sevdiğim çocuğu ailem istemiyor.

kafamdasorularvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
31
0
1
22
yaklaşık 6 yıllık bir ilişkim var ortaokul sondan itibaren devam eden bir kaç kez ailem öğrendi ve hep bitirmem gerektiğini söylediler gizli gizli devam ettik babam onun babasını vs. tanıyor ve sevmediğini ve o çocukla olmamı istemediğini söylüyor. üniye geçtim ve o da kazandığım şehire geldi sırf benim için ve kendisi istediği bölümü kazanamamıştı ve bu süreçte maddi anlamda da ona destek oldum. babam bunları öğrenince çıldırdı ve onun babasıyla konuştu bu ilişkiyi onaylamadığını söyledi ve onun da oğluna benimle görüşmemesini söylemesini vs. istedi. eğer o benim üni okuduğum yere gelirse beni okuldan alcağını vs. söyledi. her şey çok imkansız gibi geliyor ve sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz ayrılmaya da niyetimiz yok. ne yapacağımı bilmiyorum. ve sevgilim yine de tekrar üni okuduğum yere gelcek büyük riskler ama tek farkla üni tercihi yaptı umarım tutar ama tutmazsa da gelecek.

Sebep ne?

Bir noktada aileler hakli cikiyor ama merakim babaniz hangi gerekceyle istemiyor ne bileyim tipini mi onaylamiyor, ahlaksiz mi niteliyor yani hayir‘ in altindaki gerekce ne?

Biraz gözlemleyin askiniz belki de gercekleri görmenizi engelliyordur ve umarim sevgiliniz size duydugu yogun hisler sebebiyle egitimini, kariyerini yanlis yönlendirmiyordur.

Çocuğa maddi yardımda bulunmanıza takıldım ben. Siz kaç yaşındasınız nerden paranız var ki yardımda bulunuyosunuz? Kime kimin parasıyla yardımda bulunuyorsunuz? Babanızın parasıyla. Adam başkasının çocuğuna da dolaylı yoldan baktığını öğrenmiş. Hiç hoş bir şey değil. Bu çocuğa kendi anne babası bakmıyor mu?

Bir de istediği bölümü kazanamadı diye üniversiteye tekrar hazırlanmak yerine sevgilisinin şehrine gidip 20 yaşındaki kızın parasını yiyen birini istememesi çok tuhaf gelmedi bana.

Son düzenleme:
Muhtemelen babanızın parasıyla sevgilinize maddi yardımda bulunuyorsunuz adam buna sinirlenmek haklı.
Cebinde para olmadan sizin yaşadığınız şehre gelip ne yaptı? İse falan da girmemiş,okumuyor, sanki bir fedakarlıkta bulunmuş gibi yazmışsınız.
Babanızın başından beri istememe sebebi ne ayrıca?

tekrar hazırlandı aslında. babam açısından para mevzusunun böyle görünmesi evet kötü bir durum oldu tam olarak benim paramı da yemiyordu aslında. oraya çalışcam diyerek geldi ve çalışıyordu ama para pek yeterli gelmediğinde yardımcı oluyordum. babasını kendisi de pek seviyor diyemeyiz maddi açıdan babalık yapsada manevi açıdan iyi bir baba değil geçen sene annesi birden ölünce o da babasıyla kalmak istemedi ve aklınca böyle bir çözüm bulup peşimden geldi. peki sizce bu olaylar aşılabilir mi

oraya çalışmak için geldi ama para yetmediği zaman yardımcı oluyordum sadece ve babamın istememe sebebi paradan kaynaklanmadı yıllar öncede böyleydi sanırım ailesinden kaynaklı onlar da esnaf aynı semtte zamanında babam da esnaftı bilemiyorum bir yanlışını mı gördü ya da ne oldu

işe girmişti ama para bazen yeterli gelmiyordu. babam en başında ailesinden dolayı istemiyordu

işe girmişti ama para bazen yeterli gelmiyordu. babam en başında ailesinden dolayı istemiyordu
Aile de önemli evet sorunlu bir ailesi varsa, babada falan kötü alışkanlıklar vs. babanızda bunu göre göre desteklemez ilişkinizi.
Bu para meselesi olumsuz olan düşüncesini desteklemiş bir bakıma.

Aile de önemli evet sorunlu bir ailesi varsa, babada falan kötü alışkanlıklar vs. babanızda bunu göre göre desteklemez ilişkinizi.
Bu para meselesi olumsuz olan düşüncesini desteklemiş bir bakıma.
babasında kötü bir alışkanlık yok aslında sadece karakter olarak sanırım babamın hoşlandığı tipte biri değil ama bunun ben de farkındayım ve sevgilim de öyle fakat doğarken babamızı seçemiyoruz. durumları nasıl düzeltebilirim bilmiyorum sevgilim güzel bir iş edinip babamın gözüne girerse bşeyler hallolur mu

Aşılır fakat önce ikinizinde büyümesi okuyup iş güç sahibi olmanız lazım. Belli ki küçüksünüz ve ailelere muhtaçsınız.

Siz sevgilinize neden maddi destek oluyorsunuz? Sizin peşinizden geleceğine kendi kendini geçindirebileceği bir düzen kursaymış daha iyi olurmuş. Aileler bi ilişkiyi onaylamıyorsa çoğu zaman bildikleri bir şey oluyor. Babanızı üzecek bir şey yapmayın bence.

Benimkiler çokkkk seviyordu ta ki nikah kıyılana kadar sonra benim eşimden kötüsü olmadı ama ben vazgeçmedim geldim aileler haklı çıkıyor bazen evet ama ya haklı çıkmazsa ayrıca yaşadığın hayat senin başına bişeyde gelse senin hata da olsa senin ki bunun hata olup olmadığını bilemezsin ilerde atıyorum annen baban birini bulur evlendirir o da iyi çıkcak diye birşey yok kimseyi bilemeyiz dediğim gibi hayat senin hayatın yaşayacak olan sensin hata dahi yapsan sen yapacaksın arkanda olurlar olmazlar bilemem ama ikna etmeye çalış

Baban istemiyorsa vardır bildiği.Aile önemli tatlım baban taniyormus onları kötülüğünü ister mi ? İçim rahat etsin diyorsan gizlice ailesini araştır.

Ergenlikte başlamış ilişki siz hayatı tanımadan ilk gözünüzün gördüğünü sevmişsiniz insan zaman geçip , olgunlaşınca,badka insanlar hayatlar tanıdıkça ilk tercihlerine gülüp geçiyor yada ben nasıl bunu sevdim diye şaşırıyor.Sizin yerinizde olsam kendime ,kendi gelisimime zaman ayiririm.
Aşk güzel ama gerçekler başka sevdiğiniz adam hayata karşı güçlü mü? Azimli ve çalışkan mı? Sizin için her türlü zorluğa katlanacak olgunlukta mı? Yoksa en küçük zorlukta isyan edip,oflayip pufluyor mu?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…