sevdiğim çocukla aramızda ki sınıf farkı

bezu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
126
67
28
28
iyi geceler hanımlar 5 seneden beri hayatımda olan biri var bu 5 sene içerisinde ben hiç onunla evgii olmadım ama unutamadım da unutamıyorum sevgilii olmamamın sebebi ise ben ciddi düşünmediğim bir işe başlamam yapım gereği ve onunla aslında ciddi düşünmekte stiyorum fakat aramızda baya fark var ben diş hekimliği okumak istiyorum o ise lise 2 terk bizim halimiz vaktimiz çok şükür baya iyi hatta özel üniversite düşünüyorum ben ama onların durumu iyi değil o çalışıyordu şimdide gönüllü asker olucak yani 2 senede 1 atanacak ama ben önce uzmanlık sonra klinik yani onunla gezme gibi bi imkaanım yok ailem denklik der dururlar bu işe onay vermeyecekler büyük ihtimalle sevdiğim çocuk bunu sorun edicek sınıf farkını ffalan ama bu durumları bildiği hade hala mesaj atıyor ben napiyim devam etmeyi düşünmüyorum ama unutamıyorum naıl unutucam ?? şimdiden teşekkür ederim

Alınma ama
ben 1. Sınıfım
sen 2. Sınıfsın
o 3. Sınıf..
muhabbetinden nefret eder oldum.. dizi replikleri bunlar..

Zaten sen olayı cozmussun.. uygun bir dille birbirinize layık olmadığınızı anlat bitsin.. herkes kendi yoluna..
sen de ileride sınıfına uygun hayırlı okumuş bir kısmet bulursun..

e bu konuyu actın ya bı kaç saat önce hem de farklı bır hesapla
trol musun nesin?

Diş hekimliği okumak istiyorsun? Daha başlamadin bile? Yani henüz ya lisedesin ya yeni bitirdim?

Canim bu kadar derin düşünceler için çok gençsin. Bak ne güzel planlarin var. Çocuğu da zaten her yönden sana uymayacak biri olarak açiklamişsin.

Sen bi üniversiteye başla, oranin tadini al.. Bak ne güzel günlerin olacak, kimler çikacak karşina:) Bu 5 yillil sevdan da, ileride "gençlik işte" diyeceğin bir ani olarak kalsin.

teşekkür ederim :)

Eğer sadece okul konusundaki farklılıktan veya ailelerin anlaşamamasından bahsetseydin anlardım ama 'bizim halimiz vaktimiz çok şükür baya iyi hatta özel üniversite düşünüyorum ben ama onların durumu iyi değil' değil ne demek ya? Bence senin burnun zaten fazla havada, şımarıklık var gibi sende. olacağı varsa da senin yüzünden olmaz bu iş. Başlama da zaten bu çocukla bir şeylere yazık olur çocuğa, ömür boyu uğraşır durur senin sözde sınıf farklarına

ya hayır tabiki benim derdim sınıf değil zaten ama şimdiden bunu sorun yaptığı oluyo

yahu ben durumu ortaya koymaya çalıştım çünkü bunu oda sorun ediyor benim asıl sorunum eğitimimizin farklı olması şimdden sıkıntı yapıyor çünkü

yahu ben durumu ortaya koymaya çalıştım çünkü bunu oda sorun ediyor benim asıl sorunum eğitimimizin farklı olması şimdden sıkıntı yapıyor çünkü
o zaman anladığım kadarıyla ikinizinde sorun ettiği şeyler var. en sağlıklısı tamamen iletişimi kesmek.

Şimdiden bu kadar farkliyiz diyorsan, ilerde her yaptığı gözüne daha cok batacak sorun olacak. Karşındaki insana da yazik olacak.
Onun için bence başlama. Kesinlikle başlama.
Ayrıca anladigim kadariyla henüz bir üniversitede okumuyorsun. Yani bu anlattıklarının hepsi hayal.
Özel okuldansa sana hacettepe diş hekimliğini tavsiye ederim.
Dipnot: kardeşim de olsan aynı şeyleri yazardım. Anlatım şeklin hoş olmamış ama sana tavsiyem kendi yoluna bak. O insan sadece senin enerjini düşürür. Hedefine ulaşmana engel olur.
Ama okulu kazandiktan sonra hala fikrin ayni olursa belki deneyebilirsin.
(Neden bu kadar uzun yazdim bilmiyorum )
Sevgiyle kal. Hakkında hayırlısı olsun insallah.

Eger uygun olmadiginizi dusunuyorsan hic boyle bir seye baslamaya gerek yok.
En onemli sey zaman insan hayatinda,gereksiz yere harcamamali..

sınıf farkı nedir ya bir insanı maddi yada okumuş diye sınıflandırmak bana göre geriçiliktir olmayacağını biliyorsun neden hala düşünüyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Sevgili olmadiysaniz sorun ne anlamadım. Çocuğa gidip senle cikmadik ve çıkmayacağız bilmeni istedim filan mi diyeceksin :) ayrıca daha üniversiteye baslamamissin bile. Bi oku bitir de öyle dusunursun bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…