Popüler Konu Sevdiğim sözler

“Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır.”

-Paulo Coelho

“Gurur, insanın duygularını saklamasına yarar.
Onları hissetmesine engel olmaz…”

- AGATHA CHRISTIE / IŞIKLAR SÖNÜNCE

Herşeye rağmen bana öyle çok sığdın ki içimde kimseye yer bırakmadın.

Kahraman Tazeoğlu

Sadece ben farklıyım biraz dalgın ve uzak bir hayli karamsar biliyorsun, içimde kirli bir balon gibi büyüyen boşluğun tek bir sebebi var senin yokluğun.

Atilla İlhan

Hani sen gelseydin bile bana ben böyle sevecektim ya, gerçek budur. Sen içimdesin ya, karşımda olmasan bile ben aynı yerde duruyorum.

Güven Akgün

Bence istediğin zaman yalnız kalabilmek mutluluğun en önemli nedenlerinden biridir.

Franz Kafka

Yalnızlık, insanın çevresinde insan olmaması demek değildir. İnsan kendisinin önemsediği şeyleri başkalarına ulaştıramadığı ya da başkalarının olanaksız bulduğu bazı görüşlere sahip olduğu zaman kendisini yalnız hisseder...

Korkuyu beklemenin telaşı, korkunun kendisinden çok daha ürkütücü biliyor musun? İşte bu yüzden, sensizliğin karanlık kuyusuna kendi ellerimle bırakıyorum kaderimi. Korkuyu beklemekten vazgeçiyorum ama asla seni sevmekten değil, sevgili!…

Cezmi Ersöz

“Öyle tutkuluydun ki hayata başlarken…
Şimdiyse küçücük bir çiçek teselli ediyor seni…
Aradaki o büyük boşluğun adı,
Aşk olsa gerek…”

Cezmi Ersöz

Boş Yere Arama Mutluluğu, Aradığın Yerde Olmayacak. Bulunca Ise Tadını Çıkar, Çünkü Hep Sende Kalmayacak...

Cezmi Ersöz

Yara açıktır ve hep içerlere işler. Hayatı senin gibi görmeyenlere anlatsan dinlemezler. Dinleseler inanmazlar. ”Biz böyle görmüyoruz senin ruhun hasta” derler. Kendin gibi birini bulana kadar hastasındır...

Cezmi Ersöz

Ölüme kadar, sana olan aşkımı bir sır gibi saklayıp, bu aşka o drin merhametinle bağlandığın için sana minnettarım. Çok yalnızım ve seni çok özlüyorum…

Cezmi Ersöz

Ve O Da Benim Gibi Eğilip Çıkarsın Yarasını Gizlediği Yerden Ve O Da Üstlensin Bütün Suçları. Tıpkı Benim Gibi Yapsın O Da, Onu Gören Yarasını Görsün Önce. Çünkü O Artık Benim Içimde Gizli Bir Yerde Değil, Çok Açıkta. Artık Yüzümde Olacak O Yara...

Cezmi Ersöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…