- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi lilith2013
Kendimi sucluyorum,doğru hamlelerde bulunsam belki yaninda olurdu
Valla olmayacak iş olmuyor arkadaşım , şükür diyelim geçelim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasadiklarimiz gerçek olmayabilir,hatta size eğlenceli de gelmiş olabilir.ama benim hislerin gerçek.ölüyor gibiyim.ona isim vermeden ulaşmak,içimi dökmek istiyorum.nazil karşılar sizce?
Sizce mantıklı mi, ya nişanlısı duyarsa ne olacak kadının yerine koy kendini başka biri sizin nisanliniza böyle birşey yazsa ne yapardiniz.Yasadiklarimiz gerçek olmayabilir,hatta size eğlenceli de gelmiş olabilir.ama benim hislerin gerçek.ölüyor gibiyim.ona isim vermeden ulaşmak,içimi dökmek istiyorum.nazil karşılar sizce?
Rahat bırak adamı nişanlanmış işte seni isteseydi senle olurduYasadiklarimiz gerçek olmayabilir,hatta size eğlenceli de gelmiş olabilir.ama benim hislerin gerçek.ölüyor gibiyim.ona isim vermeden ulaşmak,içimi dökmek istiyorum.nazil karşılar sizce?
Onu almak için değil.sadece dertlesmek,isim bile vermeden.Sizce mantıklı mi, ya nişanlısı duyarsa ne olacak kadının yerine koy kendini başka biri sizin nisanliniza böyle birşey yazsa ne yapardiniz.
Alacaksın demedim zaten mantıklı değil. Nişanlısı okuyabilir haberi olabilir ve nisanlisindan ayrılabilir istediği kadar isimsiz olsun dertlesmek olsun iyi bir yöntem değil.Onu almak için değil.sadece dertlesmek,isim bile vermeden.
Hic iyi karsilamaz. Hayatinda biri oldugu icin senin hislerine onem vermez. Biraz acimasiz olacak ama seni bir aciz gibi gorur. Nisanli adama ne yazacaksin ki. Huzur bozmaktan baska bisey degil.Yasadiklarimiz gerçek olmayabilir,hatta size eğlenceli de gelmiş olabilir.ama benim hislerin gerçek.ölüyor gibiyim.ona isim vermeden ulaşmak,içimi dökmek istiyorum.nazil karşılar sizce?
Yasadiklarimiz gerçek olmayabilir,hatta size eğlenceli de gelmiş olabilir.ama benim hislerin gerçek.ölüyor gibiyim.ona isim vermeden ulaşmak,içimi dökmek istiyorum.nazil karşılar sizce?
Ayir,sadece çok üzgün olduğumu bilsin,bir hic uğruna üzülmüş olmayayim istiyorum,ama makul gelmiyor bana faydasi olmayacak.Birisi sizin nişanlınıza mesaj atsa ne hissedersiniz. Ne yapacak sanıyorsunuz ki sevdiği kadını bırakıp size mi gelecek ?
Evet ama o baskasini buldu.bana ilgisiz davrandigindan ben bitirmistim.ilgisiz de olsa bitirmesem,simdi yanimdaydi belki de