Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tek kelimede bir çok sorunun cevabı gizli herhalde ki, bir çok başlığa anı şeyi yazıp durmuşsunuz. :111:Tabii ki.............................
Ben 170 boyundayım erkek arkadasında 168 veya 167 bi kaç cm var anlıcanız. Ben bu duruma önceden takmıyordum ama artık cevremdekiler aaa senden kısamı dedikce açıklamakdan bıkdım. Fizik olarakda uzub gösteriyorum babet giyiorum felan napmam gerek benım, he birde + olarak ailem özellikle annem götden bacak onamı layıksın diyip duruyo yoruldum açıklama yapmakdan yanyana aynıyız demekden.. çocuguda bunaltdım yemn ederim başkası olda bırakmıstı beni..
Hem tek dert buda değil o bingöllü ben kayseriliyim aile yapımız farklı ben napıcam, anlatamıyorum kimseye annem beni vermiyo,babam ben bingöllüye kız vermem dio
erkek arkdasımla gizli kapaklı güşüyoz oda aglıyoz karısılıklı napıcaz die deli gibi seviyo beni ailem ve sevdiğim kişi arasında kaldım.. annemin lafları :waay efendim o götden bacaklı adama ben kızvermem çirkin bilmemne....
arkadaşlar ben napıyım bi akıl verin ben onla evlenmek istiyorum ömür boyuda babet giysem olur..
Ben 170 boyundayım erkek arkadasında 168 veya 167 bi kaç cm var anlıcanız. Ben bu duruma önceden takmıyordum ama artık cevremdekiler aaa senden kısamı dedikce açıklamakdan bıkdım. Fizik olarakda uzub gösteriyorum babet giyiorum felan napmam gerek benım, he birde + olarak ailem özellikle annem götden bacak onamı layıksın diyip duruyo yoruldum açıklama yapmakdan yanyana aynıyız demekden.. çocuguda bunaltdım yemn ederim başkası olda bırakmıstı beni..
Hem tek dert buda değil o bingöllü ben kayseriliyim aile yapımız farklı ben napıcam, anlatamıyorum kimseye annem beni vermiyo,babam ben bingöllüye kız vermem dio
erkek arkdasımla gizli kapaklı güşüyoz oda aglıyoz karısılıklı napıcaz die deli gibi seviyo beni ailem ve sevdiğim kişi arasında kaldım.. annemin lafları :waay efendim o götden bacaklı adama ben kızvermem çirkin bilmemne....
arkadaşlar ben napıyım bi akıl verin ben onla evlenmek istiyorum ömür boyuda babet giysem olur..
eşimle benimde aramızda boy farkı var ki eşimin ailesi kısa bizde aksine hep uzun boyluyuz :)
bende bekarken boyu kısa diye dert ederdim.düğünümde bile topuksuz ayakkabı giydim.(normalde de topuklu giyen biri değilim)
tabi ben boyun fıtığına yakalanınca boyum 2 cm çekti :) ayrıca bel fıtığımda var. (omurga çok önemli)
eşim mükemmel bir insan.annemde damadını çok sever.zaten ilk annem beğendi eşimi.
boya takılma önemli olan huyu ,suyu ve bir ömür seni sevip ,mutlu edip etmeyeceği.
bu kadar kafanıza takmayın şu boy işini ya,aranızda 2-3 cm varmış.ben de 10-15 cm zannettim
ben 1.70 sözlüm 1.74 bir ara ben de takmıştım kafama işte nişanda düğünde topuklu ayakkabı giyerim millet şöyle böyle der diye
ama şimdi hiç takmıyorum.siz de takılmayın bence
ALLAH hakkınızda hayırlısı versin.inşallah ailenizi ikna edersiniz
bu arada benim sözlüm de bingöllü ben de giresunluyum.ben de başta vermezler diyordum ama güzellikle konuşulunca oluyor
götden bacak onamı layıksın
çok ayıp yaa bu nasıl bir sözdürrr
ailene hiç yakıştıramadımm
sankı o cocugun elınde mii uzun boylu olarak dünyaya gelmek
...........
ayrıca asıl o cocuk senın ailene layık degıll buna emınım
sana demıyorum senın ailenee
terbıyesızlerr benım burda zoruma gıttı erkek arkadasın duysa kım bılırr nasıl yıkılırrr....
........
umarım mutlu olursun canım ailelerin herseye karısmasına sinir oluyorum yaa...sankı kendılerımı evlnecekelr .![]()