- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Erkekler böyle uzun mesajlar yazılar okumazlar ki(
Kısa ve net birsey yazsan çok daha akılda kalıcı
Nereleri atayım o zaman.Öyle olursa üzülürüm ama bir daha da konuşmam herhalde.Kırılırım yani :/Sen kısalt okuduktan sonra hmmm yazıp gülen surat koyrsa moralin bozulur
Bence baştan oku kısa öz bi cümle olsun ben eşime evlilik yıldönümünde elhamdülillah seni gönlüme yar yanıma var edene yazmıştım sadece bi çok şeyi anlatır zaten bu tarz bişey olabilirNereleri atayım o zaman.Öyle olursa üzülürüm ama bir daha da konuşmam herhalde.Kırılırım yani :/
Hatalarımı düzeltirseniz çok sevinirim aslında.Türkçe dersine gitmeyeli epey zaman oluyor.Ayrıca mektup olarak vermek aklıma geldi ama vaktim yok ve o böyle şeylerden hoşlanan biri değil.
Ozet gecersek : hayatim seninle anlamlandi, sensiz hersey cirkin, hersey bombos demeye geliyor mesaj.
Belki ben pek romantik degilim, ben kimseye bu kadar anlam yuklenmemeli, kimsenin bu kadar totosu kaldirilmamali diye dusunuyorum. Boyle hissediyorsan bile acik acik soulenmez
Ozellikle sensiz bos yasardim cok agir bence yaa...benim hayatim tek basima iken de cok degerli, deger kazanmak icin 2. bir sahis elzem degil.
Mektup olunca hoşlanır ama vaktim yok.Genel olarak Doğum gününe karşı birisi.Özel kutlama falan istemez ama bir mesaj yeter der.Bende o yüzden bari mesaj olsun ama esaslı olsun dedim.Bağlaçları da düzeltirim .Teşekkür ederim :)Mektup olunca mi hoşlanmaz diyorsun.. o zaman bu mesaj da sanki çok uygun değil..
Tekrar okumaya vaktim yok ama aklimda kalan Bitişik yazdiginiz "de" baglaclarini düzeltebilirsiniz..
Bence baştan oku kısa öz bi cümle olsun ben eşime evlilik yıldönümünde elhamdülillah seni gönlüme yar yanıma var edene yazmıştım sadece bi çok şeyi anlatır zaten bu tarz bişey olabilir
Teşekkür ederimm.Zaten duygusal birisi ve her mesajımı tek tek okur.Okuyacağını düşünüyorum yani ve özellikle ona iki gün hiç mesaj atmayacağım .İki günlük mesajı atıyorum al diyeceğim yanı :)evet normalde erkekler böyle uzun yazilar okumaz fakat basindan beri kendisinden bahsettigin icin keyifle okur bence. Bence gönder bu sekilde
Canim bak, bence daha az daha daha öz yaz, aklinda kalsin okuduktan sonra. Bir de seninle ben boyle oldum vurgusu yapma, sadece onda neyini sevdiginin altini ciz ve iyiki hayatimdasin benim icin degerlisin mesajini o cikarsin.Sıradan diyebilirim o boş yerine o zaman.Duygularını ilk itiraf eden de o bu arada.O yüzden açık açık yazmakta sıkıntı görmedim.Yaralı biri olduğu için onu sevdiğimi hissettirmek istedim ayrıca
Canim bak, bence daha az daha daha öz yaz, aklinda kalsin okuduktan sonra. Bir de seninle ben boyle oldum vurgusu yapma, sadece onda neyini sevdiginin altini ciz ve iyiki hayatimdasin benim icin degerlisin mesajini o cikarsin.
Nacizane fikrim.
Kiz saka yapiyonSiz yazsanız da bana gönderseniz bende onu ona göndersem ne güzel olur aslında
Bir şans daha değil ilk şansı istiyorum.O çok yaralı biri.Geçmişte kötü şeyler yaşamış ve inancı kalmamış geleceğe dair.Öyle öyle şeyler.Bende ona bakınca dünyayı unutuyorum.Çok istiyorum onu mutlu etmeyi.Ayrıca hediyeden hoşlanmıyor.Doğum günü kutlamalarını sevmiyor.Bir mesaj yeter diyor bende o yüzden güzel bir mesaj olsun istedim.Hassas,duygusal ve romantik biri.Okuyacağını düşünüyorumPeki neden bir şans daha istiyorsun ? Bu kadar seviyorken ne yapmış olabilirsin ki ona ?
Adı konmamış bir şeyler var aramızda.O beni seviyor ben onu ama bir takım sorunlar var.Siz sevgilimisiniz? Yoksa bu bi acilma mektubumu olucak dogum gunu bahanesiyle birlikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?