• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim kişiyle aramda boy farkı var ..!

önemli olan kalpler arasında boy farkı olmasın,gerisi aşılır..

bu kadar kafanıza takmayın şu boy işini ya,aranızda 2-3 cm varmış.ben de 10-15 cm zannettim
ben 1.70 sözlüm 1.74 bir ara ben de takmıştım kafama işte nişanda düğünde topuklu ayakkabı giyerim millet şöyle böyle der diye
ama şimdi hiç takmıyorum.siz de takılmayın bence
ALLAH hakkınızda hayırlısı versin.inşallah ailenizi ikna edersiniz
bu arada benim sözlüm de bingöllü ben de giresunluyum.ben de başta vermezler diyordum ama güzellikle konuşulunca oluyor

götden bacak onamı layıksın

çok ayıp yaa bu nasıl bir sözdürrr
ailene hiç yakıştıramadımm
sankı o cocugun elınde mii uzun boylu olarak dünyaya gelmek

...........

ayrıca asıl o cocuk senın ailene layık degıll buna emınım
sana demıyorum senın ailenee

terbıyesızlerr benım burda zoruma gıttı erkek arkadasın duysa kım bılırr nasıl yıkılırrr....

........
umarım mutlu olursun canım ailelerin herseye karısmasına sinir oluyorum yaa...sankı kendılerımı evlnecekelr .:47::47::47:

Canım olur mu öyle şey ya.. boymuş kiloymuş şu durumda önemsencek en son şeydir yani fiziki özellikler. sen seviyorsan eksiğini görmezsin sevgilinin. o da görmemeli..
karşılıklıdır yani..
aile konusuna gelince, su akar yatağını bulur diye boşuna demiyorlar ya canım. siz kendinizi pek üzmeyin bence..
sabredin diyorum bana kalırsa.. yani durumu tam olarak bilemem ama ben yaşamış biri olarak, diyorum ki sabredin,yolunuzdan ayrılmayın,böyle de ufak tefek şeyleri dert edinmeyin kendinize..
Rabbim bi kapı açıyor her zaman.. Kendini çok fazla üzme..

ben annemle hiç konuşmam öyle küçüklükten onun şeyliğinden ablamlar ben dahil anne kız şeyi hiç oluşmadı o ayrı lakin benimde sevgilim bingöllü ben samsunluyum annem konuşur takmam cevabını bir güzel veririm ablamda konuşur cevabını veririm lakin geçenlerde bana bi söz dediler tüm aile gözümde sülale dahil herkesi tanıyorum sonuçta gösteriş delileri tiksindim o lafta şuydu "sen nasıl bingöllü biriyle evleneceksin onun o sülalesi düğünde nişanda bizim sülale tarafından görülecek rezil edeceksin bizi kendini düşünmüyosun bizi düşün senin yüzünden herkese rezil olcaz o tarafın barzo sülalesi yüzünden" ah tatlım ah hayatımın ben hiç şansım olmayınca aileden hiç olmuyo inan:47:

tabanı kalın olan ayakkabııları tercih etsin erkek arkadaşın faydası olablir , aileninn tutumunada br yorumda bulunamayacağım insanlarıı dış görünüşüne göre değerledirmek doğru değil ozzaman erkek arkadaşınızda annenizin hoşuna gitmeyen bir yanına kulp taksınn size anneniz için böyle byle desinn çok saçmaa :ssz:

Bir insanın görünüşüyle dalga geçmek, hele ki böyle kötü laflarla, ne acımasızca. Boyumuzun ne kadar uzayacağına biz mi karar veriyoruz? Kimsenin ağzına yakışmıyor böyle laflar ama bir annede ayrı bir kötü duruyor.

İnsanlar aşkı, sevgiyi bulamamaktan, yalnızlıktan şikayetçi. Siz bulmuşsunuz ne güzel. Boyun ne önemi var böyle bir durumda. Kendinize hayat arkadaşı seçmişsiniz sonuçta. Vitrine koyacağınız bir biblo değil ki bu, görsellik ön planda olsun. Dünyanın en yakışıklısı olsa, sizi mutlu edemedikten sonra ne işe yarayacak güzelliği? Anneniz bunları düşünebilse keşke.

Tabii ki.............................
Bu tek kelimede bir çok sorunun cevabı gizli herhalde ki, bir çok başlığa anı şeyi yazıp durmuşsunuz. :111:

yaşı küçğk cahil inanları bir derece anlıyorumda,görmüş geçirmiş,hayat tecrübesi olanları anlayamıyorum.sizin yaşam standartınızı evleneceğiniz insanın boyu,kaşı gözümü yükseltecek:27::27:

bu ne şekilcilik yaaa...insan huyu suyu nasıl ,kızımızı mutlu edebilirmi,geçinebilirlermi diye düşüneceğine:19::19:

Boy ile Aşk kıyaslanır mı hiç? Şimdi anneni eleştirmek istemiyorum yıllarca kafasında birşeyler hayal etmiştir senin için değer gördüğü bir tip vardır FAKAT o kişiyle bir ömür geçirecek sensin, onunla aynı evde kalacak, yaşayacak kişi sensin. Boy ne için önemli o zaman? Elalem için. Bunlar hep insanların sonradan ürettiği,koyduğu kurallar. Boyu uzun olsun da hayatın boyunca mutsuz ol ama dışarıda kusursuz görünün dahamı iyi sor annene. Hem neden erkek uzun olmalı onu da anlamıyorum hani eşittik?? Öyle olsa erkekler 2 metre bizse 1.50 yaratılırdık ki fark olması gerektiği belli olsun. Artık bir çok çift bunu aşmış evlenmiş mutlular 1.85e 1.70 olanlar var yapmayın hem de bikaç santim diyorsunuz. Çok çok boy uzatan ayakkabılar var erkekler için onlardan alırsınız dıştan hiç belli bile olmuyor ama yine de eril düzenin kurbanı olmayın derim ben.

Ben 170 boyundayım erkek arkadasında 168 veya 167 bi kaç cm var anlıcanız. Ben bu duruma önceden takmıyordum ama artık cevremdekiler aaa senden kısamı dedikce açıklamakdan bıkdım. Fizik olarakda uzub gösteriyorum babet giyiorum felan napmam gerek benım, he birde + olarak ailem özellikle annem götden bacak onamı layıksın diyip duruyo yoruldum açıklama yapmakdan yanyana aynıyız demekden.. çocuguda bunaltdım yemn ederim başkası olda bırakmıstı beni..

Hem tek dert buda değil o bingöllü ben kayseriliyim aile yapımız farklı ben napıcam, anlatamıyorum kimseye annem beni vermiyo,babam ben bingöllüye kız vermem dio
erkek arkdasımla gizli kapaklı güşüyoz oda aglıyoz karısılıklı napıcaz die deli gibi seviyo beni ailem ve sevdiğim kişi arasında kaldım.. annemin lafları :waay efendim o götden bacaklı adama ben kızvermem çirkin bilmemne....

arkadaşlar ben napıyım bi akıl verin ben onla evlenmek istiyorum ömür boyuda babet giysem olur..

kuzguna yavrusu güvercin gözükür müş , annenın ki o hesap...

Son düzenleme:
Annenizin benzetmeleri, babanızın da genellemeri hiç hoş değil.. :20: Anneniz Allah'ın yarattığı ile dalga geçme haddini nerden buluyor ( Cahiller , cesur olur )... Babanızsa her yöreden iyinin de kötününde çıktığını bu yaşa adar çözememiş maalesef..

Ben 1,69 eşim de 1,71.. Ben daha uzun gösteriyorum... Ama kimseyi takmıyorum.. Zaten ' topuklu ayakkabı özlüsü ' ydüm , babet ve converseye tam gaz devam ediyorum :9: Hiç sorun etme derim..

Memlekete gelince de benim memleketim Elazığ , eşimin Kastamonu.. Ve emin ol memleketle ilgili bi sıkıntı yaşamadık, tek fark bizimkiler halay çekti, onlarınkiler köçek oynatıyordu :9: O kadar.. Birçok aynı yöreden evlenmiş hatta ' akraba evlilikleri ' nden daha düzgün bir evlilik olması mümkün , her iki ailede de hoşgörü ve saygı olduktan sonra.. :34:

valla cnm ben eşimden 30 cm kısayım benim kaynanamda bana cüce eşime deve demiş bula bula o cüceyimi buldum demiş felan. senelerce uğraştılar ayıramadılar ve evlendik 6 sene oldu bile. önemli olan boy pos değil dört duvar arasında ikiniz geçineceksinzi aileler dışarıda kalıyorlar. evet bu tür laflar can sıkıcı oluyor ve sevgilinde annenin bu sözlerini unutmayacak. hem aranzdaki fazla fark yokki taktığınız konu çok garip.önemli olan geçinmek ne para pul nede başka bişey hiç önemli değil.

Ben 170 boyundayım erkek arkadasında 168 veya 167 bi kaç cm var anlıcanız. Ben bu duruma önceden takmıyordum ama artık cevremdekiler aaa senden kısamı dedikce açıklamakdan bıkdım. Fizik olarakda uzub gösteriyorum babet giyiorum felan napmam gerek benım, he birde + olarak ailem özellikle annem götden bacak onamı layıksın diyip duruyo yoruldum açıklama yapmakdan yanyana aynıyız demekden.. çocuguda bunaltdım yemn ederim başkası olda bırakmıstı beni..

Hem tek dert buda değil o bingöllü ben kayseriliyim aile yapımız farklı ben napıcam, anlatamıyorum kimseye annem beni vermiyo,babam ben bingöllüye kız vermem dio
erkek arkdasımla gizli kapaklı güşüyoz oda aglıyoz karısılıklı napıcaz die deli gibi seviyo beni ailem ve sevdiğim kişi arasında kaldım.. annemin lafları :waay efendim o götden bacaklı adama ben kızvermem çirkin bilmemne....

arkadaşlar ben napıyım bi akıl verin ben onla evlenmek istiyorum ömür boyuda babet giysem olur..

Yani, lafı dolandırmadan, doğrudan söyleyeceğim:
Mutsuz olursunuz, evlenmeyin.
Anne istemiyor, baba istemiyor, aile yapıları bambaşka.
İleride tartışıp durduğunuz dönemlerde bir de boyunun kısalığı batacak gözünüze nereden evlendim ben bu adamla diyeceksiniz.
Bakın dolandırmadım, netim: Evlenmeyin onunla.
Şimdi ömür boyu babet giymeye razıyım diyecek kadar romantiksiniz, kahramansınız ama ileride öyle olmayacak.

eşimle benimde aramızda boy farkı var ki eşimin ailesi kısa bizde aksine hep uzun boyluyuz :)

bende bekarken boyu kısa diye dert ederdim.düğünümde bile topuksuz ayakkabı giydim.(normalde de topuklu giyen biri değilim)

tabi ben boyun fıtığına yakalanınca boyum 2 cm çekti :) ayrıca bel fıtığımda var. (omurga çok önemli)

eşim mükemmel bir insan.annemde damadını çok sever.zaten ilk annem beğendi eşimi.

boya takılma önemli olan huyu ,suyu ve bir ömür seni sevip ,mutlu edip etmeyeceği.

allah herkeze nasip etsip etsin mutluluğunuz daim olsun :)

bu kadar kafanıza takmayın şu boy işini ya,aranızda 2-3 cm varmış.ben de 10-15 cm zannettim
ben 1.70 sözlüm 1.74 bir ara ben de takmıştım kafama işte nişanda düğünde topuklu ayakkabı giyerim millet şöyle böyle der diye
ama şimdi hiç takmıyorum.siz de takılmayın bence
ALLAH hakkınızda hayırlısı versin.inşallah ailenizi ikna edersiniz
bu arada benim sözlüm de bingöllü ben de giresunluyum.ben de başta vermezler diyordum ama güzellikle konuşulunca oluyor

inat uğruna çekiyorum hala bakalım ..

götden bacak onamı layıksın

çok ayıp yaa bu nasıl bir sözdürrr
ailene hiç yakıştıramadımm
sankı o cocugun elınde mii uzun boylu olarak dünyaya gelmek

...........

ayrıca asıl o cocuk senın ailene layık degıll buna emınım
sana demıyorum senın ailenee

terbıyesızlerr benım burda zoruma gıttı erkek arkadasın duysa kım bılırr nasıl yıkılırrr....

........
umarım mutlu olursun canım ailelerin herseye karısmasına sinir oluyorum yaa...sankı kendılerımı evlnecekelr .:47::47::47:

aminnn işşallahh bak yeni cevap veriyorumm hala tıkk yok bende

Benim eski nişanlım 1.90 ben 1.60 düşün artık boy farkını deve cüce gibi :27:

Boy farkına hiç takılma bellki tek sorununuz boy değil sen aileni ikna etmeye bak.
Bu arada annenizin kullandığı kelimeye çok güldüm, o ne yahu :1:

sonuçta sizin hayatınız, sizi mutlu edebileceğine inanıyorsanız; kültürel farklılıklarınızın ileride sorun yaratmayacağını düşünüyorsanız ve farklılıkları önemsemiyorsanız + zenginlik olarak görüyorsanız evlenirsiniz dış görünüşe gelince ben 1.83 boyundayım benim durumum daha dramatik küçükken hep kendimden kısalara aşık olur acı çekerdim :)) şimdi de pek farklı değilim sadece kimin ne dediğini umursamıyorum beni el üstünde tutuyorsa seviyorsam aşıksam kime ne der geçerim :) kimse aynı kalmıyor ki hepimiz yaşlanacağız...

Back
X