• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim çocukla aramızda ki sınıf farkı

iyi geceler hanımlar 5 seneden beri hayatımda olan biri var bu 5 sene içerisinde ben hiç onunla evgii olmadım ama unutamadım da unutamıyorum sevgilii olmamamın sebebi ise ben ciddi düşünmediğim bir işe başlamam yapım gereği ve onunla aslında ciddi düşünmekte stiyorum fakat aramızda baya fark var ben diş hekimliği okumak istiyorum o ise lise 2 terk bizim halimiz vaktimiz çok şükür baya iyi hatta özel üniversite düşünüyorum ben ama onların durumu iyi değil o çalışıyordu şimdide gönüllü asker olucak yani 2 senede 1 atanacak ama ben önce uzmanlık sonra klinik yani onunla gezme gibi bi imkaanım yok ailem denklik der dururlar bu işe onay vermeyecekler büyük ihtimalle sevdiğim çocuk bunu sorun edicek sınıf farkını ffalan ama bu durumları bildiği hade hala mesaj atıyor ben napiyim devam etmeyi düşünmüyorum ama unutamıyorum naıl unutucam ?? şimdiden teşekkür ederim
senin diş hekimliği okuyup,okulu bıtırecegıni,duzgun bır ıs bulacagın garanti mi?
bence kımseyı kucumseme ya sevgılı ol yada ayrıl.

Aşk ve sevgi kavramı içinde bu kadar hesap kitap barındırmaz..

Denginizi bulunuz madem öyle..

sevgi demişsiniz de öyle değil gibi duruyor.
aşkın gözü kördür malum ama en ince detaya kadar görebiliyorsanız hislerinizde yanılıyorsunuz demektir.
ayrıca, daha üniversite kazanılacak, okunacak, uzmanlık yapılacak da muayenehane açılacak en temizinden 10 yılınız var (en az).
şu aşamada 10 yıllık gelişme planı yapmanın gereği yok.

Hiç üzülme canım bak biz de öyleyiz ben de iyi bi üniversitenin güzel bi bölümünde okuyorum sevgilim de lise 2 terk aynı senin ki gibi senin okulun 5 sene sürcek zaten uzmanlık filan da olursa işte o da o sürede para biriktirir hayatını düzene koyar belki bi iş kurar kendine aranızda kültür farkı yoksa konuşabiliyosan anlaşabiliyosan seviyosan kimseyi dinleme
Bize de olmaz diyenler oldu kaldıramaz diyenler oldu ama bak 6 yıl oldu bu yaza da nişanımız var seneye de düğün ailem de kızım sen mutlu ol eşin de helal para kazansın huzurun olsun bize yeter diyolar tabiki endişe ediyolar acaba komplekse girer mi damat diye ama ben sevgilimle uzun uzun ve açık bi şekilde konuştum sonra da aileme durumu anlattım Allahın izniyle siz birbirinizle mutlu olduktan sonra çıkacak problemleri el ele atlatırsınız olmaz diye umutsuzluğa düşme bence

iyi geceler hanımlar 5 seneden beri hayatımda olan biri var bu 5 sene içerisinde ben hiç onunla evgii olmadım ama unutamadım da unutamıyorum sevgilii olmamamın sebebi ise ben ciddi düşünmediğim bir işe başlamam yapım gereği ve onunla aslında ciddi düşünmekte stiyorum fakat aramızda baya fark var ben diş hekimliği okumak istiyorum o ise lise 2 terk bizim halimiz vaktimiz çok şükür baya iyi hatta özel üniversite düşünüyorum ben ama onların durumu iyi değil o çalışıyordu şimdide gönüllü asker olucak yani 2 senede 1 atanacak ama ben önce uzmanlık sonra klinik yani onunla gezme gibi bi imkaanım yok ailem denklik der dururlar bu işe onay vermeyecekler büyük ihtimalle sevdiğim çocuk bunu sorun edicek sınıf farkını ffalan ama bu durumları bildiği hade hala mesaj atıyor ben napiyim devam etmeyi düşünmüyorum ama unutamıyorum naıl unutucam ?? şimdiden teşekkür ederim
Sen önce bi kazan da diş hekimligini

Bence sınıf farkı senin beyninde olmuş. O kadar sevsen bunca yıl içinde çocuğa üniversiteyi bile bitittirirdin.

"Sınıf farkı"
Sanki kraliyet soyu, tövbe yarabbim.

Bağlaç olmayan ki'nin birleşik yazılacağı ilkokulda öğretiliyor, o yüzden "sınıf" atlamanız şansa bala olmuş sanki, dert etmeyin bu yüzden, farkı belirten pek bir şey yok.

Olmaz bu is erkekler komplekse girip Kadınları yerden yere Çalıyor bir zaman sonra. Etrafımda örnek cok. Senin herseyini asagilayacaktir kendini ezik hissettiği icin. Erkeğin Kadından az kazanması yada başarısız olması hep sorun olacaktir

Özel de okuyacakmış, orada belli bir zeka seviyesi gerekmiyor canım kuzenimden biliyorum. Yani okur para ile okur ama. İşe alırken insanlar devlet okulunda okuyanlara öncelik veriyor yalnız.
Haklisin canim. Ozel kismini es gectim :)))

Devam etme. Belli ki sorunlariniz cok olacak, sorunlarsa evliligi biririr.

Benim bildiğim ülkemizde kast sistemi yok:)
Saka bir yana bende sınıf farkı falan nefret eden biriyim
Ama gerçek dünyada kimse dillendirmese bile sorun oluyor yani
Onu bırakın şimdiden sorun ediyormuş
Başlasanız bile çok rahat yürümez

Daha üniversiteyi kazanmadan ne bu havalar?Çok arkadaşım oldu Hacettepe tıp (aşağısı da kurtarmıyo) isteyip de bilmem ne üniversitesinin bilmem ne bölümünün ikinci öğretimine zor kapağı atan.

Back
X