Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olacak ki benim de sevgilim benden 1-2 cm kısa.
Ben topuklu giyemiyorum o yüzden onun yanında o kadar.
Bazen ben de üzülüyorum topuklu giyemiyorum herkes gibi diye ama olsun birinin kalbini sevdikten sonra başka bir şeyin önemi yok..
Ben aileni ikna etmeye çalış derim,ayrıca annenizin erkek arkadaşınıza hitebet şekli çok yanlış,damadı olma ihtimalini düşünmesi gerekir ki farketmez,kime olsa yanlış,boyumuzu postumuzu biz yaratmıyoruz,ayrıca dışarda yan yana gelince bu seni üzüyorsa bayanlar nasıl topuklu ayakkabı giyiyor,(mesela benim eşimde çok uzun boylu)erkekler içinde gizli topuklu ayakkabılar var kullanabilir,kısacası güzelim benim aşka saygım sonsuz,aileni ikna et sen seviyorsan gerisi teferruattır.
benim derdimde ayni canimanketi acala iki sene olmus, ama benim sorunum 4 senedir ayni
ben 1,69 m erkek arkadasim ise 1,65 m, ve annem bunu en basindan beri sorun ediyordu...
abim, ablam ve kardesim hep arkamdaydi, ama ne olduysa, ablam sevdigime karsi bi nefret baslatti, ve annemide iyice sevdigimden ve ailesinden soguttu
abim hala arkamda, ama annemi evlenmem icin ikna edemiyor. kadin nuh diyor peygamber demiyor. ablamda iyice iftira atip hakkinda kötü seyler anlattigi icin bana artik ne inaniyor, nede sevdigimle tanismak istemiyor
4 sene oluyor, biz cikali, ve ben hala Allah'in izniyle annem izin verecek diye bekliyorum
ikimizde üniversitede okudugumuz icin abim biraz beklememizi istiyor, kendi paramizi kazanalim diye
ama annem ne sevdigimi nede ailesini tanimadi ve tanimakda istemedi...
sagolsun akrabalarim ve annemin arkadasida plan yapip iyice annemi sevdigim ve ailesinden soguttugu icin benim durumum hal alamaz bir sekil aldi![]()
ne yapacagim bilmiyorum, annem vermem diye tutturdu, evlatlikdan red ederim diyor... ama onu cok seviyorum, beraber cok mutluyuz
rabbim kimseye böyle bir aci vermesin![]()
İnşallah en kısa zamanda bütün dileklerin kabul olur arkadaşım ama benim aklıma takılan başka birşeyler var canım 2-3 cm boy farkı bahane acaba başka birşeyler mi var ablan seni desteklerken ne olduda birden seni desteklememeye başladı acaba sevdigin hakkında ablanın bazı duydugu yada gördügü birşeyler mi var?
böyle seyleri duymak ne kadar güzel biliyormusun:) bir sene oldu annem hala kin ve nefret dolu sevdigim ve ailesine karsi... üniversite sebebiyle yurtda kaliyorum yalniz, ama her eve gittigimde ailem hep bana laf catiyor sevdigim hakkinda...
Boy konusunu biz takmiyoruz bile, bizim icin hic sorun degil... O üc parmak boy farkini askimiz yok ediyor :)
ama annem hic ikna olacak gibi degil canim, kac senedir deniyorum... Sevdigimi desemde, bana deli muammelesi yapiyorlar... Ben ne stresler, ne depresyonlar gecirdim bi bilsen![]()
ama allah razi olsun, bütün iftira ve hakaretlere ragmen sevdigim hep yanimda oldu... Ama oda hakli, artik evlenmek yuva kurmak istiyor... Ama annemi ikna edemiyorum... Bu yüzden cok tartisiyoruz... Herkes benim annemi ikna etmem gerekdigini diyor, ama olmuyor... Anneme ne desemde, önünde agladigim yikildigim halde tanismak bile istemiyor onlarla![]()
canım ya durumun biraz ailenden yana zor gibi ,benimde bir kızım ve oğlum var ,onların sevdiğini onlardan çok severim diye düşünüyorum , bende sevdiğimle kendi kararımla herşeye rağmen evlendim ve çok mutluyuz,öncelikle mesleğini eline al derim ,sonra aile büyükleri,anneanne babaanne hala ,teyze gibi büyüklerin desteğini arkana alarak ve büyük bir kararlılıkla yoluna devam et,istemeseler bile ikna olacaklardır ,o kadar kafana takma,pes etme diye düşünüyorum bir strateji geliştirmeni öneririm ,sevgiler.