Sevdiğim evleniyor

Bunları dert etmek içln yaşın çok küçük. Dünyada tek erkek o mu kaldı. Bırak kimlnle evlenirse evlensin. Takıntı haline getirmişsin. Ben de 16 yaşlarındayken senin gibi evimizin karşısında oturan birinden hoşlanıyordum üstelik o da benimle ilgileniyordu ama eve hep kız arkadaşlarını getirirdi. Sevdiğimi zannetmiştim şimdi de görüyorum yüzüne bile bakmıyorum. Demek istediğim yıllar geçtikçe fikirlerin değişecek.

O da btün sevgililerini evine getirirdi..:(((

Bir an önce psikoloğa gitmenizi öneririm...
Hayatınıza bile bile yazık ettiğinize göre daha fazla geç kalmayın..
Yarın savcılıktı,konu komşuydu hem rezil olma hem de daha çok üzülme riskiniz var...

valla cok zor bı durum canım allah sabır versın
ama hayat herseye ragmen devam edıyor o nasıl baska bı hayat kuruyosa sende dık dur önune bak hayatı kur bı ömur aglamakla asla gecmez hele ölumü göze almak cok yanlıs sevseydı zaten senınle olurdu üzulme bence :58:

Kendini o kızın yerine koyar mısın ?
Burada kime sorsan kocasının nişanlsının böyle bi sapığı olsa etmediği beddua kalmaz o kıza.
Madem sürekli imanlı olduğundan bahsediyorsun evlilik aşamasındaki bir erkeğe yanaşmanın da hatalı olduğunu bilirsin.
Çok ayıp çok çirkin kadınlık genç kızlık onuruna aykırı.
tedavi ol,o kadar kızdım ki yazabileceğim en sakin mesaj bu..
bir de benim olmalıydı falan böyle garip laflar..
yahu adam sevdiğini bulmuş,Allah'ım bana sabır ver diye dua edeceğine.
yuvası olmadan yıkılsın diye dua ediyorsun,Allah senin mantığında ki insanların eline düşürmesin hiçbir kadını.
öyle de anlatıyorsun ki üç yıl bekledim falan sanki adam bekle dedi.
19 yaşında bir kız için fazla hırslı buldum seni..
hala yanına mı gideyim veda mı edeyim diyorsun o adamın sözlüsü olsam var ya..
ahhh ahhh .
hala aklını çelebilir miyim ağıma düşürebilir miyim..

Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.

tek kelimeyle inanamıyorum ne kadar saçmaladığının farkında mısın?

canımm senin o çocuğa yaptıklarını başkası sana istemediğin halde yapsaydı sen ona sapık nazarıyla bakardın.bakalım çocuk sana ne nazarla bakıyor.bide karşı tarafdaki kızı düşün sen onun nişanlısının peşinden koşuyorsun hala.peki sen nişanlına başka birkızın mektuplar hediyeler gönderip ilanı aşk etmesine rıza gösterirmiydin.hiç hoş değil sanada yakışmaz anca kendini küçük düşürürsün.

canım insan neler unutuyor.şuan acıyı içinde sen yaşadığın için geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor işte zaman en iyi ilaç.Biraz dua et allaha sığın bu kadar isyan etmek üzülmek iyi değil.allahu teala bu duruma rıza göstermez allah korusun derki sen fani nefsi duyguların için bu kadar üzüldün al sana dert bununla uğraş derse daha büyük sıkıntılar geçirirsen ne olacak....

onu görmezden gel.başka şeyler düşün arkadaşalrınla gez toz yeni ortamlara gir aklına onu getirmemeye çalış böyle bi haftanı geçir emin ol ikinci hafta onu daha az sevdiğini anlarsın ve sonra geçer.

bolca dua et ve empati yap daha fazla kendini düşürme çocuğun gözünden.ve nişanlısını düşün o kızın hiç bir günahı yok.ben eğer o çocuğun nişanlısı olsaydım böyle bir durum karşısında seninle daha sert konuşur sonrada ailenle konuşurdum.onada yazık.senin durumunda zor ama her seven sevdiğine kavuşamıyor.daha yaşın genç kimler neler çıkar karşına şeytan sana vesveseler verir aldanma ona istersen unutusun...

Kendini o kızın yerine koyar mısın ?
Burada kime sorsan kocasının nişanlsının böyle bi sapığı olsa etmediği beddua kalmaz o kıza.
Madem sürekli imanlı olduğundan bahsediyorsun evlilik aşamasındaki bir erkeğe yanaşmanın da hatalı olduğunu bilirsin.
Çok ayıp çok çirkin kadınlık genç kızlık onuruna aykırı.
tedavi ol,o kadar kızdım ki yazabileceğim en sakin mesaj bu..
bir de benim olmalıydı falan böyle garip laflar..
yahu adam sevdiğini bulmuş,Allah'ım bana sabır ver diye dua edeceğine.
yuvası olmadan yıkılsın diye dua ediyorsun,Allah senin mantığında ki insanların eline düşürmesin hiçbir kadını.
öyle de anlatıyorsun ki üç yıl bekledim falan sanki adam bekle dedi.
19 yaşında bir kız için fazla hırslı buldum seni..
hala yanına mı gideyim veda mı edeyim diyorsun o adamın sözlüsü olsam var ya..
ahhh ahhh .
hala aklını çelebilir miyim ağıma düşürebilir miyim..

Aaaaaaaaaa kaçırmışım buraları!:53:
Yook yok bence arkadaşın duyguları takıntı falan değil..
Sadece kötü niyet! Buna da psikolog çare bulamaz zaten!!!:19:
Bir de başkasının yuvasına göz dikmeye,beddua etmeye "aşk" demiş ya,pes!:15:

valla sen böyle yaparak oğlandan kendini daha da uzaklaştırmısın erkeklerin üzerien bu kadar çok düşmek bıktırır onları sende kendinden bıktırmışsın valla bence kendini artık geri çek bu kadar düşürme kendini artık onun gözünde yoluna bak yaşın daha çok kücük evlenmek falan sizin yaşınızdakiler için şaçama uğraşlar :)

22 yaşında kızım var eğer aynı takıntıyı o yaşasaydı ve ben bunu bilseydim önce vazgeçirirdim baktım olmuyor eşşek sudan gelinceye kadar cezasını verirdim unutmasını sağlardım...

Peki annen filan biliyormu bu durumu haberleri varmı?

senin psikolojin epey bozulmuş..çocuk seni zorla sevmek zorunda mı sen kendini ne sanıyorsun ki başkasının hayatını bozmaya çalışıyorsun ben olsam çocuğun yerinde seni savcılığa bildirirdim..inşallah da bildirir

Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.

Erkek seveni sever şekerim.. seni sevmemiş diye neden o kızı da sevmesin. Ona aşık olmuş,o dengiymiş,onun kısmeti oymuş,onun gülüşü hoşuna gidiyormuş,onun sohbetin sevmi,o ona göre daha şirinmiş ve onu seçmiş. Evine bir sürü kız girdi çıktı diyorsun sonra bu kızla evinde kaldığı için evlenmek zorunda kaldı diyorsun ?
senin ima ettiğin cinsellikten boldan ne var,her yattığı kızla evlenseydi ooooo
bütün kızlarla evlenseydi o zaman ?
kendinle çelişiyorsun..
git bir kursa yazıl,işten sonra kursa git haftasonu gez..
ne bileyim dikkatini dağıt.
ya kendinden olacaksın yada gidişat o ki katil olacaksın..

derinss nickli arkadaş çok sinirlenmiş : )

farkındasın değil mi herkes ne kadar yanlış yaptığını söylüyor sana.. biz bile bu kadar sevmene rağmen seni zerre haklı görmüyorsak o kişi ne hissetsin.. neler yapsın.. aklını başına almalısın .. çocuk sana ztn bekle dememiş.. adım atmak istediğinde utandım demişsin.. geçmiş ola yani.. o kızla aynı evde yaşaması onunla zorla evlenmesi vs. anlamına da gelmez bence.. sen biraz kendini kandıryor gibisin.. sana da o kıza da sevdiğine de yazık.. sakın vedalaşym ya da msj atyım falan deme.. o kız bilse neler olur belki de ayrılır vs.. yuva yıkanın yuvası olmaz..

Son düzenleme:
benim eşime de karşılıksız olarak aşık olmuş bir kız vardı. benden önce konuşmuş kız ama eşim olmaz demiş. biz nişanlandık hala devam etti sevgisi ona karışamam. ama benim görebilceğim duyabilceğim şekilde şeyler yapıyordu. eşimin amcasıyla ailece görüşürlerdi alt katta oturuyodu amcası ilk evlendiğimizde. onlara gelirdi eşimi çağırtırdı. onlarda çağırırlardı eşim görüp kaçardı. evlendiğimiz gece hiç rahat vermedi kız aradı sürekli benimde ailem yolda onlardan vardık diye haber gelmeden de telefonlarımızı kapatamadık. bütün gece uğraştı bizimle. kızdım ama ona hiç birşey demedim. sonunda o da evlendi şimdi bi bebeği var. ve sanırımda mutlu. geçer mutlaka. ama lütfen hediye göndermeyi iletişim kurmaya çalışmayı vazgeç. onun kaderi başka yönde. nişan söz size göre atılması basit olsada nişanlı insanlar ve aileleri için öyle değil. hafife almayın. yapma böyle şeyler. kendini o kızın yerine koy. unutmaya çalış. üzüldüm gerçekten senin adına. inşallah sende çok mutlu olursun başka biriyle. sevgiler...

benim eşime de karşılıksız olarak aşık olmuş bir kız vardı. benden önce konuşmuş kız ama eşim olmaz demiş. biz nişanlandık hala devam etti sevgisi ona karışamam. ama benim görebilceğim duyabilceğim şekilde şeyler yapıyordu. eşimin amcasıyla ailece görüşürlerdi alt katta oturuyodu amcası ilk evlendiğimizde. onlara gelirdi eşimi çağırtırdı. onlarda çağırırlardı eşim görüp kaçardı. evlendiğimiz gece hiç rahat vermedi kız aradı sürekli benimde ailem yolda onlardan vardık diye haber gelmeden de telefonlarımızı kapatamadık. bütün gece uğraştı bizimle. kızdım ama ona hiç birşey demedim. sonunda o da evlendi şimdi bi bebeği var. ve sanırımda mutlu. geçer mutlaka. ama lütfen hediye göndermeyi iletişim kurmaya çalışmayı vazgeç. onun kaderi başka yönde. nişan söz size göre atılması basit olsada nişanlı insanlar ve aileleri için öyle değil. hafife almayın. yapma böyle şeyler. kendini o kızın yerine koy. unutmaya çalış. üzüldüm gerçekten senin adına. inşallah sende çok mutlu olursun başka biriyle. sevgiler...

çok kötü ya evlendiğiniz gece yaptıkları inanılmaz.. hiç bir şey dememen bence en büyük cevabı vermiş.. Allah mutluluğunuzu bozmasın :nazar:

Sevgili hilalkck;

Yazdıklarını okuyunca aklıma Yaprak Dökümü'nde ki Sedef geldi.Herkesin bildiği birşey,aşık olduğu kişi başkasıyla evlendi.Fakat fark,kız sizin gibi rahatsız etmedi hiç bir zaman,sessizliğini korudu.Sonra ne oldu,o da kızdan hoşlandı,bir süre beraber olduktan sonra kız anladı kendine göre biri olmadığını.O kadar zaman beklediği adamın hiçte düşündüğü gibi biri olmadığını.

Bilmem anlayabildiniz mi mesajı!

Birde merak ettiğim birşey var,
Sizin yaşınızı öğrendik,19,
Peki sevdiğiniz kişinin yaşı kaç merak ettim doğrusu...

Bu konuları düşünmek için yaşınız daha küçük,Genelleme yapmak istemem ama 18. yaşı doldurmak demek evlilik için olgun olduğunuz anlamına gelmez...

canim benim guzel kardesm... aci cekiyosun belli... bi ablan olarak soyluyorum... ilk sevgililer yanlis secimlerimizdir cogu zaman... senin yasina dondumde benmde cok sevdigimi sandigim biri vardi.. gecen gun gordum yolda eyvah dedim kactim:)))iyikide olmamis diye sevindim:) oysa ayrlinca ne de cok uzulmustum:)) inan bana sende az zaman sonra ayni seyleri dusuneceksin:) cok guzel bi yastasin tadini cikar kendni gelistir.. okul hayatini bana milyonlarca yakisikli yollasan deismem:)))ozlyorum o gunleri...:))) kendine ve ailene yazik etme :) toparlan cici bir kz ol:) daha da yasin gelince en guzeli seni bulacaktir mutlaka:)

yas 19 pehs dur bakalimm daha:)) seninki ne olmus biliyomusun... ask degil aslinda.. bilinc alti diger kizlarla rekabet olmus.. sana sunudiyim bu yasta eger sen o cocukla farzedelimki evlensen , 2 maksimum 5 yil sonra o evlilik bitecekti... cunki onun gercek yuzunu gorecektin , kazanms olacaktin tadi kalmicakti...hatani yapmis kucagindabebeginlekalacaktin.. olgnlas bu yaslari atlat bak ki dogru secmler yapabilesin....

yazilanlara bir bir katiliyorum !

henuz yasin cok kucuk oldugu icin bu gibi durumlari kabullenmen biraz zor olabilir.. ama sen once sunu dusun seni sevmeyen istemeyen,sana deger vermeyen bi insan var karsinda sen hala ona nasil sevgiyle bakabilirsinki??

Ayrica sevdigin kisinin yaptiklarini gozunle goruyorsun onca kiz girip cikiyor diyorsun senin hala onun bu hareketlerini gorup de sevgiyle bakabilmen hayretler verici gercekten :/ oyle bi insanla gercekten bir hayat kurmak nasil isteyebilirsin ?? bugun benle cani sikilinca yarin baskasiyla diye dusunurdum ben ..

ayrica zaten o secimini yapmis baska birini secmis demekki hayirlisi boyleymis senin kaderindeki insan demekki o degilmis.. uzulmene hiiiiiiiiiiiiiic inan hiiiiiiiiic gerek yok ya bizim musluman olmamizdaki avantajlari degerlendir bence yani KADERe iman.. insan bunu dusununce zaten herseyi kabulleniyor ..

hayatina seni gercekten seven sana sevgisini veren bi insan girdigi zaman o zaman bu hallerin aklina gelir ne aptalmisim dersin inan bakkk ..

Allah gonlune gore birini cikarsin karsina insallah..

kesinlikle butun baglantilarini kopar sakin ilgilenme birak herkes kendi hayatini yasasin tabi sende..

dahaçok gençsiniz kendinize ve çevrenize zara vermeden acil psikolağa gidin aşk değilde birazda hırs var sizde o kazandı falan yazmışsınız

bencede bu biraz sevginin dısında bi durum. sonucta o sizi secmemiş. eminim sizi sevecek onlarca insan vardır dısarda. bu inat kendinizi düsürmek niye. ısrarcı olmak daha da uzaklastırır. ayrıca sözlü bi adama hediye msj atmak sözlüsü degil kimse tarafından hos karsılanmaz. takıntı olmus bence. degerinizin farkına varın ve destek alın.:20:

Back
X