- 11 Ocak 2017
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi egzantrikhatun
Merhaba. Ben üniversite öğrencisiyim. Üst sınıflarla bir arkadaş grubumuz var. Bu gruptan biriyle yaklaşık 2 aydır ilgileniyorum ama ilgilendiğim çocuğun yakın arkadaşı beni seviyor. Hoşlandığım çocukta benimle ilgileniyor ama bir yandan da belli etmemeye çalışıyor. Birkaç gün önce ona açıldım. Her şeyi söyledim mesajda ve bana burdan konuşulabilecek bir konu değil aklımdakileri kelimeye dökemem şuan. Yüzyüze uzun uzun konuşuruz bunu dedi. Sonrasında hislerimin yoğunluğunu, kime bahsettiğimi falan sordu. Eğer birşeylere başlarsak onunla bütün çevresini kaybedicek. Bu yüzden bana başlamayı teklif edeceğini de düşünmüyorum. Çözemediğim tek şey mesajda yazamayacak kadar ne olabilir aklında? Çok düşündüm kendi kendime mi ümitlendim diye ama bir erkek ilgilenmediği kızla sabahlara kadar konuşur mu, kıskanır mı? Kıskandığını belli ettiğini anlayınca kendini geri çeker mi? Uykusu olduğu halde 3 saat boyunca gecenin dörtlerine kadar telefonda konuşur mu? Uzun uzun bakar mı? Ben ona açıldıktan sonra konuşmadık okulda da beni gördü uzun uzun baktı bir şey de yapamadı çünkü grubumuz yine biraradaydı ve ben aralarına girmiyorum artık. Sizce ne yapmam gerekiyor? Bana dönüş yapar mı, olumlu mu olur olumsuz mu aklım çok karışık