- Konu Sahibi kafamdasorularvar
-
sevdiğim kişi gerçekten hayata karşı çok güçlü isteyip ya da kafaya koyup başaramadığı şey nadir. sadece annesinin ölümünden sonra bir bıkmışlığı vardı ama onu da aşıyor şuan aile işlerinde çalışıyor para kazanıyor bir yandan diğer yandan da üni sınaavına girmişti tercih yaptı bennim okuduğum okuldaki bölümlere sırf diploması olsun diye 2 yıllık bir bölüm tutarsa okuyacak. evet küçüktük beraber büyüdük elbette hala olgunlaşmamız gereken konular vardır ama ben çok inanıyorum sırtımı ona yaslasam düşmem biliyorum.Ergenlikte başlamış ilişki siz hayatı tanımadan ilk gözünüzün gördüğünü sevmişsiniz insan zaman geçip , olgunlaşınca,badka insanlar hayatlar tanıdıkça ilk tercihlerine gülüp geçiyor yada ben nasıl bunu sevdim diye şaşırıyor.Sizin yerinizde olsam kendime ,kendi gelisimime zaman ayiririm.
Aşk güzel ama gerçekler başka sevdiğiniz adam hayata karşı güçlü mü? Azimli ve çalışkan mı? Sizin için her türlü zorluğa katlanacak olgunlukta mı? Yoksa en küçük zorlukta isyan edip,oflayip pufluyor mu?????
tekrar girdi ün sınavına ve tercih yaptı okumasa bile aile işi var güzel bir gelir getiren bir işleriBurdan ben bile bir gelecek göremiyorum. Okul kazanmak yerine çalışmaya başlamış bu yüzden bahanesi hep istediğim bölüm olmuyor diyen bir erkek ile ne gelecek düşünülebilir. Belli ki okumak dışında kurtaracak bir şeyi de yok ancak onu da yapmıyor.
Baksanıza iş uok guc yok okul tutmazsTam olarak neden istemiyorlar? Sebep nedir?
İşi gücü mü yok? Hayat tarzı, kötü alışkanlıklar vs mi?
Akli bir karış havada nisanlinızin. Sizin babanizin parasinı kabul etmesi saçmalık. Bu cocukan bi yol olmaz yol yakınken döntekrar hazırlandı aslında. babam açısından para mevzusunun böyle görünmesi evet kötü bir durum oldu tam olarak benim paramı da yemiyordu aslında. oraya çalışcam diyerek geldi ve çalışıyordu ama para pek yeterli gelmediğinde yardımcı oluyordum. babasını kendisi de pek seviyor diyemeyiz maddi açıdan babalık yapsada manevi açıdan iyi bir baba değil geçen sene annesi birden ölünce o da babasıyla kalmak istemedi ve aklınca böyle bir çözüm bulup peşimden geldi. peki sizce bu olaylar aşılabilir mi
Sevgilinde gurur olsa senden para kabul etmezyaklaşık 6 yıllık bir ilişkim var ortaokul sondan itibaren devam eden bir kaç kez ailem öğrendi ve hep bitirmem gerektiğini söylediler gizli gizli devam ettik babam onun babasını vs. tanıyor ve sevmediğini ve o çocukla olmamı istemediğini söylüyor. üniye geçtim ve o da kazandığım şehire geldi sırf benim için ve kendisi istediği bölümü kazanamamıştı ve bu süreçte maddi anlamda da ona destek oldum. babam bunları öğrenince çıldırdı ve onun babasıyla konuştu bu ilişkiyi onaylamadığını söyledi ve onun da oğluna benimle görüşmemesini söylemesini vs. istedi. eğer o benim üni okuduğum yere gelirse beni okuldan alcağını vs. söyledi. her şey çok imkansız gibi geliyor ve sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz ayrılmaya da niyetimiz yok. ne yapacağımı bilmiyorum. ve sevgilim yine de tekrar üni okuduğum yere gelcek büyük riskler ama tek farkla üni tercihi yaptı umarım tutar ama tutmazsa da gelecek.
Sen yinede sırtını babana yasla. Babanın mutlaka bir bildiği vardır. Zamanla sevgilin hakkındaki fikri değişir, bu çocuk babası gibi değilmiş derse ne ala. O zaman rahat rahat evlenirsin. Ama baban olmaz derken sakın evlenmeye kalkma çok pişman olursun.sevdiğim kişi gerçekten hayata karşı çok güçlü isteyip ya da kafaya koyup başaramadığı şey nadir. sadece annesinin ölümünden sonra bir bıkmışlığı vardı ama onu da aşıyor şuan aile işlerinde çalışıyor para kazanıyor bir yandan diğer yandan da üni sınaavına girmişti tercih yaptı bennim okuduğum okuldaki bölümlere sırf diploması olsun diye 2 yıllık bir bölüm tutarsa okuyacak. evet küçüktük beraber büyüdük elbette hala olgunlaşmamız gereken konular vardır ama ben çok inanıyorum sırtımı ona yaslasam düşmem biliyorum.
Aile işini reddettiği için sizin orda işe girmiş. Çalışmaz, bahane üretmeyin,tekrar girdi ün sınavına ve tercih yaptı okumasa bile aile işi var güzel bir gelir getiren bir işleri
Aklınız havada sizin daha. Olgunluk falan yok. Aile işi diyorsunuz hala... Babanız haklı.tekrar girdi ün sınavına ve tercih yaptı okumasa bile aile işi var güzel bir gelir getiren bir işleri
Madem işi vardı niye yanına gelip saçma sapan yerlerde çalışıp, babanın parasını yedi...tekrar girdi ün sınavına ve tercih yaptı okumasa bile aile işi var güzel bir gelir getiren bir işleri
Bir kaç sene sonra evlenmeye kalksak babam bir şekilde ikna olur mu ayrıca eğer sevgilimin babasını sevmediği için babam istemiyorsa bu da aşılabilir miMadem işi vardı niye yanına gelip saçma sapan yerlerde çalışıp, babanın parasını yedi...
Onun yerine çok çalışıp yanında iyi bir bölüm kazanabilir.
Baban haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?