Sevdiğim Insan Artik Baskasinin:(

almdc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
178
8
68
35
İstanbul
Selam kizlar;
Yazin Temmuz ve Ağustos aylarinda eskidende ciktigim (2012 yilinda) insanla tekrar konusmaya basladik hergun resim atardi arardi konusurduk ve tekrar sevgili olma yolunda ilerliyorduk bana hala benden hoslandigini birbirimize ne kadar yakistiginizi ve uydugumuzu soyledi hep bende bos deildim ona karsi. Zamaninda ayrilmamizda bur yanlis anlasilmaya bnm kestirip atmamdi. Tatilde oldugum icin Istanbul disindaydim. bana geldiginde bulusalim die cok israr etti tamm soz dedim. Bir gece beni aradi Bana sen benm keskemsin dedi bir dahada konusamadik. Eylul ayinda istanbul tarafina geldim ve haber vermek icin aradim onu.. Sevgilisi oldugunu bana demez mi sevgilim var ve bizim konusmamizi istemiyor arama bir daha soka girdim. Sanki pesinden konusuyorum surekli ariyorum. Cok kizdim ve butun sosyal hesaplarimdan sildim onu.

Ama smdi onu cok ozluyorum. Neden boyle oldu cok uzuluyorum. Geceleri hep ruyamda goruyorum onun oturdugu yerde annanem oturuyo karsilikli oturuyoz onu gordukce daha cok uzuluyorum. Bana keskemsin diyip ona smdi nasil bu kadar asik oldu beni kestirip atti.. Sevdigim insan baskasiyla simdi napicam bilmiyorum unutamadim bir turlu

Ama bak o senı unutup baskasıjı bulmus bıle.erkekler boyle suslu lafları soylemeyı pek severler sen benım kkeskemsın gıbı bence bu adamdan ne koy olur ne de kasaba sende unut gıtsın.

Unutmazsınız ama alışırsınız..
Biraz zaman...

Sen elinde dur diye laf atmış sadece eğer gerçekten keskesi olsaydın seni kazanmaya çalışırdı başkasıyla çıktığına gore unutmuş demekki sende unut boşver öyle mutsuz olacağına boyle ol.

Yok bide 2 gunde asik oldu ona hemen bnle konusurken onunlada konusuyodu o zaman ins cabuk alisirim. Hep aklimda kendimede sinirleniyorum artik neden hep dusunuyorum onu

Ilk duydugumda aradigimda bana oyle demesi cok kizdirdi beni sildim heryerden. Sonra gecti sinirim hep iyi seyleri hatirlamaya basladim. Ruyalarima bile giriyo ayrilsinlar xie dua ederken buluyorum kendimi. Bizim sonumuz yok dedi bana bide o gun

Yok bide 2 gunde asik oldu ona hemen bnle konusurken onunlada konusuyodu o zaman ins cabuk alisirim. Hep aklimda kendimede sinirleniyorum artik neden hep dusunuyorum onu
Zaman sadece biraz da kendine güven yapabilirsin,onsuz doğdun neden onsuz olamayasn ki .

Kendinizi diger kizin yerine koyun, daha biseyler basarmaya ugrassaniz yazik degilmi o kiza? Hem zaten degeck biri degilmis eski sevgiliniz, böyle ikili oynayan biri daha neler yapardi kimbilir... Birakin artik yeni sevgilisi düsünsün, siz kendinize yakisan birini bulursunuz...

Ins cnm. Gercekten eylul ayindan beri atlatamadim oyle cok guveniyodum 3 4 senedir tanidim ayni mahallenin insani sayiliriz. Cok uzuluyorumm gercekten. O kiza bi sozum yok bnm sadece inanasim gelmio. O gunden beride konusmuyorum zaten kendi kendimi yiyorum

Öc alms sanki senin yaptığını yapmş aynısını tattırmış...

Herife masallah ne de cabuk birini bulmus.

Neyse ne, kuzum, sen salla gec bu zirtoyu bence daha fazla dusunme.

Çok Üzüldüm Gerçekten, ALLAH Kimseyi Böyle Duruma Düşürmesin.
Şerf.z Resmen Egosunu Tatmin Etmiş Ya.

1.Böyle bı adam senı her an yarı yolda bırakabılır
2.benım bı ay önce bosandıgım ex kocamın da sevgılısı var ben aglıyor muyum bosveer hıcbır erkege degmezzzzz...net..

bazen sevgimizden degil de baskasina tercih edildigimiz icin üzülürüz farkinda olmadan
bunun adi da ask degil

zaten eskiden de olmamis ki ..yeniden baslasiniz da olmaz o yüzden

salla güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…