Unutmazsınız ama alışırsınız..
Biraz zaman...
Selam kizlar;
Yazin Temmuz ve Ağustos aylarinda eskidende ciktigim (2012 yilinda) insanla tekrar konusmaya basladik hergun resim atardi arardi konusurduk ve tekrar sevgili olma yolunda ilerliyorduk bana hala benden hoslandigini birbirimize ne kadar yakistiginizi ve uydugumuzu soyledi hep bende bos deildim ona karsi. Zamaninda ayrilmamizda bur yanlis anlasilmaya bnm kestirip atmamdi. Tatilde oldugum icin Istanbul disindaydim. bana geldiginde bulusalim die cok israr etti tamm soz dedim. Bir gece beni aradi Bana sen benm keskemsin dedi bir dahada konusamadik. Eylul ayinda istanbul tarafina geldim ve haber vermek icin aradim onu.. Sevgilisi oldugunu bana demez mi sevgilim var ve bizim konusmamizi istemiyor arama bir daha soka girdim. Sanki pesinden konusuyorum surekli ariyorum. Cok kizdim ve butun sosyal hesaplarimdan sildim onu.
Ama smdi onu cok ozluyorum. Neden boyle oldu cok uzuluyorum. Geceleri hep ruyamda goruyorumonun oturdugu yerde annanem oturuyo karsilikli oturuyoz onu gordukce daha cok uzuluyorum. Bana keskemsin diyip ona smdi nasil bu kadar asik oldu beni kestirip atti.. Sevdigim insan baskasiyla simdi napicam bilmiyorum unutamadim bir turlu
insan hayatında böyle insanlar oluyor karşıdakinin ne düşüneceğini bilmeden umut vrip başkalarıyla gidip mutlu olurlar umarım sendegeçerSelam kizlar;
Yazin Temmuz ve Ağustos aylarinda eskidende ciktigim (2012 yilinda) insanla tekrar konusmaya basladik hergun resim atardi arardi konusurduk ve tekrar sevgili olma yolunda ilerliyorduk bana hala benden hoslandigini birbirimize ne kadar yakistiginizi ve uydugumuzu soyledi hep bende bos deildim ona karsi. Zamaninda ayrilmamizda bur yanlis anlasilmaya bnm kestirip atmamdi. Tatilde oldugum icin Istanbul disindaydim. bana geldiginde bulusalim die cok israr etti tamm soz dedim. Bir gece beni aradi Bana sen benm keskemsin dedi bir dahada konusamadik. Eylul ayinda istanbul tarafina geldim ve haber vermek icin aradim onu.. Sevgilisi oldugunu bana demez mi sevgilim var ve bizim konusmamizi istemiyor arama bir daha soka girdim. Sanki pesinden konusuyorum surekli ariyorum. Cok kizdim ve butun sosyal hesaplarimdan sildim onu.
Ama smdi onu cok ozluyorum. Neden boyle oldu cok uzuluyorum. Geceleri hep ruyamda goruyorumonun oturdugu yerde annanem oturuyo karsilikli oturuyoz onu gordukce daha cok uzuluyorum. Bana keskemsin diyip ona smdi nasil bu kadar asik oldu beni kestirip atti.. Sevdigim insan baskasiyla simdi napicam bilmiyorum unutamadim bir turlu
Bilmiyorum teselli olur mu ama benim sevdigim de baskasinin.
Dunyada bu durumda olan tek insan degilsin, bilmem teselli olur mu.
Hala seviyor musun sen de?
Yine de iradeli davranmissin, baskasi olsa o telefon konusmasindan sonra gorusmeye devam edebilirdi sirf serviyorum diye. Umarim en kisa zamanda hatirlamazsin bile kendisini.Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor sanırsam , taşındı gitti. Gittikten aylar sonra aradı beni, yaptığı pisliklerden sonra yüz bulamamış ama hep benden haber almak istemişmiş bilmem ne. Ben de benimle dalga mı geçiyorsun dedim. Gitmeden önce beni ortak arkadaşlara, herkese rezil ettiği için benim gözümde zaten kendini bitirdi, tiksindim ama iyi oldu.
Yaptıklarını düşününce sevmiyorum kafam sevmiyor ama kalbim seviyor işte. Kalbime s....yım.
Seveceğim başka biri gelse şu an aşık olamam sanırım. Kendi gitti ama sağ olsun güvenme problemi hediye bırakıp gitti.
Canim bir iliskiniz bile yokmus, neden bu kadar etkilendinki bu olaydan. O kisiden once gorusmeye baslamistik demissin ama sevgili degilmissiniz sanirim?
Benimde beynim sevmio iatemio olmaz dio ama sizinde dediginiz gibiii kalbimi s.......Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor sanırsam , taşındı gitti. Gittikten aylar sonra aradı beni, yaptığı pisliklerden sonra yüz bulamamış ama hep benden haber almak istemişmiş bilmem ne. Ben de benimle dalga mı geçiyorsun dedim. Gitmeden önce beni ortak arkadaşlara, herkese rezil ettiği için benim gözümde zaten kendini bitirdi, tiksindim ama iyi oldu.
Yaptıklarını düşününce sevmiyorum kafam sevmiyor ama kalbim seviyor işte. Kalbime s....yım.
Seveceğim başka biri gelse şu an aşık olamam sanırım. Kendi gitti ama sağ olsun güvenme problemi hediye bırakıp gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?