• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim çok uzaklara gidiyor;Benim gidemeyeceğim uzaklara..

Bu mesajıma şöyle tek cümleyle cevap vermiş.''yolun açık olsun''..

Benim eyvallahım yoksa onun da yok yani..Son mesajımda yelkenleri indirsem biliyorum ki ''yolun açık olsun ''demeyecekti.Sıkıştırmasam yine yedekte tutacaktı beni..Ha Türkiye de olsa bitirmezdi budurumda.Orada yeni bir hayat kurduğu için bana ihtiyacı kalmadı..
Ama onurumu korumak zorundaydım..

Yeterince emek vermiştim.Oraya gidebilecek kadar özveride bulunmuştum..O ise Amerika'ya gidince beni unutacağının sinyallerini vermişti.Haftalarca bana ulaşmamıştı(neti olduğu halde)..Ben ilgisizliğine; benle geleceği hakkında yaptığı mırın kırınlara üzülürken ;bunun da haberini kendisine yazdığım mesajlardan alırken; sadece ve sadece kendi derdine düşmüştü..Ki hala iş arıyor..Bir öğrenciyle ev tutmuş.Araba yıkamada 3 gün çalışıp;yorucu diye ayrılmış..En sonki anlattığım msn görüşmemizdeyse yeni tlf no vermek istememişti.Neymiş'rahatsız edermişim..Sanki ben ona yükmüşüm gibi..

Ben de ona şunu yazdım.

''aşkla ,kırgınlıkla,kızgınlıkla,onurla...elveda..
Onurumu korumak zorundayım..elveda...''

Bu ona son sözüm..son görüşmem..

(Sizce de sıkıştırmam doğru oldu mu kızlar?)

Herşey bitince msn den sileceğimi söylemiştim.Silmedim.O da silmedi.Çevrimdışı msn girip izliyorum.Haftalardır bana bilerek çevrim dışı görünen adam şimdi sürekli akşamları giriyor:(

Nezaman silerim bilmiyorum..faceyi de bir süre silmeyeceğim..Uzaktan izleyeceğim..

....
.

Son düzenleme:
çok doğru konuşmussun. o dönecek sana ama yaptğı aptallıkla bın pışman. sen kendını uzme yapman gerekenı yaptın sen bu gözle görülür canım . onun kaybettığı kocaman bır duygu yuklu ınsan var . o yansın yaptığı aptallığına sen takma kafana . kendıne ıyı bak uzme tatlı canını. :61::71:

Baştan sona tüm yazdıklarını okudum ve durumuna içten içe üzüldüm...Durum şimdi nasıl bilmiyorum ve bunu söylemek bana ne kadar kolay gelsede bitirmekle en iyisini yapmışsın derim ben.Hayatta katlanamayacağım bişey varsa o da umursamazlık ve ilgisizliktir ve sevgilinde de ilgisizliğin alası var anladığım kadarıyla.Tabi sende üzerine gidince aşırı ilgilenince bi hayli şımarmış.Böyle yazıyorum ama kusura bakma.
Gideli bi hayli vakit geçmesine rağmen çok az görüşmesi düşündürücü ki teknoloji çağında yaşıyoruz bi şekilde her türlü sana ulaşabilirdi.Senin oraya gitmen meselesine gelirsek;yaptıkları ve konuştukları çok çelişkili.Eğer senin yanına gitmeni gerçekten isteseydi senin araştırmanı istemez senden önce bütün detayları araştırır ve ne yapar ne eder seni yanına alırdı almasa bile seni motive edebilirdi seni gerçekten yanında istediğini hissettirebilirdi.Hiiiiiçç tatlı canını sıkma üzme en çok inandığım şey zamana bırakmak.Zaman herşeyi o kadar güzel hallediyoki.Umarım hayatında herşey düzene girer...

En dogru olani yapmisin. Uzgunsun biliyorum, ama kendini ne zamana kadar kandirabilirdin, umut edip bekleyecektin hep, daha cok uzulecektin.

...........yanlışlık

Son düzenleme:
...............yanlışlık

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir haberim var...
Onun Amerikaya gidişinden sonra 5.5 ay geçti.. ..
ilk bir iki aydan sonra onun ilgisizliği yüzünden görüşmeyi tamamen kesmiştik..Zaten o bir iki ay da sıkıntıyla geçmişti..Ben Gerekirse Amerika'ya gelebilceğimi söylemiştim;o ise kanunlar falan demişti;bunun üzerine aramız bozulmuştu..Görüşmeyi kavgalı olarak kesmiştik.
Ben zor günler geçirmiş;yeni kendime gelmiştim;acılarım yeni sarılmış;yokluğuna;onsuzluğa yeni alışmıştım....
Ama hala özlerdim onu..Eski günleri..

Birbuçuk ay önce annesi beni aramış ve döneceğini söylemişti;iş sorunu yüzünden..Merak edip arada aradım;ne yaptı diye..Biraz daha idare edecekmiş demişti annesi..

Ve geçen hafta dönmüş;inanılmaz o kadar kararlıydı ki; orada kalmak ve tutunmak için..

Tabi bemnim için değil;iş sıkıntısı yüzünden..Geldikten 4 gün sonra beni aradı..Amerika'dan orada geçirdiği günlerden konuştuk...

4 gündür eskisi gibi hergün arıyıor..Birkaç kez(2 gün) cvp vermemiştim;''hemen bıraktım'' sanmış;umudu kesmiş..

Sonuç olarak; kaldığımız yerden devam etmek;ailesini kurmak istiyor..''Sen de ozaman çok üstüme geldin''beddua ettin ''falan diyor....Ama'' hatalıydım ;bana bir şans ver'' şeklinde duygusal cümleler kurmuyor...Yani burnunu yerden kaldırmıyor..Bana muhtaçmış gibi görünmeyecek ya..
Ya açıkçası geldiğine seviniyorum..Şu zaman kadar görüşmemiş ve çok özelmiştim onu..Telefonumda türkiyedeki numarısının cvpsız çağrısını görünce sanki ölmüş de dirilmiş gibi oldu benim için..Numarasını bile özlemişim ..Onurum kırık ama..Konuşuyorum ama öylesine gibi.Onur yapıyorum konuşmalarımda..Tabi aramız da biraz soğumuş gibi..Nasıl devam edecek bilmiyorum..
Bildiğim kişisin falan;evlilik ima ediyor;senle evlenirsem Amerika'ya gidemeyeceğim;gitmeyeceğim'' diyor..Olmayacağını anladı orada;şimdi bana sarılıyor..(Bir de kendinin iş durumu iyi değil;ben kamuda çalışıyorum.) Amerika 'da düzeni 2 yıldan önce otutturamazmış; yuva kurması iş yüzünden 2yıl gecikecekmiş..Aile kuırması daha önemliymiş..Orda tutunamadı ya..

Benim de bildiğim kişi..İkimizin de evlilik üzerine çok şansı yok;yaş(30+),durum(onun iş sorunu;benimse ikinci şansım)...ona sevgimin hortlaması...zaten özlediğim biri olması..Fikir verirmisiniz..Nasıl onur yapacağım ben;gitsin de istemiyorum..Zamana bırakayım diyorum ama konuşmalar onun istediği yöne kayıyor gibi bazen...Aşk ve onur..çok zorr....Kabul edersem üzüldüklerim ne olacak..Kabul etmezsem yine üzüleceğim..
Yokluğuma nasıl dayandı...Şimdi hangi aşkla geldi...
Haftaya başka bir görüşmem var;ama umudum yok..

Son düzenleme:
gerçekten çok zor bi durum...
keşke yardımcı olabilsek...
en doğru kararı sen vereceksin tulipa kim ne derse desin...

Çok zor biliyorum çok zor ..
Gururun engelliyor şimdi.
Ee madem o kadar çok seviyordu neden bıraktı gitti beni diye düşünüyorsun.
Ama bence aşkın ağır basacak hala aşıksın çünkü ona ..
Fakat tekrar başlarsanız aklından onun seni bırakıp gitmesini, o davranışlarını unutabilecek misin?
Umarım en doğru kararı verirsin.
Hayırlısı olsun senin için.

şuan biz ne kadar fikir verirsek verelim karar tabiki senin
fakat yaşadıklarını okudum inan kendim yaşabilme ihtimalimi düşündüğümde çok kötü oldum. Gerçekten zor günler geçirmişsin kızma ama sen o günleri atlattıktan sonra 'gelmesinin ne anlamı var' dicem dısardan biri olarak... Ama senin açından baktığımda için içini yiyodur eminim yaptıklarını bi çırpıda silebileceğini bile düşünüyosundur eğer kararı kesinse bidaha bırakıp gitmeyecek bunlar tekrarlanmayacaksa otur bi konuş derim snuçta sendede btmemiş bi ilişki bu şans vermeye değer..

yaşın 30 diye bu kadar kasıyorsun bence ya boşver varsın evde kaldı desinler
ondan koca olmaz bu apaçık ortada amacım seni kırmak, üzmek değil ama apaçık belli ki ondan ne koca olur ne de baba eğer orada kalsaydı işleri yolunda gitseydi seni asla aramayacaktı iş bulamadı geri dönme ihtimali vardı ve seni elinde tuttu
onunla evlenip mutsuz olacağına evinde otur ailenin dizinin dibinde
tamam sen seviyorsun her halinden belli ama o sevmiyor sadece hayatının bi taraflarındasın o kadar

Teşekür ederim arkadaşlar değerli yorumlarınız için..
Sonunda yine yapacağını yaptı zaten..O beni sevmemiş;geldikten sonra daha iyi anladım..Ardımı aramıyor bile..çok kolay harcıyor... Ben çabalarsam oluyor yoksa olmuyor..
Hiç sevilmedim nedense..karşılıklı bir aşk yaşadığımı sanmıştım;kendi kurduğum hayallermiş..içim acıyor..

ben de amerika daki sevgilimle ayrılalı 1 hafta oluyor...3 senemiz geçmişti beraber..o kadar zorlanıyorum ki sizi çok iyi anlıyorum..:59:

Back
X