- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
merhaba içim çok yanıyor sevdiğim birisi var 1 ay önce ayrılmıştık ama ben onu oda beni seve seve ayrıldık çok tartışıyorduk çünkü en ufak bir konudan tartışma yaratıyorduk gel gelelim benden iğreniyormuş artık onu öğrendim hakkımda birşeyler duymuş ne olduğunu bilmiyorum bana ne laflar sayıyo ben knedimden şüphe ederdim ondan emindim artık hiç bir kadına kıza güvenim yok bu dünyada karşıma çıkarsa suratın tükürürüm falan filan
hayattan tat tuz alamıyormuş hiçbişey onu mutlu edemiyormuş şimdi sen bunları nereden öğrendin diyeceksiniz onu kendi açıtğım bir msne adresine eklemiştim tanımadığı biri olarak konuşuyorum çünkü ayrıldığımız zamalar beni msnden engellemiş mi diye denemek için yapmıştım şimdi kendi msnmi açıyorum beni silmemiş engellememiş hiçbişey yazmıyor bende yazmıyorum şimdi konuyu açsam o kişinin ben olduğumu anlayacak rezil olacağım
ama mesele nedir bilmiyorum onunla konuşmak istiyorum ama ya tersleyip atıp beni msnden tamamen silerse
yardım edin ne olursunuz resmen birileri iftira atmış bana oda inanmış bu arada numarasını değiştirmiş ulaşamıyorum telefondan tek ulaştığım şey msn adresi lütfen yardımcı olun