Okulda arkadaşımın kulübünde bir çocuk vardı ilk ufak tefek karşılaşmalarımızda bana gayet kibar davranıyordu hoşlanmaya başladım. Böyle böyle kulübün etkinlikleri vs derken benim bu çocuğa tesadüfen bi işim düştü yardım etti sağolsun ama ismen vs tanışmıyoruz o dönemler sima olarak tanıyo beni. Ufak tefek iletişimimiz oluyordu ama ne zaman bişey sorsam ya da desem eğilip uzun uzun gözlerimin içine bakıyodu, düştüm tabi ben de... Sonra bigün yine bi işim düştü tamam ben hallederim dedi bu arada ben hiç ismimi söylemedim diyip adımı söyledim elimi uzattım bi dondu kaldı o da elini uzatıp adını söyledi.
Ogünden sonra bana karşı soğuk davranmaya başladı okul dışı karşılaştık bikaç kere görmemezlikten geldi, anca ben selam veriyosam selam veriyordu. Ben hep arkadaşça yaklaşmaya çalıştım bana ettiği yardımdan dolayı insanca teşekkürümü etmek istedim bikaç defa. Instadan takip isteği gönderdim, kabul etti ama geri dönmedi. Bigün wpden yazdım sayesinde aldığım ders notunu göstererek tekrar teşekkür ettim yine onun derslerini falan sordum, aynı okuldayız sonuçta evet seviyorum ama tek amacım arkadaşlık kurmaya çalışmak, bi erkeği tavlamanın yolu ders notu vs değildir yoksa bilirsiniz. Ama o sanki ben sarkıntılık ediyomuşum gibi çok soğuk ve bilmem kaç saat aralarda cevap yazdı. Mesela büte kaldın mı diyorum, tek cevap “kaldım” insan peki ya sen demez mi? Bikaç gün böyle sürdü peki ben sana daha fazla rahatsızlık vermeyeyim diye yazmayı kestim cevap da yazmadı zaten. Okul geri açıldı karşılaşıyoruz falan tabi ben hiç oralı bile olmuyorum aynı şekilde o da hatta yüzünü başka yöne dönüyordu ama bikaç kere önümde yansıyan camlardan vs arkamdan baktığını gördüm.
2-3 hafta önce sevgili yapmış okullar kapanınca meğerse bunun okulda uzun zaman önce görüştüğü ama arasının bozuk olduğu başka bi kızmış varmış. Ben ona hep arkadaş olarak yanaşmaya çalıştım ilgimi belli etmedim ama madem ilgimi anladıysa da bi “kusura bakma benim sevdiğim biri var” deseydi ben zaten uzak dururdum. Beni görünce yüzünü başka tarafa çevirecek kadar sülüklük ya da tiksinilecek bişey de yapmamıştım ayrıca kalbimi o kadar kırmasaydı keşke
geçen gün derslerle alakalı bişey sormam gerekti sordum, baktım yine tek kelimelik buz gibi cevaplar veriyor ben de sevgilisiyle olan ilişkisini tebrik edip artık sevgilin olduğuna göre okulun tüm kızları peşindeymiş gibi arkadaşça yaklaşımları yanlış anlamazsın heralde dedim
Tabi öyle davranmıyorum daha fazla arkadaşa da ihtiyacım yok ayrıca diye çıkıştı. Tamam belki başka birini sevdiği için bana umut vermek istemedi eğer ilgimi anladıysa ama bu kadar kötü davranmak yerine açık açık söyleseydi keşke ben anlayışla karşılardım, kaldı ki en başta beğeniyomuş gibi bakan da kendisiydi bana kendimi tacizci gibi hissettirdi resmen onun yüzünden çok sarsıldım
Bi yanlış anlaşılma olmuş hadi ismen tanıştık bana sevgilisini söylesin demek istemedim, çocuk zaten soğuk biri ve kendi arkadaş çevresi dışında kolay arkadaşlık yapmıyor, ben arkadaşlık için ondan uğraştım. Ama hiçbir zaman yapışkanlık yapmadım.