Sevdiğim erkeğin en yakın arkadaşı beni seviyor

egzantrikhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
2
0
1
29
Merhaba. Ben üniversite öğrencisiyim. Üst sınıflarla bir arkadaş grubumuz var. Bu gruptan biriyle yaklaşık 2 aydır ilgileniyorum ama ilgilendiğim çocuğun yakın arkadaşı beni seviyor. Hoşlandığım çocukta benimle ilgileniyor ama bir yandan da belli etmemeye çalışıyor. Birkaç gün önce ona açıldım. Her şeyi söyledim mesajda ve bana burdan konuşulabilecek bir konu değil aklımdakileri kelimeye dökemem şuan. Yüzyüze uzun uzun konuşuruz bunu dedi. Sonrasında hislerimin yoğunluğunu, kime bahsettiğimi falan sordu. Eğer birşeylere başlarsak onunla bütün çevresini kaybedicek. Bu yüzden bana başlamayı teklif edeceğini de düşünmüyorum. Çözemediğim tek şey mesajda yazamayacak kadar ne olabilir aklında? Çok düşündüm kendi kendime mi ümitlendim diye ama bir erkek ilgilenmediği kızla sabahlara kadar konuşur mu, kıskanır mı? Kıskandığını belli ettiğini anlayınca kendini geri çeker mi? Uykusu olduğu halde 3 saat boyunca gecenin dörtlerine kadar telefonda konuşur mu? Uzun uzun bakar mı? Ben ona açıldıktan sonra konuşmadık okulda da beni gördü uzun uzun baktı bir şey de yapamadı çünkü grubumuz yine biraradaydı ve ben aralarına girmiyorum artık. Sizce ne yapmam gerekiyor? Bana dönüş yapar mı, olumlu mu olur olumsuz mu aklım çok karışık

Böyle en yakın arkadaş konusu varsa tabi ki telefonda konuşulmaz derinmevzu. Zaten öyle bir durum olmasa da yüzyüze konuşulması gereken bir mesele. Karışık mesele gerçekten.
Sen hislerini açmışsın. Sana adım atmazsa anla ki seni seviyor arkdaşından ötürü yaklaşmıyor. Hisleri yoksa zaten açıklaması gerekir.
En doğrusu onun adımını beklemek bence.

krizantem_0 krizantem_0 Evet dediğin gibi hisleri olmasa yüzyüze gelmeye gerek bile duymadan tatlı bir dille açıklardı mesajdan da... Aslında bunun farkında olmak bile çok rahatlatıyor içimi. yesildelisi yesildelisi Eğer birlikte olursak kardeşim dediği adamın sevdiği kızda gözü varmış diye onu dışlayacaklar herkesi birer birer kaybetmiş olacak böyle bir şeyin olmamasını ondan önce ben istemiyorum çok kötü bir durum tek isteğim hisleri varsa o da net olsun bana yine bir şey yaşamayalım ama ben en azından ona duygularımı açtığıma pişman olmayayım. Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

O senden hoşlanan arkadaşının senden hoşlandığını herkes biliyor mu ki? Önce o söyledi diye şimdi senin hoşlandığın çocuk otomatik olarak suçlu durumuna düşecek ama çok saçma. Bence konuşarak aşılabilecek şeyler. Yüz yüze konuşun bakalım. Anlarsın hissedersin zaten konuşmalarından neyin ne olduğunu

Back
X