hayır yeni hesap açtım soru sorabilmek içine bu konuyu actın ya bı kaç saat önce hem de farklı bır hesapla
trol musun nesin?
ama ailem izin vermez bunun farkındıyımBeş yıl boyunca unutamıyorsan sen zaten ciddi ciddi düşünüyorsun demektir.
Hem diş hekimi askerle evlenemez diye bir kural yok.
hayır yeni hesap açtım soru sorabilmek için
teşekkür ederim :)Diş hekimliği okumak istiyorsun? Daha başlamadin bile? Yani henüz ya lisedesin ya yeni bitirdim?
Canim bu kadar derin düşünceler için çok gençsin. Bak ne güzel planlarin var. Çocuğu da zaten her yönden sana uymayacak biri olarak açiklamişsin.
Sen bi üniversiteye başla, oranin tadini al.. Bak ne güzel günlerin olacak, kimler çikacak karşina:) Bu 5 yillil sevdan da, ileride "gençlik işte" diyeceğin bir ani olarak kalsin.
hayır yeni hesap açtım soru sorabilmek için
ya kardeşim iyi misin ben bu siteye ilk defa giriyorum ama istedğini düşünkapanır bu hesabın ıkısınden bırıyle devam etmen gerek.
ama diğer konuda erkek arkadaşının durumu daha ıyıydı?
ya hayır tabiki benim derdim sınıf değil zaten ama şimdiden bunu sorun yaptığı oluyoAlınma ama
ben 1. Sınıfım
sen 2. Sınıfsın
o 3. Sınıf..
muhabbetinden nefret eder oldum.. dizi replikleri bunlar..
Zaten sen olayı cozmussun.. uygun bir dille birbirinize layık olmadığınızı anlat bitsin.. herkes kendi yoluna..
sen de ileride sınıfına uygun hayırlı okumuş bir kısmet bulursun..
yahu ben durumu ortaya koymaya çalıştım çünkü bunu oda sorun ediyor benim asıl sorunum eğitimimizin farklı olması şimdden sıkıntı yapıyor çünküEğer sadece okul konusundaki farklılıktan veya ailelerin anlaşamamasından bahsetseydin anlardım ama 'bizim halimiz vaktimiz çok şükür baya iyi hatta özel üniversite düşünüyorum ben ama onların durumu iyi değil' değil ne demek ya? Bence senin burnun zaten fazla havada, şımarıklık var gibi sende. olacağı varsa da senin yüzünden olmaz bu iş. Başlama da zaten bu çocukla bir şeylere yazık olur çocuğa, ömür boyu uğraşır durur senin sözde sınıf farklarına
o zaman anladığım kadarıyla ikinizinde sorun ettiği şeyler var. en sağlıklısı tamamen iletişimi kesmek.yahu ben durumu ortaya koymaya çalıştım çünkü bunu oda sorun ediyor benim asıl sorunum eğitimimizin farklı olması şimdden sıkıntı yapıyor çünkü
Şimdiden bu kadar farkliyiz diyorsan, ilerde her yaptığı gözüne daha cok batacak sorun olacak. Karşındaki insana da yazik olacak.iyi geceler hanımlar 5 seneden beri hayatımda olan biri var bu 5 sene içerisinde ben hiç onunla evgii olmadım ama unutamadım da unutamıyorum sevgilii olmamamın sebebi ise ben ciddi düşünmediğim bir işe başlamam yapım gereği ve onunla aslında ciddi düşünmekte stiyorum fakat aramızda baya fark var ben diş hekimliği okumak istiyorum o ise lise 2 terk bizim halimiz vaktimiz çok şükür baya iyi hatta özel üniversite düşünüyorum ben ama onların durumu iyi değil o çalışıyordu şimdide gönüllü asker olucak yani 2 senede 1 atanacak ama ben önce uzmanlık sonra klinik yani onunla gezme gibi bi imkaanım yok ailem denklik der dururlar bu işe onay vermeyecekler büyük ihtimalle sevdiğim çocuk bunu sorun edicek sınıf farkını ffalan ama bu durumları bildiği hade hala mesaj atıyor ben napiyim devam etmeyi düşünmüyorum ama unutamıyorum naıl unutucam ?? şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?