Sevdiğim evleniyor

Evet bunaldı. sıkıldım senden bile dedi bana. daha önce beraber değildik. Ben hep tek taraflı sevdim. Ama o da istedi. Kaçma benden gel karşılıklı yüzyüze oturup konuşalım dedi. Ama ben utandığım için hep kaçtım. Konuşmak yerine msj atmayı tercih ettim. Çünkü o benim hayatımdaki ilk erkekti ve ben çok utandım :((((

ne senin yerinde olmayı..ne de o kızın yerinde olmayı isterdim..
gerçekten seviyosundur belki..
ama insanlar mutlaka bi seçim yapma gereksinimi duyarlar..
seni seçmediyse bi hayır vardır mutlaka..
ki bence seçilen taraf değil..seçen taraf olmalısın bundan sonra..
ben seçilmedim diye üzülüyosun şu an..

o kız umrumda değil demişsin..
senin attığın mesajları görürse o çocuktan belki ayrılır..
onların mutluluğu bozulur bunun vebalini ödiyebilicekmisin?
sevdiğin çocukla anladığım kadarıyla aranızda birşey geçmememiş..
onun bi suçu yok..
seninde yok..ama o kızında yok..onlar ayrılsa da sana dönüceni sanmıyorum..
bukadar ciddiye binmiş bi olay var ortada..evlilikle de sonuçlanıcak gibi gözüküyo..
sen artık nasıl kazanabilirim onudan ziyade..oralardan uzaklaşıp değişik şeylerle mutlu olmaya bak..

bigün onu unuttuğunda yeni biri hayatına giricek..
işte ozaman allaha şükrediceksin..
hayırlısı buymuş..iyki o olmamış diye..
hakkında hayırlısı olsun..

Olmuyor işte. Vazgeçemiyorum. Ben hayatımda yalnızca onu sevdim. Şu an çalışıyorum. Ama yine her an aklım onda. Her cumartesi iş yerine gidiyorum. Uzaktan izliyorum. Sabah işe giderken akşam geleceği saatlerde yolunu gözlüyorum. Bir kaç saniyede olsa görebilmek için. Onu çok seviyorummmmmmm ama o eline geçen her fırsatta beni tehdit ediyor. Aileme bu durumu anlatmakla beni rezil etmekle korkutuyor. Nolur bana yardım edin..

Merhaba,

Bana böyle davranacak bir insandan dakikada soğurdum sanırım ama sen çok bağlanmışsın.. belki de takıntı haline getirmişsin.. ileride neden bu kadar kendimi küçük düşürmüşüm diye üzülürsün inanki.. unutmaya çalış.. başka uğraşlar bul.. seni istemeyeni, seni hiç isteme.. belki size demesi kolay diye düşünüyorsun ama seninki biraz hastalık gibi birşey olmuş.. biraz dur, düşün ve farkına var canım.. ve bol bol dua et.. Allah yardımcın olsun...

ne senin yerinde olmayı..ne de o kızın yerinde olmayı isterdim..
gerçekten seviyosundur belki..
ama insanlar mutlaka bi seçim yapma gereksinimi duyarlar..
seni seçmediyse bi hayır vardır mutlaka..
ki bence seçilen taraf değil..seçen taraf olmalısın bundan sonra..
ben seçilmedim diye üzülüyosun şu an..

o kız umrumda değil demişsin..
senin attığın mesajları görürse o çocuktan belki ayrılır..
onların mutluluğu bozulur bunun vebalini ödiyebilicekmisin?
sevdiğin çocukla anladığım kadarıyla aranızda birşey geçmememiş..
onun bi suçu yok..
seninde yok..ama o kızında yok..onlar ayrılsa da sana dönüceni sanmıyorum..
bukadar ciddiye binmiş bi olay var ortada..evlilikle de sonuçlanıcak gibi gözüküyo..
sen artık nasıl kazanabilirim onudan ziyade..oralardan uzaklaşıp değişik şeylerle mutlu olmaya bak..

bigün onu unuttuğunda yeni biri hayatına giricek..
işte ozaman allaha şükrediceksin..
hayırlısı buymuş..iyki o olmamış diye..
hakkında hayırlısı olsun..

Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık...
O kız beni biliyor..
Benim gibi o da o çocuğun hayranlarından briydi. Sadece o diğerlerinden fazlasını verdiği için o çocukla aynı evde yaşadığı için evlenmek mecburiyetinde kaldı. Bu onun için bir savaştı. O kazandı.

Herkes aynı şeyi söylüyor. Zamanla unutulacağını aklıma bile gelmeyeceğini. Ama ben öyle düşünemiyorum ne yazık ki. Keşke insanlar haklı çıksa. Keşke ben unutsam. Haksız çıkmayı o kadar istiyorum ki.

Herkes ilk aşkının acısı ile kalsaydı herhalde ben ölmüştüm :1: bir zamanlar içimi acıtan.. kavga ettiğimizde günlerce yemek yemeyip, ağladığım kişiyi hatırlamak bile istemiyorum şu an.. o zamanki üzüntüme de aman ne üzülmüşüm bu sümsük için diyorum.. önceki mesajımda da demiş olduğum gibi size söylemesi kolay diyebilirsin ama herkes bir şeyler yaşıyor.. ama acısı sonsuza dek sürmüyor.. elin oğlu için de bu genç yaşında hayatı kendine zindan etme.. bak o ztn kurmuş dünyasını.. sen de kur kendi dünyanı.. onu sevmekten önce kendini sevmelisin.. kendine duyduğun saygı zamanla seni zaten uzaklaştırır o kişiden..

inşallah seni sevecek, sana saygı duyacak olan kişiyi bulursun ve bugünleri gülümseyerek hatırlarsın.. :34:

Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık...
O kız beni biliyor..
Benim gibi o da o çocuğun hayranlarından briydi. Sadece o diğerlerinden fazlasını verdiği için o çocukla aynı evde yaşadığı için evlenmek mecburiyetinde kaldı. Bu onun için bir savaştı. O kazandı.

boşver mecburiyettenmiş işte..
bide hayatımda kimse olmadı diyosun..
şuan senin peşinden koşabilicek ilk olmak istiyebilicek okadar erkek vardır ki..
ama sen mutluluğu itiyosun onun yüzünden..
bi bak çevrene..
ama sakıın haketmeyen birinin ilkin olmasına izin verme..
ilk olsun son olsun:69:
hiç üzme artık kendini..

Tamam canım o zaman 14 yaşında çocukmuşsun ama şimdi 19 yaşında genç bir kızsın.Şu an yaptıkların 14 yaşında yapılacak şeyler.Halbuki yaşına uygun davranış,gururlu ve saygın bir bayan olarak durumu kabullenip geri çekilmektir.

Bence bu sayfayı kapatmanın zamanı gelmiş de geçmiş bile.Artık rahatsız edici boyuta gelmişsin.
Sen bu çocukla evleniyor olsaydın,diğer kız sizi rahatsız etse ne düşünürdün ?
Veya sen birisiyle nişanlansaydın,geçmişten tanıdığın ama sevmediğin birisi seni rahatsız etseydi ?

Bununla kendin başa çıkamıyorsan psikoloğa gitmeni öneririm.Bu şekilde devam edersen ya kendine ya onlara zarar verirsin.Evlendikten sonra devam edersen son derece nahoş durumlar yaşanabilir.Ayrıca seni sadece ailene değil,savcılığa bile şikayet edebilirler.

canım benim daha kötü bir durumla karşılaşmadığın için şükretmelisin bence. ya seni kandırsaydı seni seviyorum deseydi. ümit verseydi, seninle evleneceğini söyleseydi ve gidip başka birisiyle evlenseydi daha kötü olurdu senin için. buna benzer bir olay benim de başıma geldi ama tek taraflı değildi onun da bana karşı duyguları vardı yada bana öyle söylemişti, kimsenin içini bilemiyoruz. uzaklığı bahane ederek herşeyden vazgeçti ama bi zaman sonra yine kendine uzak birisyle oldu ve onunla nişanlandı. sevdiğin birisini başkasıyla görmenin acısını ben de bilirim canım. insanın haytaında yaşayacağı en kötü duygulardan birisi bu. ama sana benim gibi ümit veren olmamış. bana demişti ki: ancak seninle evlenirim ben falan..... hikaye.. pislik bunların hepsi. bence en azından sana ümit verip sonra vazgemiş değil. o yuzden üzülme. bak göreceksin ki ondan daha çok seni mutlu edecek birisi çıkacak bir gün karşına ve iyi ki de onunla olmadım diyeceksin. bundan emin ol canım. hem ona üzülerek hayatın diğer güzelliklerini yaşamaktan kendini mahrum bırakma.

Bende artık gülmek istiyorum. Her gece ağlayarak sızmak istemiyorum. Unutmak istiyorum. Acaba vedalaşmak için son kez yanına gitmeli miyim?

Kendini o kizin yerine bi koy, senin sevgiline bi kiz böyle mesajlar hediyeler yollasa ne düsünürsün? Seni rahatsiz etmezmi? Bence sen o cocugu sevmekten cok diger kizla bi rekabete girmissin, "O kazandi" demenle belli oluyor bu..Bu durumdan kurtulmak senin elinde, gencsin, en güzel yillarini bosuna heba etme derim..Birak mutlu olsunlar, cocugun sana karsi bi ilgisi olsa diger kizla evlenmezdi..

canım benim daha kötü bir durumla karşılaşmadığın için şükretmelisin bence. ya seni kandırsaydı seni seviyorum deseydi. ümit verseydi, seninle evleneceğini söyleseydi ve gidip başka birisiyle evlenseydi daha kötü olurdu senin için. buna benzer bir olay benim de başıma geldi ama tek taraflı değildi onun da bana karşı duyguları vardı yada bana öyle söylemişti, kimsenin içini bilemiyoruz. uzaklığı bahane ederek herşeyden vazgeçti ama bi zaman sonra yine kendine uzak birisyle oldu ve onunla nişanlandı. sevdiğin birisini başkasıyla görmenin acısını ben de bilirim canım. insanın haytaında yaşayacağı en kötü duygulardan birisi bu. ama sana benim gibi ümit veren olmamış. bana demişti ki: ancak seninle evlenirim ben falan..... hikaye.. pislik bunların hepsi. bence en azından sana ümit verip sonra vazgemiş değil. o yuzden üzülme. bak göreceksin ki ondan daha çok seni mutlu edecek birisi çıkacak bir gün karşına ve iyi ki de onunla olmadım diyeceksin. bundan emin ol canım. hem ona üzülerek hayatın diğer güzelliklerini yaşamaktan kendini mahrum bırakma.

Siz nasıl toparlandınız sonra?? Zaman çare olabildi mi? Yoksa başka biri midir tek çare

Bende artık gülmek istiyorum. Her gece ağlayarak sızmak istemiyorum. Unutmak istiyorum. Acaba vedalaşmak için son kez yanına gitmeli miyim?

canım kendi kendine eziyet ediyorsun bence. senin içindeki saf bi sevgi ama onu sürekli düşünerek bunu takıntı haline getirmişsin. onu unutmak istiyorsan ki bunu çok kolay yapabilirsin. başka şeylerle ilgilen. mesela derslerinle. yada hobiler edin kendine.başka arkadaşlarınla ve ailenle daha çok zaman geçirmeye çalış, kafanı daha önemli şeylere ver ve daha çok değecek kişilere ver. ailene arkadaşlarına derslerine..... belki bi zaman sonra gözlerini iyice açıp baktığın zaman insanlara seni daha çok mutlu edecek birisi çıkacaktır karşına. ama bunun için de acele etme. herşey zamanında güzel. şu an kafanda ve kendi içinde bir boşluk var ve o boşluğu onunla doldurmaya çalışıyorsun. seni çok iyi anlıyorum belki bi kaç yıl sonra kendini bu kadar üzmenin gereksiz olduğunu sen de anlayacaksın. lütfen bunu yapma kendine hayat o kadar güzel ki hiçkimse için üzülmeye değmez canım.

canım kendi kendine eziyet ediyorsun bence. senin içindeki saf bi sevgi ama onu sürekli düşünerek bunu takıntı haline getirmişsin. onu unutmak istiyorsan ki bunu çok kolay yapabilirsin. başka şeylerle ilgilen. mesela derslerinle. yada hobiler edin kendine.başka arkadaşlarınla ve ailenle daha çok zaman geçirmeye çalış, kafanı daha önemli şeylere ver ve daha çok değecek kişilere ver. ailene arkadaşlarına derslerine..... belki bi zaman sonra gözlerini iyice açıp baktığın zaman insanlara seni daha çok mutlu edecek birisi çıkacaktır karşına. ama bunun için de acele etme. herşey zamanında güzel. şu an kafanda ve kendi içinde bir boşluk var ve o boşluğu onunla doldurmaya çalışıyorsun. seni çok iyi anlıyorum belki bi kaç yıl sonra kendini bu kadar üzmenin gereksiz olduğunu sen de anlayacaksın. lütfen bunu yapma kendine hayat o kadar güzel ki hiçkimse için üzülmeye değmez canım.

bi kaç yıl bnm için çok geç olabilir. Ben o nişanlanana kdar bi çare bulmalıyım yoksa ben sonumu düşünemiyorum. Ya ondan önce evlenmeliyim. Ya ordan taşınmalıyım (ki bu imkansız gözküyor) ya da bunu söylemek istemiyorum.. Allah'ın verdiği canı Allah alır. Ben inançlı bi insanım ama dayanamam o acıya

Siz nasıl toparlandınız sonra?? Zaman çare olabildi mi? Yoksa başka biri midir tek çare

sen onu sürekli düşünürsen zaman çare olmaz. 10 yıl da geçse üzülürsün. başka bişeylerle ilgilen. ailene, arkadaşlarına, derslerine ver kendini. kendi geleceğin için sadece kendi hayatın için bişeyler yap. eğer sen güçlü ve başarılı biris olursan peşinden koşan çok olur. emin ol çok daha mutlu olursun. ben de öyle yaptım aileme, arkadaşlarıma derslerime verdim kendimi. onu düşünmemeye çalıştım ve bi süre sonra kafandan atıyorsun zaten. hele de karşına sana değer veren biris çıktığı zaman işte eskiden acı çektiğin insan senin için ölmüş oluyor zaten. ama kesinlikle bunu yapaağım diye yanlış bir karar alıp yanlış insanlarla olma. herşey zamanında güzel. bak bi düşün herkes sana kötülük yapsa da ailen hep yanında olur değil mi? ya yakın arkadaşların? onlarla vakit geçir. anneni sar öp çok sev babanı, kardeşini. onlardan destek al. arkadaşlarından da. ve geleceğin için ders çalış, eğer başarılı olursan, seni de senin gibi başarılı ve güçlü bi erkek bulur eminim buna canım. su an tek yapacağın şey sadece kendin için kendi geleceğin için ders çalışmak :)

Bunları dert etmek içln yaşın çok küçük. Dünyada tek erkek o mu kaldı. Bırak kimlnle evlenirse evlensin. Takıntı haline getirmişsin. Ben de 16 yaşlarındayken senin gibi evimizin karşısında oturan birinden hoşlanıyordum üstelik o da benimle ilgileniyordu ama eve hep kız arkadaşlarını getirirdi. Sevdiğimi zannetmiştim şimdi de görüyorum yüzüne bile bakmıyorum. Demek istediğim yıllar geçtikçe fikirlerin değişecek.

bi kaç yıl bnm için çok geç olabilir. Ben o nişanlanana kdar bi çare bulmalıyım yoksa ben sonumu düşünemiyorum. Ya ondan önce evlenmeliyim. Ya ordan taşınmalıyım (ki bu imkansız gözküyor) ya da bunu söylemek istemiyorum.. Allah'ın verdiği canı Allah alır. Ben inançlı bi insanım ama dayanamam o acıya

sakın intiharı falan düşünme hiçkimse için değmez. bak 19 yasındasın daha çok güzel bi yaştasın. seni seven değer veren başka kimse yok mu? onlara şans tanı. çevrene çok iyi bak. sakın yanlış bi evlilik yapma ondan önce evleneceğim diye. üniversiteye gitme gibi bi ihtimalin var mı bilmiyorum ama bu senin için güzel bi şey olurdu baska bi şehirde. yeni bi okulda ve yeni insanlarla. bambaşka.. yada başka bi şehirde çalışma gibi bi fırsatın varsa bu senin için iyi bişey olur. olmazsa bile takma kafaya... dünyadaki tek insan o değil. sen cok gencsin daha önüne ne fırsatlar çıkar

Son düzenleme:
Back
X