çok gereksiz geliyor sölenen laflar birini seviyorum ciddi düşünüyorum hatta tanışmaya geldiler biz gittik falan şimdi nişan yapmak istiyoruz ama benim ailem istemiyor sebebler ise bayagı sıradan geliyor ilk sebeb kapalı olmaları herkes kapalıymış bizde kapalı yokmuş herkes kınarmış beni daha sonra sevdigim kişinin tipine laf etmeler başlıo annem tarafından seve seve bunumu sevdin falan ne bilim oturdukları yeri begenmediler daha ne bilim yemekte tavugun bacagını kemigle koymuşlar işte biz aydın onlar bursa bursa tutucu biryermiş yapamazmışım kırsalmış beyinleri ne bilim daha yani annem biraz sosyetiktir kaynannam ise bildiginiz köylü kadını öle insanlarla görüşemezmiş dünürüm die tanıtamazmış oturşlarına laf eder su içişlerine laf eder daha aklınıza gelemicek herşeye laf eder oldu ben ise seviyorum kimsenin görüşü umrumda deil ben yapabilirim inanıyorum diyorum ailemle onlar arasında dünya kadar fark varmış mesala gezmeye giderken annem evde ayakkabı giyer ev ayakkabısı ama kaynananm anlamazmış böle böle sorunlar var bilmiyorum bana gereksiz gelio en basiti kaynananmı seviyorum die bile zaten o senin annen olmuş beni silmişsin gibi sözler 1.5senedir sadece bu sorunlarla ugraşıyoruz 6 aydırda aileller girdi işin içine hala bekliyoruz diger tarafta güzellikle olmıcak bu iş kaç ozman anlarlar demeye başladılar devamlı arıyolar bizimkileri ya düşünmedik ya konuşmadık yada tele cvp vermiolar ne bilim kaynananmın nasılsın sorusuna elhamdurllah iyyim siz nasılsıınz demesi bile prblem oldu yani ben bu sorunun neresinden çıkabilirim szice tecrübesi yada fikri olan benimle paylaşırsa sevinirim arkadaşlar