canım benim daha kötü bir durumla karşılaşmadığın için şükretmelisin bence. ya seni kandırsaydı seni seviyorum deseydi. ümit verseydi, seninle evleneceğini söyleseydi ve gidip başka birisiyle evlenseydi daha kötü olurdu senin için. buna benzer bir olay benim de başıma geldi ama tek taraflı değildi onun da bana karşı duyguları vardı yada bana öyle söylemişti, kimsenin içini bilemiyoruz. uzaklığı bahane ederek herşeyden vazgeçti ama bi zaman sonra yine kendine uzak birisyle oldu ve onunla nişanlandı. sevdiğin birisini başkasıyla görmenin acısını ben de bilirim canım. insanın haytaında yaşayacağı en kötü duygulardan birisi bu. ama sana benim gibi ümit veren olmamış. bana demişti ki: ancak seninle evlenirim ben falan..... hikaye.. pislik bunların hepsi. bence en azından sana ümit verip sonra vazgemiş değil. o yuzden üzülme. bak göreceksin ki ondan daha çok seni mutlu edecek birisi çıkacak bir gün karşına ve iyi ki de onunla olmadım diyeceksin. bundan emin ol canım. hem ona üzülerek hayatın diğer güzelliklerini yaşamaktan kendini mahrum bırakma.