sevdiğim çocuğu ailem istemiyor.

Babani dinle .Yasin Cok kucuk,okuluna odaklan.Bu yasta baskalarini beslemeye alistirma.Yazik ailene de gizli gizli is ceviriyorsun.Sizin bir geleceginiz yok bence aileni yok sayacak degilsin bos gezenin bos kalfasi icin.Mantikli dusunemiyorsun.Bu yasta ask meal hepsi bos isler.Biraz daha olgunlastiktan sonra dusun Bu isleri.
 
Burdan ben bile bir gelecek göremiyorum. Okul kazanmak yerine çalışmaya başlamış bu yüzden bahanesi hep istediğim bölüm olmuyor diyen bir erkek ile ne gelecek düşünülebilir. Belli ki okumak dışında kurtaracak bir şeyi de yok ancak onu da yapmıyor.
 
sevdiğim kişi gerçekten hayata karşı çok güçlü isteyip ya da kafaya koyup başaramadığı şey nadir. sadece annesinin ölümünden sonra bir bıkmışlığı vardı ama onu da aşıyor şuan aile işlerinde çalışıyor para kazanıyor bir yandan diğer yandan da üni sınaavına girmişti tercih yaptı bennim okuduğum okuldaki bölümlere sırf diploması olsun diye 2 yıllık bir bölüm tutarsa okuyacak. evet küçüktük beraber büyüdük elbette hala olgunlaşmamız gereken konular vardır ama ben çok inanıyorum sırtımı ona yaslasam düşmem biliyorum.
 
tekrar girdi ün sınavına ve tercih yaptı okumasa bile aile işi var güzel bir gelir getiren bir işleri
 
Tam olarak neden istemiyorlar? Sebep nedir?
İşi gücü mü yok? Hayat tarzı, kötü alışkanlıklar vs mi?
Baksanıza iş uok guc yok okul tutmazs
Akli bir karış havada nisanlinızin. Sizin babanizin parasinı kabul etmesi saçmalık. Bu cocukan bi yol olmaz yol yakınken dön
 
Yolun çook başındasınz gezip tozma zamanlarınız evlilik mi düşünüyorsunuz yoksa? İstememek nedir sevgilide mi olmanız yasak neden yasak. O olmasa başkası olacak üniversite dönemleri hep böyle heycanlı geçer ama evlilik nişan dediysenz ben olsam bende karşı olurdum yaş gençç belliki
 
Baban haklı para mi yediriyorsun bir de gitsin çalışsın yuh yani baban az bile yapmış rezil ederdim ben olsam.
Kızını erkeğe para yedirsin diye yetiştirmemiştir üstelik ailen bakıyordur sana da öğrenci olduğun için
 
Sevgilinde gurur olsa senden para kabul etmez
 
Yaşınız çok genç.Lütfen ama lütfen okullarinizi bitirin iş sahibi olun.Büyüyün yani önce.Fikirleriniz duygularınız o kadar değişecek ki.Aileniz istemiyorsa tekrar tekrar düşünün.Aileler haklı çıkıyor en sonunda.
 
Sen yinede sırtını babana yasla. Babanın mutlaka bir bildiği vardır. Zamanla sevgilin hakkındaki fikri değişir, bu çocuk babası gibi değilmiş derse ne ala. O zaman rahat rahat evlenirsin. Ama baban olmaz derken sakın evlenmeye kalkma çok pişman olursun.
 
Siz bu çocukla sevgili değil çok iyi ve yakın dost olabilirsiniz sadece. 6 senedir birbirinize alışmışsınız. Hala öğrenci kafasındasınız ikiniz de. Yurt dışında herkes üniversiteye gitmiyor ama meslek okulu bitiriyor. Üniversite mezunuyla itibarı aynı hatta bazen daha fazla maaş alıyor. Önümüzdeki sene 2 senelik bölüm kazanacak ve 3 seneyi de böyle harcayacak. Hayali var ama hedefi yok. Şimdi öğrencisiniz her şey çok güzel. babanız veriyor parayı pulu. Mezun olup iş hayatına atılınca o zaman gözünüze batacak sizden para istemesi. Hiç o istemiyor ben veriyorum demeyin, istemeyen adam kabul etmez.

Sevgiliniz annesini kaybetmiş yazık ama bu karakterini birden değiştirmez. Tuttuğunu koparan aklına koyduğunu yapan diyorsunuz, hayır öyle biri değil. Çocuk daha.
 
Babanız karşı tarafı tanıyorsa ve onaylamadığını söylüyorsa biraz bu olayın peşine düşün bence.(Haklılık payı olabilir.) Babanıza neden onaylamadığını, makul bir gerekçesi olup olmadığını sorun ve geçerli bir sebep verirse ilişkinizi gözden geçireceğinizi söyleyin. Gerçekten biraz gözlemleyin ilişkinizi, çevresini falan araştırın vb.
 
yani ben olsam şöyle düşünürdüm ortaokuldan beri berabermişsiniz zaten artık yavaştan birbirinizden bıkma, farklı yönlere gitme yaşınız geliyor. Öyle çok anne baba en doğrusunu biler modunda biri değilim hiçbir zaman ama nereye kadar gider ki yani bu ilişki? Bu yaşta evlenecek değilsin, 24,25'e kadar beklesen kişiliğinin bile değiştiği yaşlar, ortaokul aşkından zaten bıkmış olacaksın. Yani çok da o kadar babayla sorun yaşamana değmeyecek ya
 
Siz kimin parasiyla kime yardimda bulundugunuzu dusunun bence once. Babaniz siz orda rahat edin diye gonderiyor o parayi. Babaniz, haberi olmadan sevmedigi birine para vermis oluyor yani. Adamda is bulmadan sirf sen yasiyosun diye neyine guvenip gelmiski o sehre. Kendisini istemeyen adamin parasini kabul eden adamda ne bileyim..
 
tekrar girdi ün sınavına ve tercih yaptı okumasa bile aile işi var güzel bir gelir getiren bir işleri
Madem işi vardı niye yanına gelip saçma sapan yerlerde çalışıp, babanın parasını yedi...

Onun yerine çok çalışıp yanında iyi bir bölüm kazanabilir.

Baban haklı.
 
Madem işi vardı niye yanına gelip saçma sapan yerlerde çalışıp, babanın parasını yedi...

Onun yerine çok çalışıp yanında iyi bir bölüm kazanabilir.

Baban haklı.
Bir kaç sene sonra evlenmeye kalksak babam bir şekilde ikna olur mu ayrıca eğer sevgilimin babasını sevmediği için babam istemiyorsa bu da aşılabilir mi
 
1. Erkeğe para yedirmeyin. 2. Erkeğe para yedirmeyin. 3. Erkeğe para yedirmeyin. 4. Babanız haklı.

20 yaşında üniversite öğrencisi kızın parasını yiyen biri adam değildir. Nokta.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…