Sadece ben farklıyım biraz dalgın ve uzak bir hayli karamsar biliyorsun, içimde kirli bir balon gibi büyüyen boşluğun tek bir sebebi var senin yokluğun.
Yalnızlık, insanın çevresinde insan olmaması demek değildir. İnsan kendisinin önemsediği şeyleri başkalarına ulaştıramadığı ya da başkalarının olanaksız bulduğu bazı görüşlere sahip olduğu zaman kendisini yalnız hisseder...
Korkuyu beklemenin telaşı, korkunun kendisinden çok daha ürkütücü biliyor musun? İşte bu yüzden, sensizliğin karanlık kuyusuna kendi ellerimle bırakıyorum kaderimi. Korkuyu beklemekten vazgeçiyorum ama asla seni sevmekten değil, sevgili!…
“Öyle tutkuluydun ki hayata başlarken…
Şimdiyse küçücük bir çiçek teselli ediyor seni…
Aradaki o büyük boşluğun adı,
Aşk olsa gerek…”
Yara açıktır ve hep içerlere işler. Hayatı senin gibi görmeyenlere anlatsan dinlemezler. Dinleseler inanmazlar. ”Biz böyle görmüyoruz senin ruhun hasta” derler. Kendin gibi birini bulana kadar hastasındır...
Ölüme kadar, sana olan aşkımı bir sır gibi saklayıp, bu aşka o drin merhametinle bağlandığın için sana minnettarım. Çok yalnızım ve seni çok özlüyorum…
Ve O Da Benim Gibi Eğilip Çıkarsın Yarasını Gizlediği Yerden Ve O Da Üstlensin Bütün Suçları. Tıpkı Benim Gibi Yapsın O Da, Onu Gören Yarasını Görsün Önce. Çünkü O Artık Benim Içimde Gizli Bir Yerde Değil, Çok Açıkta. Artık Yüzümde Olacak O Yara...