• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim kişi benide seviyor ama nefret dolu :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba içim çok yanıyor sevdiğim birisi var 1 ay önce ayrılmıştık ama ben onu oda beni seve seve ayrıldık çok tartışıyorduk çünkü en ufak bir konudan tartışma yaratıyorduk gel gelelim benden iğreniyormuş artık onu öğrendim hakkımda birşeyler duymuş ne olduğunu bilmiyorum bana ne laflar sayıyo ben knedimden şüphe ederdim ondan emindim artık hiç bir kadına kıza güvenim yok bu dünyada karşıma çıkarsa suratın tükürürüm falan filan:14: hayattan tat tuz alamıyormuş hiçbişey onu mutlu edemiyormuş şimdi sen bunları nereden öğrendin diyeceksiniz onu kendi açıtğım bir msne adresine eklemiştim tanımadığı biri olarak konuşuyorum çünkü ayrıldığımız zamalar beni msnden engellemiş mi diye denemek için yapmıştım şimdi kendi msnmi açıyorum beni silmemiş engellememiş hiçbişey yazmıyor bende yazmıyorum şimdi konuyu açsam o kişinin ben olduğumu anlayacak rezil olacağım :50: ama mesele nedir bilmiyorum onunla konuşmak istiyorum ama ya tersleyip atıp beni msnden tamamen silerse:50: yardım edin ne olursunuz resmen birileri iftira atmış bana oda inanmış bu arada numarasını değiştirmiş ulaşamıyorum telefondan tek ulaştığım şey msn adresi lütfen yardımcı olun :14::14::14::14:

canımızı şuan için sıkan şeyler ilerde "iyiki"lerimizi olabiliyor. zaman her şeyin ilacıdır. üstüne gitme zaman ayağına ne getirir bilemezsin. umarım güzel şeyler getirir. her şey olacağına varır. yeteri kadar üzül..

Msn de konuşduğu kişinin sen olduğunu anlamış olabilir açığa çıkarırsan çok utanırsın..Daha önceki konularını biliyorum bu çocuk sende saplantı haline gelmiş,bırak artık onun peşini..Bu saatten sonra bir şey olmaz olsa da uzun ömürlü ve güzel olmaz..Artık onu unutmaya çalışmalısın.

Msn de konuşduğu kişinin sen olduğunu anlamış olabilir açığa çıkarırsan çok utanırsın..Daha önceki konularını biliyorum bu çocuk sende saplantı haline gelmiş,bırak artık onun peşini..Bu saatten sonra bir şey olmaz olsa da uzun ömürlü ve güzel olmaz..Artık onu unutmaya çalışmalısın.

saplantıyla alakası yok ayrıldık bitmişti taa ki hakkımda bişeyler duyduğunu öğrendikten sonra ben alışıyordum onsuzluğa ama o bunu kafasına çok takmış dün gece alkol almış üniversite yıllarında birlikte gezdiğimiz parka giderek bu durumda tek taraflı bi saplantı göremiyorum

saplantıyla alakası yok ayrıldık bitmişti taa ki hakkımda bişeyler duyduğunu öğrendikten sonra ben alışıyordum onsuzluğa ama o bunu kafasına çok takmış dün gece alkol almış üniversite yıllarında birlikte gezdiğimiz parka giderek bu durumda tek taraflı bi saplantı göremiyorum

Eğer karşılıkli bir saplantı olsaydı şuan seni arıyo olurdu veya numarasını biliyor olurdun birbirinizi üzseniz dahi beraber olurdunuz. Bence daha fazla düşme üstüne hayatına devam et... Yeni arkadaşlıklar edin dünyadaki tek kişi o değil! kendine zaman ayır bak nasıl unutluyo bırak artık msn.den konuşmayı da sadece kendini üzersin. Bence senin olduğunu anlamıştır msn.dekinin aklı sıra ağzından laf almaya çalışıyo. Yok kesin anlamadı diyorsanda senin arkadaşın dahi olsa bi kızla saatlerce konuşabiliyor seni kesebiliyor.. Bu açıdan bak ve arkana dönme bir daha cnm benim tavsiyem bu sana

Yanlış hatırlamıyorsam aynı şeyleri anlattığın bi konun daha vardı
Yazmıştım hatta
Ayrıldığınız süre içerisinde bi çocukla görüşmüştün galiba
Sen olsan bozulmaz mısın ?
Ben bozulurdum açıkcası

Eğer karşılıkli bir saplantı olsaydı şuan seni arıyo olurdu veya numarasını biliyor olurdun birbirinizi üzseniz dahi beraber olurdunuz. Bence daha fazla düşme üstüne hayatına devam et... Yeni arkadaşlıklar edin dünyadaki tek kişi o değil! kendine zaman ayır bak nasıl unutluyo bırak artık msn.den konuşmayı da sadece kendini üzersin. Bence senin olduğunu anlamıştır msn.dekinin aklı sıra ağzından laf almaya çalışıyo. Yok kesin anlamadı diyorsanda senin arkadaşın dahi olsa bi kızla saatlerce konuşabiliyor seni kesebiliyor.. Bu açıdan bak ve arkana dönme bir daha cnm benim tavsiyem bu sana

canım sevgisinden eminim hala seviyor fakat gurur yapıyor o kişininde ben olduğumu veya benimle bağlantılı biri olduğumu çok iyi biliyor o sebeple konuşuyor dün gece neler yazdı neler onu çok özledim ama artık olmaz falan filan keşke artık sevmiyorum desede bende rahatlasam ama durum böyle olunca aklım kalıyor yoksa sende haklısın canım elimden geldiği kadar aklıma getirmeyecek şeyler yapıyorum zaten ama olmuyor işte :50:

Yanlış hatırlamıyorsam aynı şeyleri anlattığın bi konun daha vardı
Yazmıştım hatta
Ayrıldığınız süre içerisinde bi çocukla görüşmüştün galiba
Sen olsan bozulmaz mısın ?
Ben bozulurdum açıkcası

haklısın canım elbette bozulurdum fakat o beni hiç yere terketmişti ve öyle konuşmuştu ki sanki asla geri dönmeyecekmiş gibi bende o çocuğun ilgisine kapıldım o boşluk sürecinde ama fazla ileriye gitmeden öyle oturmalar film izlemeler falan elimi bile tutmadı yani arkadaş gibiydik diyebilirim

Seni sevmiyor. Sevse gurur yapmazdı. Ama sen bunu anlamak istemiyorsun. Zor bir durum. Seven erkek senin sevdiğin gibi davranmaz. Zamanla anlayacaksın seni sandığın gibi sevmediğini.

Seni sevmiyor. Sevse gurur yapmazdı. Ama sen bunu anlamak istemiyorsun. Zor bir durum. Seven erkek senin sevdiğin gibi davranmaz. Zamanla anlayacaksın seni sandığın gibi sevmediğini.

haklısın canım çok sevseydi dayanamaz ve arardı bunun farkındayım fakat ben duygusal yaklaşıyorum işte bu olaya kahretsin ki onun kadar kolay yapamıyorum bunu

Back
X