Sevdiğim kişi bana hep kötü davrandı

Tek merak ettiğim: adın ne

Evet bizler sosyal canlılarız ve ben de sosyal yaşantım doğrultusunda kimseye hadi senle işim bitti artık tanımamazlıktan gelirim demem, insan olarak teşekkür ederim ortak bi çevremiz olduğu için iletişimimi sürdürmeye çalışırım. Aynı şekilde kulüplerinden başka birine de işim düştü aynı şekilde ona da davrandım. Ben bana durduk yere gelsin sevgilim var desin demedim ki arkadaşlık çerçevesinde sınırımı aşmadan yanaştım kendisine. “Aman ben buna umut vermeyeyim” dedirtecek bir yaklaşımım olmadı ki. Evlerimiz yakın, okul dışında da sürekli karşılaşıyorduk her karşılaşmada yüzünü başka tarafa dönmesi bana öyle hissettirdi.

Bir de çocuk istemediği halde mesaj atıp durmuşsun yazanlar olmuş, 1 yılda 2 kere falan mesaj yazmışımdır arkadaşlar ikisi de dersle alakalıydı.

Öncelikle neden konuda sürekli niyetim arkadaşlıktı diyip durdunuz. Bizi mi yoksa kendinizi mi kandırıyorsunuz? Bir kere insan hoşlandığı insanla arkadaş olmaya çalışmaz, arkadaş gibi yaklaşıp yakınlaşmaya çalışır. Sizde öyle yapmaya çalışmışsınız ama ilgiyi abartınca çocukta anlayıp uzak durmuş. Siz ısrarla arayıp iletişimde kalmaya çalışmışsınız, birde çocuğun sizden uzak durmasını hazmedemeyip, sevgili yapmış diye adama trip atmışsınız, çocuk gene karakterliymişte, sizin ilginizi ortaya döküp sizi utandırmamış, anlattığınız olayda adamın size tek yaptığı sizin talebinizle size yardım etmek, sizle konuşurken bir görgü kuralını yerine getirerek gözünüze bakmak birde sizin iddianıza göre göz göze gelmek. Bence biraz büyüyün, o sizle ilgilenseydi sizin ona yaptıklarınızı o size yapardı yani tanışırdı, sosyal medyadan eklerdi, telefonuza ulaşıp mesaj atardı, hadi bunların hiç birini yapmadı diyelim, en azından siz ona ulaşınca muhabbeti ilerletmek için uğraşırdı. Bunların hiç birini yapmıyorsa sizinle ilgilenmiyordur. İlla adam pankart açıp dolaşsın mı? Sizse neredeyse adamın sevgilisine gidip, banada umut verdi diye çatacak hale gelmişsiniz. Erkeklerin kadınlarla arkadaş olabileceğini düşünen bir biriyim. Ama size insanca davranıp yardım eden her adama benden hoşlanıyor muamelesi yapan kadınlar yüzünden bir sürü çift sorun yaşıyor. Bakın üniversiteye gelmişsiniz artık bence biraz daha olgun ve makul davranmayı öğrenmelisiniz. Ayrıca arkadaşlar şu forumda bakan erkek hoşlanıyordur yalanını kim söylediyse gerçeği söylesede artık rahat etsek, arkadaşlar hoşlanan erkek hoşlandığı kızla öküz tren ilişkisi yaşamaz, adım atar, tanışır, sosyal medyadan ulaşır, telefonuna ulaşır, muhabbet kurmaya çalışır, bunları yapmıyorsa sizden gerçek manada hoşlanmıyordur en fazla göz çapkınıdır.
Kamu spotu:Lütfen artık ama bana bakıyordu umut vermişti klişesinden vazgeçelim.

İyi de , çocuk 'bu arada benim adım rose'ı flört belirtisi olarak anlamis. Belki size yanlış mesaj verdiğini düşünmüştür,önceki muhabbetlerinizde. Ya da cidden sizinle flört etmiş o zamanlar , ama geçen günlerde artık hayatına biri girdiği için buna bir son vermek istemiş.
Çok doğal degil mi?
O bakistığınız güzel günleri hatırlayın..bu kişiden hoşlandiniz...amaaa hayatınıza aşık olacağınız biri girdi ve onunla bir iliskiye başladınız. Sonra bu coukla tekrar karşılaştınız. Cocugun gözleri parladı sizi görünce, elini uzatıp 'bu arada ben ahmet' dedi - sizinle arkadaşlığını ilerletme çabasına girdi.
Ne yapardiniz? Buncacik olayda (bu tabiri gerçekten hiç sevmiyorum ama bazı yerlere cuk oturuyor) herkes bana aşık triplerindeki kezbanlar gibi 'benim sevgilim var,taaaaam miii???' Mi derdiniz yoksa o kişiye soğuk davranıp kendisinin anlamasını mi beklerdiniz?
Ya da samimi davrandığınız birinin sizden hoşlandığını düşündüğünüzde...
Ben malesef devamlı bu konuma düşerim- özellikle uni yıllarında çok düşerdim- çünkü hem kulüp /gönüllülük gezer dururdum çevrem genişti, hem de Güleryüzlü ve konuşkan bir insanim. Biriyle evimiz aynı yol guzergahindaysa otobüse binmeden bu kişiyle konusa konuşa gitmek benim için çok normal. Ya da gideceğim bir etkinliğe o erkeği davet etmek. Bahar şenliğinde kurulan gondola tek binmeyim -bana eşlik etsin diye adama benimle gelsin diye ısrar etmek,hatta benimle binerse ona dondurma alacağımi söylemek... Ama maalesef yaşadığım coğrafyada bunlar flört gibi algılanıyor. Oysa benim tek amacım arkadaşlık yapmak. Ayşe ile Ali arasında bir fark yok benim için. Ama işte bazen (hatta çoğu zaman) karşı taraf aranızda birşeyler olacağını falan düşünüyor. Sonra ona göre bir davranış geliştiriyor... Ben böyle zamanlarda hiç 'ay bro hayırdır. Benim sevgilim var,denk ol' falan demedim. Onun yerine eski samimiyetime bir son verip soğuk durmaya çalıştım (senin oğlan gibi).
O yüzden konudaki adam bana Cook normal geldi.
Hatta doğru düzgün bir adammış ki senin hoşlandığını anlayınca mavi boncuk dağıtıp yedek listesine de alabilirdi seni. Böyle atraksiyonlar yerine iletişimini kesmiş. Ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…