Sevdigim insani kaybetmekten korkmak

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.631
2.560
133
Iyi aksamlar. Benim zaman zaman yasadigm bir duygu. Sevdigim insanlari kaybetmekten korkuyorum. Sevgilim askere gidecek ya bi sey olursa ya onu tekrar goremezsem gibi dusunceler. Evlenmeyi cok istiyorum bazen de evlenmek nasip olcak mi diye dusunuyorm. Bnm gibi olan var mi acaba

Iyi aksamlar. Benim zaman zaman yasadigm bir duygu. Sevdigim insanlari kaybetmekten korkuyorum. Sevgilim askere gidecek ya bi sey olursa ya onu tekrar goremezsem gibi dusunceler. Evlenmeyi cok istiyorum bazen de evlenmek nasip olcak mi diye dusunuyorm. Bnm gibi olan var mi acaba
sabah çıkınca geri dönecelkermi dönecekmiyiz birbirimizi son görüşümüz mü diye korkuyordum artık buna giderek alıştım malum her yerde bombalar patlıyor extra durumlarda cabası
normaldir

Maalesef bende de olur. Hatta bazen abartıp onları kaybetmişim gibi üzülüp ağladığım da olur. Ölüm var sonuçta ama yaşamak da zorundayız.

Düşünmemeye çalışıyorum ben başarıyorum da neyse ki. Eşim polis devamlı bu hislerle yaşamak çok zor olsa gerek. Ömrümüz belli yazılı ne kadar yaşayacağımız ,kendimizi üzmenin bunların hesabını yapmanın bir faydası yok diye rahatlatıyorum kendimi. Ama sevgili iken eşimle ,ölmüş olduğu kabuslar görürdüm.

Back
X