• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim kişiyle aramda boy farkı var ..!

Şimdi şöyle de birşey var 168 le 170 arasında pek fark yok ama erkekler kadınlarla aynı boyda bile olsa daha kısa gösterirler bu bir gerçek. Ama seviyorsanız tabi peşinden gidin mutlaka ikna olacaklardır

Anneniz aranızdaki 1-2 cm degil de sanırım dalyan gibi delikanlılara yaskıstırıyordu sizi.. :1:
Ayrıca kullandıgı laf gercekten hic hos degil..
Memleket meselesine gelince, ben bu konuya biraz süpheli yaklasıyorum..
Nedenine gelirsek; Kültürel farklar, beklentiler, yasayıs bicimi vs. Eger aranızda farklılıklar yoksa neden olmasın? Bunu en iyi sen bilirsin.. :34:

benim boyum da 167 sevgilim 169 saçlarım kabarık ve azcık topuklu giysem ondan uzun görünüyorum bu güne kadar en ufak bir yorum yapmadım boyu hakkında hatta o ben topuklu giyip onun koluna girdiğimde gururlanır aynı senin dediğin gibi benim annem de kısa boylu sen ona mı layıksın çirkin yok ailesi görgüsüz ben seni onlara vermem ıvır zıvır der durur sürekli ama erkek arkadaşıma bundan bahsetmedim çünkü ciddi düşünüyorum günün birinde bu çocuk köprüden geçene kadar dayı diyip içindekileri kusar bence ya erkek arkadaşına belli etme annenlere de he deyip geç.ben artık bu tarz baskılardan sıkıldım ve ayrıldığımızı söyledim günün birinde iş ciddiye bindiğinde benim yanımda olmaktan başka çareleri yok şuan aklımızda evlilik yok annemin onaylamadığını ve bu yüzden gizli olduğunu biliyor şuan da sevgilim. yani ya vazgeçiceksin ya da direnmeden alttan alttan sürdüceksin tek yol bu .

walla arkadaşlar benim eşimle boy farkım gibi burada kimse yoktur herhalde :))))). ben 1,76 eşim 1,69 azıcık sorun oluyor topuklu giyemiyorsun fsalan ama ben onun sevgisini saygısını 1,80 boya değişmem. benimde ailem istemedi ama boyu kısa diye de insanlığından şüphe etmediler. azıcık dalga geçtiler ( :34::34::34: ) ama hiç dış görünüşle çok fazla uğraşmadılar. farklı memleket kültür meselesine gelince ona bişey diyemem ailenin ilk önce karşı tarafın ailesinden önce çocuğu tanımaları yerinde olur vermek şart değil en azından kızım için görüştüm diyebilir.

aranızda çok boy farkı yokki boy farkını kafanıza takmayın benim bir tanıdıgım var kadın 1.75 kocasıda 165 ve kadın istedigi gibi topukluda giyiyor kocası hiç sorun etmiyor önemli olan boy farkı degil sizin anlaşmanız

Cahillik bu olsa gerek.
Bi insanı a ilinden b ilinden deyipte istememek ne kadar yanlış bir şey.
Bi insanı tanımadan yargılamakta çok yanlış...
Şehirler insanı adam yapmıyor insan yapmıyor...
İnsanın ruhu karakteri adam gibiyse doğduğu şehrin yaşadığı şehrin ne önemi var...
Annenizin taktığı at gözlüğünü çıkarmasını sağlamasınız dünyaya dar bi pencereden bakmaya ne zamana kadar devam edicek ki...
Herkes ister evladının iyi biriyle evlenmesini birlikte olmasını mutlu olmasını...
Ama söz konusu tanımadansa bu kadar laf annen haksız.
Ayrıca götten bacak ne demek ki istememesini iyice saygısızlığa vurmuş.

Böyle büyük konuşan anaların cezasını evlatları çekiyor ,acaba anneler bunun farkında mı ? 1.90 cm lik bir damat bulur içine siner,torununuda kucagına alır,sonra selvi boylu damat kızının kıçına tekmeyi vurur ,böyle dahamı iyi büyük konuşan anne hanım.götten bacaklı dediğin kulu yaratan Allahla seni yaratan Allah aynı ne yazıkki.!!!!

allahım inanılır gibi değil, seviyorsunuz aşıksınız evlenmeyi göze alacak kadar seviyorsnuz ama bir iki santim fark var diye vazmıgeçeceksinzi yani..kusura bakmayın ama ben annenize acıyorum şuan...çünkü insanları yok bilmem ..den bacaklı, yok o çirkin yok bingöllü vermeyiz falan..bunlar ne kadar aşağılayıcı cümleler yaa..pardon da sorabilirmiyim anneniz kainat güzeli galiba, yada çok soylu bir ailenin varislerinden ....çok ayıp ve rencide edici şeyler bunlar yaaa...insanları ilk bakıştaki değerlere göre yargılayan insanlar, bence fikirlerine önem verilecek insanlar değillerdir...eğer gerçketen seviyorsanız asla vazgeçmeyin..yazık çocuk buları bildiği halde bırakmamış ve bir erkek için çok ağır ithamlar yaa ne demek, benim eş adaayımın annesi bana bunları diyecek...asla o insana karşı sevgim saygım kalmaz...bu çocuk bunları duyduğu halde sizi bırakmamışsa helal olsun eli öpülür bu çocuğun...sizde annenizin dediği laflara takılıp etkilenipde sevginizden vazgeçmeyin..allah aşkına 2 cm nolmuş yaa...bende eşimle aynı boydayım...ilk başlarda bana da dediler ama hiç önemsemedim, babet giyiyorum. topuklulara veda ettim ama olsun,,,sevdiğim insan yanımda olsun da, hiç umurumda olmaz kimin ne diyeceği...

ay hayırlısı olsun inş :/ annene tanıştırmayı denesen belki huyunu suyunu severde gözükmez boyu falan gözüne :)

canım benımde ilk başlarda derdım senın gıbıydı. sevgilimin boyu 170 benımkı 168-169 yanı aynı boydayız. cevremdekıler de aynı sana soylenenlerı soyledıler bana sen onamı layıksın falan. ben ılk 3 sene cok taktım kafama ama artık takmıyorum cunku boyu kısa dıye mutlugumu bozamam. ben onunla mutluyum onunla yaşadğmı anlıyorum o yüzden cevrendekılerı takma. benım ailemde böyle seyler söylemişti çok kısa falan ama evlenecek olan benım ve ben boyle olmasını ıstıyorum dedıgım zaman herkes kabullendı. bence sende takma kımseyı ve mutluluğuna devam et. bız evlı degılız ama o yolda gıdıyoruz:):):)

benim derdimde ayni canim:( anketi acala iki sene olmus, ama benim sorunum 4 senedir ayni:(
ben 1,69 m erkek arkadasim ise 1,65 m, ve annem bunu en basindan beri sorun ediyordu...
abim, ablam ve kardesim hep arkamdaydi, ama ne olduysa, ablam sevdigime karsi bi nefret baslatti, ve annemide iyice sevdigimden ve ailesinden soguttu :(
abim hala arkamda, ama annemi evlenmem icin ikna edemiyor. kadin nuh diyor peygamber demiyor. ablamda iyice iftira atip hakkinda kötü seyler anlattigi icin bana artik ne inaniyor, nede sevdigimle tanismak istemiyor :(
4 sene oluyor, biz cikali, ve ben hala Allah'in izniyle annem izin verecek diye bekliyorum :(
ikimizde üniversitede okudugumuz icin abim biraz beklememizi istiyor, kendi paramizi kazanalim diye :(
ama annem ne sevdigimi nede ailesini tanimadi ve tanimakda istemedi...
sagolsun akrabalarim ve annemin arkadasida plan yapip iyice annemi sevdigim ve ailesinden soguttugu icin benim durumum hal alamaz bir sekil aldi :(
ne yapacagim bilmiyorum, annem vermem diye tutturdu, evlatlikdan red ederim diyor... ama onu cok seviyorum, beraber cok mutluyuz:(
rabbim kimseye böyle bir aci vermesin :(

Ne olacak ki benim de sevgilim benden 1-2 cm kısa.

Ben topuklu giyemiyorum o yüzden onun yanında o kadar.

Bazen ben de üzülüyorum topuklu giyemiyorum herkes gibi diye ama olsun birinin kalbini sevdikten sonra başka bir şeyin önemi yok..

Ne olacak ki benim de sevgilim benden 1-2 cm kısa.

Ben topuklu giyemiyorum o yüzden onun yanında o kadar.

Bazen ben de üzülüyorum topuklu giyemiyorum herkes gibi diye ama olsun birinin kalbini sevdikten sonra başka bir şeyin önemi yok..

evet canim, haklisin...
hatta ben topuklu ayakkabiyi sorun bile etmiyorum, cünkü zaten pek sevmiyorum topuklu ayakkabiyi :)
ama annemi nasil ikna edecegim bilemiyorum... ablam hep iftira ve yalan seyler söylemis sevdigimin hakkinda..
akrabalarim ve annemin en yakin dostlari anneme hep yalan seyler diyorlar sevdigim hakkinda, ama benimle yanliz olduklarinda benim tarafimda olduklarini diyorlar... anneme bunu dedigimde bana inanmiyor, cünkü boyu kisa ya, onun isine geliyor duyduklari...
off offf

Ben aileni ikna etmeye çalış derim,ayrıca annenizin erkek arkadaşınıza hitebet şekli çok yanlış,damadı olma ihtimalini düşünmesi gerekir ki farketmez,kime olsa yanlış,boyumuzu postumuzu biz yaratmıyoruz,ayrıca dışarda yan yana gelince bu seni üzüyorsa bayanlar nasıl topuklu ayakkabı giyiyor,(mesela benim eşimde çok uzun boylu)erkekler içinde gizli topuklu ayakkabılar var kullanabilir,kısacası güzelim benim aşka saygım sonsuz,aileni ikna et sen seviyorsan gerisi teferruattır.

Ben aileni ikna etmeye çalış derim,ayrıca annenizin erkek arkadaşınıza hitebet şekli çok yanlış,damadı olma ihtimalini düşünmesi gerekir ki farketmez,kime olsa yanlış,boyumuzu postumuzu biz yaratmıyoruz,ayrıca dışarda yan yana gelince bu seni üzüyorsa bayanlar nasıl topuklu ayakkabı giyiyor,(mesela benim eşimde çok uzun boylu)erkekler içinde gizli topuklu ayakkabılar var kullanabilir,kısacası güzelim benim aşka saygım sonsuz,aileni ikna et sen seviyorsan gerisi teferruattır.

böyle seyleri duymak ne kadar güzel biliyormusun:) bir sene oldu annem hala kin ve nefret dolu sevdigim ve ailesine karsi... üniversite sebebiyle yurtda kaliyorum yalniz, ama her eve gittigimde ailem hep bana laf catiyor sevdigim hakkinda...
boy konusunu biz takmiyoruz bile, bizim icin hic sorun degil... o üc parmak boy farkini askimiz yok ediyor :)
ama annem hic ikna olacak gibi degil canim, kac senedir deniyorum... sevdigimi desemde, bana deli muammelesi yapiyorlar... ben ne stresler, ne depresyonlar gecirdim bi bilsen :(
ama allah razi olsun, bütün iftira ve hakaretlere ragmen sevdigim hep yanimda oldu... ama oda hakli, artik evlenmek yuva kurmak istiyor... ama annemi ikna edemiyorum... bu yüzden cok tartisiyoruz... herkes benim annemi ikna etmem gerekdigini diyor, ama olmuyor... anneme ne desemde, önünde agladigim yikildigim halde tanismak bile istemiyor onlarla :(

benim derdimde ayni canim:( anketi acala iki sene olmus, ama benim sorunum 4 senedir ayni:(
ben 1,69 m erkek arkadasim ise 1,65 m, ve annem bunu en basindan beri sorun ediyordu...
abim, ablam ve kardesim hep arkamdaydi, ama ne olduysa, ablam sevdigime karsi bi nefret baslatti, ve annemide iyice sevdigimden ve ailesinden soguttu :(
abim hala arkamda, ama annemi evlenmem icin ikna edemiyor. kadin nuh diyor peygamber demiyor. ablamda iyice iftira atip hakkinda kötü seyler anlattigi icin bana artik ne inaniyor, nede sevdigimle tanismak istemiyor :(
4 sene oluyor, biz cikali, ve ben hala Allah'in izniyle annem izin verecek diye bekliyorum :(
ikimizde üniversitede okudugumuz icin abim biraz beklememizi istiyor, kendi paramizi kazanalim diye :(
ama annem ne sevdigimi nede ailesini tanimadi ve tanimakda istemedi...
sagolsun akrabalarim ve annemin arkadasida plan yapip iyice annemi sevdigim ve ailesinden soguttugu icin benim durumum hal alamaz bir sekil aldi :(
ne yapacagim bilmiyorum, annem vermem diye tutturdu, evlatlikdan red ederim diyor... ama onu cok seviyorum, beraber cok mutluyuz:(
rabbim kimseye böyle bir aci vermesin :(

İnşallah en kısa zamanda bütün dileklerin kabul olur arkadaşım ama benim aklıma takılan başka birşeyler var canım 2-3 cm boy farkı bahane acaba başka birşeyler mi var ablan seni desteklerken ne olduda birden seni desteklememeye başladı acaba sevdigin hakkında ablanın bazı duydugu yada gördügü birşeyler mi var?

İnşallah en kısa zamanda bütün dileklerin kabul olur arkadaşım ama benim aklıma takılan başka birşeyler var canım 2-3 cm boy farkı bahane acaba başka birşeyler mi var ablan seni desteklerken ne olduda birden seni desteklememeye başladı acaba sevdigin hakkında ablanın bazı duydugu yada gördügü birşeyler mi var?

amin, insallah rabbim herkese hakkinda hayirli olani nasip eder canim:)
sorun zaten burda basliyor canim... ablam onu cok seviyordu, biz üc sene ciktigimiz zaman icerisinde hep ablam ve kiz kardesimle beraber gezerdik, yemek yerdik, sinemaya giderdik... anlican, birbirlerini cok severlerdi...
bir gün, annemin arkadasi annemin beni sevdigime vermek istemedigini ama benim istedigimi duymus, amcam ve hanimiyla beraber bana yardim etmeye karar vermisler...
sevdigimin ailesini bize cagirmis, ama annesine benim annemin bu bulusmadan haberi oldugunu demis... hic kimsenin haberi yok du ama... bize geldiler, annem sinir oldu kadina hakaret etti, amcam hanimi ve annemin arkadasi nerdeyse bizi onlarla tek basimiza birakip kacacakdi... bu olay cok zorlastirdi herseyi... ve bir gün sevdigim ablamla bu olayi konusmak icin bize geldi, ve ablam o gün sevdigime kapida hakaret etmeye basladi... sasirdim kaldim... ablami sakinlestiremedim... inanin, bu güne kadar o gün neden öyle davrandi bilmiyorum... bunlar o gün kavga ettiler, ama sevdigim ablamdan özür diledi ve baristilardi... ki ablam bu olayi hic konusu yokken anneme anlatana kadar... birde hic olmayan seyler anlatmis anneme... ve o günden beri bu haldeyiz... ablam her gün anneme sevdigim hakkinda yalan biseyler anlatiyor... ben ama aslini biliyorum... ve benim ablam diye ona güvendigim herseyi gitmis anneme anlatmis...
sevdigim bana evlenme teklifi etti bir sene önce, o günden beri ablam biraz tuhafdi... galiba kiskaniyor:(

sen takmıyorsan kime ne ... sen sevdiysen sorun yok . ama ben olsam takardım kendimden kısa birini istemezdim . gerçi erkek arkadaşım benden çok uzun değil ama yinede seviyorum tabi .

böyle seyleri duymak ne kadar güzel biliyormusun:) bir sene oldu annem hala kin ve nefret dolu sevdigim ve ailesine karsi... üniversite sebebiyle yurtda kaliyorum yalniz, ama her eve gittigimde ailem hep bana laf catiyor sevdigim hakkinda...
Boy konusunu biz takmiyoruz bile, bizim icin hic sorun degil... O üc parmak boy farkini askimiz yok ediyor :)
ama annem hic ikna olacak gibi degil canim, kac senedir deniyorum... Sevdigimi desemde, bana deli muammelesi yapiyorlar... Ben ne stresler, ne depresyonlar gecirdim bi bilsen :(
ama allah razi olsun, bütün iftira ve hakaretlere ragmen sevdigim hep yanimda oldu... Ama oda hakli, artik evlenmek yuva kurmak istiyor... Ama annemi ikna edemiyorum... Bu yüzden cok tartisiyoruz... Herkes benim annemi ikna etmem gerekdigini diyor, ama olmuyor... Anneme ne desemde, önünde agladigim yikildigim halde tanismak bile istemiyor onlarla :(

canım ya durumun biraz ailenden yana zor gibi ,benimde bir kızım ve oğlum var ,onların sevdiğini onlardan çok severim diye düşünüyorum , bende sevdiğimle kendi kararımla herşeye rağmen evlendim ve çok mutluyuz,öncelikle mesleğini eline al derim ,sonra aile büyükleri,anneanne babaanne hala ,teyze gibi büyüklerin desteğini arkana alarak ve büyük bir kararlılıkla yoluna devam et,istemeseler bile ikna olacaklardır ,o kadar kafana takma,pes etme diye düşünüyorum bir strateji geliştirmeni öneririm ,sevgiler.

canım ya durumun biraz ailenden yana zor gibi ,benimde bir kızım ve oğlum var ,onların sevdiğini onlardan çok severim diye düşünüyorum , bende sevdiğimle kendi kararımla herşeye rağmen evlendim ve çok mutluyuz,öncelikle mesleğini eline al derim ,sonra aile büyükleri,anneanne babaanne hala ,teyze gibi büyüklerin desteğini arkana alarak ve büyük bir kararlılıkla yoluna devam et,istemeseler bile ikna olacaklardır ,o kadar kafana takma,pes etme diye düşünüyorum bir strateji geliştirmeni öneririm ,sevgiler.

Rabbim acilarini göstermesin, hayirli kismetler nasip etsin onlara insallah :)
evet canim, bende öyle düsünüyorum... ama annemi ikna etmek cok zor olacak, cünkü hic kimseyi dinlemiyor... babamla bosandilar, anneannem vefat etti, dedem türkiyede (biz almanyada yasiyoruz)... babaanne desen, hic alakalari kalmadi, büyük babamda vefat etti... ve amcam o hayin plani yaptigindan beri annem ablamdan baska kimseye inanmaz oldu... oda bana karsi sevdigimi kötüledigi icin isim cok zor... allah razi olsun, abimin esi cok destek oluyor bana... kendimi namazima ve sevdigimle iyi vakit gecirmeya adadim... umarim rabbim önce bütün ask acisi cekenlere sonrada bana ve sevdigimde mutlu ve huzur dolu bir yuva kurmayi nasip eder :)

Back
X