sevdiğim çocuk başkasıyla

• Konu Sahibi Konu Sahibi hunlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
selam kızlar 21 yasındayım herkes anlatıyo bende anlatiim..

Bundan 7 sene önce biriyle birlikteydim çocukluk aşkı gibiydi. Ama çok sevdim. Ayrıldk sonra...
Ama ben unutamadım.

Hep ona dönmek istedim ama o kabul etmedi sevmedi beni, arkadaşımla çıktı hatta
bende uzaktan onları seyrettim falan...

Tam unuttum derken yine bi haber geldi bi ortak arkadasımzdan. 2 senedir 39 yasında bi kadınla birlikteymiş:53: üstelik cocuk 20 yasında....

Napaym kimlere anlataym dedim aklıma siz geldiniz...:43:

aman boşver canım,şu saatten sonra onun ne yaptığı seni ilgilendirmez,ilgilendirmemeli..canını sıkma boş yere. hayat uzun,daha çok gençsin zaten,bir an önce aklından uzaklaştır onu,yeni insanlarla ilgilen,kendi hayatını yaşa ve her güzelliğin tadını çıkar.bu yıllar bi daha geri gelmez,doya doya yaşa,hayatı da aşkı da ;) :31:

bence bu çocukta var bi şey ama sen hala görememişsin. sen onu boşver şimdi. saplanmışsın. etrafına bak,kendine bak vazgeç ondan başkaları var hayatta. sana değer verecek, senin kıymetini bilecek. bırak hayatında platonik olan bu aşk sembolik kalsın. geçmişte bıraktığın bir hata olsun.
başkalarının hayatına yön veremeyiz ama kendi hayatımız elimizde. sen kendini çek ondan. sen mutlu ol.:21:

canım bende seninle benzer bir olay yaşadım. 3 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım. ayrılır ayrılmaz bir arkadaşının tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı.birde bu adamla ben evlilik planı içerisindeydim 2 ay oldu tık yok sevmeyen insan sevmiyor ve başklarını hayatına almakta zorluk çekmiyor.bir kalemde silip atabiliyorlar senin ki daha kötü o ayrı tabi sabretmekten başka çare yok canım.kendi başıma bu zorluğu aşmaya çalışıyorum kırık döküğüm ama yok olupta gitmedim.zamanla geçecek unutulacak inşallah...

allah düsmanımın basına vermesin gercekten cok ktu bisey.... yani kendi yasıtlarıyla normal bi ilişki yaşasa yine tamam ama 2 cocuklu dul bi kadınla beraber kadın bundan 19 yas büyük midem almıyor..!!:47:

7 yıl geçmiş, hala dert ediniyorsun seni istemeyen, sevmeyen, vaktinde arkadaşınla da çıkmış bir insanı. Bravo.

Back
X