Her Erkek Yeterince İyi Davranıldığında bir Şerefsize Dönüşür.
Düğümlere Üfleyen Kadınlar.
Ece Temelkuran
Kocan seni mutlaka aldatir derken zaten hayatinda gecici oldugunu belli etmis sana..
kurtulduguna sukret nesi icin uzuluyorsun..
kımseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerek hele erkekler konusunda bencıl olmakta fayda var olan olmuş unutmaya çalışın aşk acı çekmek değildir
canım hayaatta hiç bir şeyin garantisi yok malesef.. çok acı evet yaşadıkların.. ama zamanda her şeyin ilacı.. geçicek biticek gün gelicek artık canın hiç acımıcak, dilerim bir an önce toparlanırsın.
Sizi döveen bi adamın aldatmasına neden bu kadar şaşırdınız ki :44: Tamam şuan da kendinizi çok kötü hissediyorsunuz okuduğum kadarıyla ama sizi hiçe sayan birine böyle üzülmemelisiniz. Sizden değerli de-ğil. Kendi varlığınızın farkına varın lütfen
ne haddine sizi dövmek yahu!? 5 senedir mi çektiniz bu şahsı?
üzülmeye değmez inanın, sadece ders olarak alın ve kestirip atın.. şükredin kurtulduğunuza. kimsenin de köpeği falan olmayın...
yok 5 sene değil 1 sene çektim ama bir sene bana koca bi ömür gibi geldi
kalbim çok acıyo dayanamıyorum o kadar emeğime mi yanıyım enayi yerine koyulduğuma mı yanıyım bilemedim
sorunları var benden çıkarıyo sinirini bigün elbet hatasını anlaıp pişman olacak diye dayanamıyodm ama dayanmaya çalışıyodum fakat en büyük suçlu benmişim adam olmayan birini adam yerine koymuşum :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?