Popüler Konu Sevdiğim sözler

Sular Hep Aktı Geçti, Kurudu Vakti Geçti,
Nice Han Nice Sultan,Tahtı Bıraktı Geçti,
Dünya Bir Penceredir,Her Gelen Baktı Geçti.

Yunus Emre

Varlığı yokluğu bir olanları
Yokluklarına bırakacaksın ki;
Hacim olarak kapladıkları yerde
Yeni umutlar yeşersin...

bırıktı tum acılar ıcımde ... kendıme yer kalmadı ...

Öldürdüğüm insanlar geliyor aklıma. Hadi oradan, sen ne bilirsin adam öldürmeyi! Bilirim ben, araya girip durma. Kalemimle, klavyemle öldürmedim mi insanları?

Ölüm Üzerine Söylence - Mert Dalgıç

Dünya'nın en büyük insanı Hazreti Muhammed'dir.

Mustafa Kemal Atatürk

Harfleri ellerim zannet ve her okuduğunda sana dokunduğumu hisset !

Yaşar Al

Özlemek; aşkın yaramaz çocuğu gibi, ben o çocuğu bile usandırdım artık.

Özdemir Asaf

Belki o herşeye değecek kadar değerli senin için; ama unutma ki, sen de onun için kendini yıpratacak kadar değersiz değilsin.

Can Yücel

Uçarcasına yaşadığım bir aşkın sonunda, kanatlarım sende kaldı. Şimdi hayat ne güldürüyor, ne ağlatıyor, ne öldürüyor ne
de yaşatıyor. Bir türlü adını koyamadığım şey; sende yok olan aşk bende neden yaşıyor?

Kahraman Tazeoğlu

Yokluğunun Iki Yakasını Bir Araya Getirip, Varlığını Ilikler Misin Ömrüme?

SunayAkın

Bir insanın zenginliği HİSSE senetlerine göre değil, HİSSİ senetlerine göredir… : )

SunayAkın

Büyüklerle ben yapamıyorum, çocuklar da almıyor beni oyunlarına, devlet dairesinde yangından kurtarılmayacak sıkışmış bir çekmece gibiyim …açılamıyorum sana.

Sunay Akın

Aşık olmak erkeğe yakışır,
kadına asla.
Kadına yakışan sadece aşktır…

Sunay Akın

İlk Önce Konuşmaktan Korkarsın Sevdiğinle, Sonra Ona Aşık Olmaktan. Bunlar Neyse De, En Son Kaybetmekten Korkarsın Işte...

Sunay Akın

Ben Yaşadıklarımın Hiçbirini Unutmam, Evet Yeri Gelir Susarım; “Ama Bir Gün Öyle Bir Giderim Ki, Kaybedeceğim Hiçbir Şey Olmaz!

Sunay Akın

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır ki sensizlik...

Sunay Akn

Bunca Kalp Kırıklıklarına Rağmen Küçüklüğümde Yaptığım Gibi Rüzgarı Arkama Alıp Bağırmak Istiyorum Hayata: Acımadı Ki !

Sunay Akın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…