- 1 Şubat 2015
- 3.691
- 9.602
- 358
- Konu Sahibi lilith2013
-
Canım benim.sevdiğimi söyledim ama karşılık bulamadım..
Yeşilcam filmlerinde en sevdigim sahnetesadüfen gördüm fotoğrafını.aniden ortak bir tanıdığın face sayfasında karşıma çıktı.kanım çekilmiş gibi hissediyorum.hayatımın büyük bir parçası koptu.boşluktayım.nasıl olur böyle birşey.
saf saf yıllardır dua ediyorum bir de beni farketsin,bana dönsün diye.meğer sesimi işiten bir muhatabım yokmuş.inancım da terketti artık beni.çok mutsuzum .hayatım tamamen anlamsız geliyor.şu an hasta yatağında ölmek üzre olan bir tanıdığım var.onu alenen kıskanıyorum.keşke onun yerinde olsaydım.
Demek ki nasibin o değilmişsevdiğimi söyledim ama karşılık bulamadım..
simfi su gercegi görmek lazım her seven sevdiğine kavusmak için dua edebilir am herkesin duası kabul olacak diye birsey yok sonucta senide seven bir insan olabilir ve sana hiç uymayan biri simdi yıllarca dua etti diye razı olurmusun onunla evlenmeye.ayrıca evet sevda belki sizinki kara ama budurmda bile bazı seyler olmayonca olmuyor demek lazım. bu saatten sonra tutup kendinizide auclamayın yıllarım cöpte diye. karsınıza öyle biri cıkarki iyiki o eskiyi sevip kimseyle devam etmemişim beklemişim ve iuiki o eskiyle olmamıs . hergün şükredersiniz.tesadüfen gördüm fotoğrafını.aniden ortak bir tanıdığın face sayfasında karşıma çıktı.kanım çekilmiş gibi hissediyorum.hayatımın büyük bir parçası koptu.boşluktayım.nasıl olur böyle birşey.
saf saf yıllardır dua ediyorum bir de beni farketsin,bana dönsün diye.meğer sesimi işiten bir muhatabım yokmuş.inancım da terketti artık beni.çok mutsuzum .hayatım tamamen anlamsız geliyor.şu an hasta yatağında ölmek üzre olan bir tanıdığım var.onu alenen kıskanıyorum.keşke onun yerinde olsaydım.
Yaşin kaç arkadaşım?ciddi soruyorum?tesadüfen gördüm fotoğrafını.aniden ortak bir tanıdığın face sayfasında karşıma çıktı.kanım çekilmiş gibi hissediyorum.hayatımın büyük bir parçası koptu.boşluktayım.nasıl olur böyle birşey.
sevdiğimi söyledim ama karşılık bulamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?