Sevdiğim evleniyor

benim eşime de karşılıksız olarak aşık olmuş bir kız vardı. benden önce konuşmuş kız ama eşim olmaz demiş. biz nişanlandık hala devam etti sevgisi ona karışamam. ama benim görebilceğim duyabilceğim şekilde şeyler yapıyordu. eşimin amcasıyla ailece görüşürlerdi alt katta oturuyodu amcası ilk evlendiğimizde. onlara gelirdi eşimi çağırtırdı. onlarda çağırırlardı eşim görüp kaçardı. evlendiğimiz gece hiç rahat vermedi kız aradı sürekli benimde ailem yolda onlardan vardık diye haber gelmeden de telefonlarımızı kapatamadık. bütün gece uğraştı bizimle. kızdım ama ona hiç birşey demedim. sonunda o da evlendi şimdi bi bebeği var. ve sanırımda mutlu. geçer mutlaka. ama lütfen hediye göndermeyi iletişim kurmaya çalışmayı vazgeç. onun kaderi başka yönde. nişan söz size göre atılması basit olsada nişanlı insanlar ve aileleri için öyle değil. hafife almayın. yapma böyle şeyler. kendini o kızın yerine koy. unutmaya çalış. üzüldüm gerçekten senin adına. inşallah sende çok mutlu olursun başka biriyle. sevgiler...

bizde nişanlıyken olmustu kız hala daha arıyordu UTANMADAN.. eşim hattını değiştirdi ona ragmen ortak arkadaslardan ordan burdan bulmus hala devam etti :47: :47:

henüz 19 yaş daha çok gencsınız neden bu kadar takıntı yapıyorsunuz , kendınızı o kız yerıne koymak işinize gelmiyor sucunuzu biliyorsunuz cunku.
sizden sonra cıktıgı kızlarında hepsıne yok aynı evde kaldıydılar yok mecburmus iide nerden bılıyosnuzkı nerden?? kızların alınlarındamı yazıyor?? bikere erkek değer verıdıgı kızla birlikte olsa dahi bunu uluorta demez,orda burda övüne övüne anlatmaz burda hemfikir olalım önce.
ölmek mi istiyorsunuz yine kendinize yaparsınız.. siz ölünce o çok sevdıgınız nısanlı eskı erkek arkadasınız eger vicdana gelırse arkanızda bi fatiha okur belkıde okumaz.. degermi buna??? degmez..
19 yasındasınız ama sanki hala daha 13 yasında gibisiniz.. ailenız bu zamana kadar size hiç ''hayır''dememiş anlaşılan.. cunku sizin bu durumunuzu eskı erkek arkadasınızın nısanlısı için 1-0 onde göruyorsunuz..bu oyun değil gercek hayat önce bunu anlayın..
belki biraz sert oldu ama ancak bu kadar tutabildim kendimi:92: cunku ben o sureklı zırt pırt rahatsız ettiğiniz ''nısanlı kızım'' onun neler hıssettıgını çok iyi anlıyorum.. kendınızı bu kadar küçültmeyin derim..

Bence sen bunu saplantı haline getirmişsin.ve senin deyiminle o kız zaferi kazandı sen yenik düştün bunu kendine konduramıyorsun...eğerki o kişi seni tercih etmiş olsaydı belki de bu kadar takıntı haline getirecek kadar önemli olmazdı senin için...zaten o sana bir şans vermiş sen utandığın için görüşmemişsin...o zaman yaptığını şimdide yap,karşındaki kim olursa olsun her zaman dik dur karşısında...aşk acısı evt.gerçekten çok zor ama sen ilk önce onun sana ait olmadığını kabul etmek zorundasın...ayrıca şunuda unutmamalısın onlar ayrılsa dahi o erkeğin sana dönmesi imkansız çünkü ayrılmalarından seni sorumlu tutacaktır...ki senin sebebinden ayrılmayacaklarıda kesin gibi görünüyor çünkü kız da seni biliyormuş...sevdiğinin nişanlısı onu bırakacak olsada bırakmaz...boşu boşuna hem kendine hem onlara üzüntü yaratma çünkü küçüçük bile umut yok gibi görünüyor...hayatta herşey istediğimiz gibi yürümüyor bunu kabul edip kendine başka yollar çizme vaktin çoktan gelmiş geçiyor...

hayır ben anlamadım haatında birisi vardı sen sevdiğini söylemek için 3 yıl gitmesini bekledin???söyledin ve red edildin!şimdi çocuk evlenecek ama rahatsız ediyor ve bana ne o kızdan diyorsun ayrıca bu çocuk komşun kızdaailesinin yanına gelin gelecek nasıl yaşarım diyorsun ama bir başka azında da beraber aynı evde kalıyorlar görüyorum dayanamıyyorum diyorsun yani kelimeler aynı olmasa bile bu anlama gelecek sözler yazmışsın karışıkkk!!

nıye bu kadar kızıyosun kı ,bıze sevdıgım evlenıyo nasıl ayartabılırım demıyo nasıl katlanabılcegını soruyo

buna kızıyorum işte sevgi karşılıklıdır karşındakinden küçücük bi ışık görmediğin halde kendi kendine gelin güvey olmak nekadar mantıklı. Bu tarz düşünen bi insan eminim ayartabilse ayartırda

ben olsaydım eğerki beni sewdiğine inanıyorsam onunda elimden gelen herlşeyi yapardım ama sizin böyle bi durumunuz yok buda biraz gurursuzluk yüzsüzlük oluyor..insanlar sewdikleri insanları kaybediyorlar yıllarca birlikte olup sevdikleri halde ayrılıyorlar onlar neyapsın?tek seven senmisinki?herşey insanın kendi elinde Allah akıl vermiş kullanmamız için!!

yok artık!
hiç mi kadınlık gururunuz yok
bende başlığı görünce ne sandım:19:

buna kızıyorum işte sevgi karşılıklıdır karşındakinden küçücük bi ışık görmediğin halde kendi kendine gelin güvey olmak nekadar mantıklı. Bu tarz düşünen bi insan eminim ayartabilse ayartırda

zaten konussam arasam falan diyo.. bütün mesajları okursanız vazgecirebilir miyim umudu var. insanların dügün gibi bir kez yasanacak bir olayda gölge etmeyi acımasız buluyorum. gidip vedalasmak ne demek. hiçbişi paylasılmamıs ki vedalasılsın....

Back
X