Popüler Konu Sevdiğim sözler

birşeyler olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir ya da daha iyi şeyler olacağı içindir...
Mevlana

Her yeri açık, koskocaman bir terasa sığınmak istemek nedir bilir misin? Sana sığınmak istemenin bundan bir farkı yok. Hangi yanına sığınsam açıkta kalıyorum.
K.Tazeoğlu

Hayatta daima gerçekleri savun. Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun.

Che

Uçamazsan koş, koşamazsan yürü, yürüyemezsen sürün ama naparsan yap ilerlemek zorundasın.

Martin Luther King

KaIp deniz, diI kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur.

Kaynak : Mevlana Sözleri, Mevlana Aşk Sözleri
Mevlana Sözleri, Mevlana Aşk Sözleri - Güzel Sözler

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde sasilacak bir sey yok. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Sasilacak olan odur ki, bu kuzu, kurda gönül baglamis, asik olmustur.
[/FONT]
[/FONT]

Cumhuriyet olmasaydı, ben İstiklal Marşı'nı ne için yazacaktım? Hürriyet, Özgürlük, Milliyetçilik, Devrimcilik, Müslümanlık...Hepsi Türkiye'de...Bunu bize sağlayana müteşekkirim. Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemal'e versin...

Mehmet Akif ERSOY

Zaman gösterdi ki; cennet ucuz değil, cehennem de lüzumsuz değil...

Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir!

Anlamıyor musun; gökyüzü güneş olsa, sensiz karanlıktayım.

Ümit Yaşar Oğuzcan

Yıllar geçiyor; sonra aslında eskiden korktuğu, çekindiği, utandığı şeylerin o kadar da önemli olmadığını fark ediyor insan.

Teoman

Zamanınız kısıtlı bu yüzden başka insanların gürültüsünün, kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin.

Steve Jobs

Umulmadık bir gün olabilir bugün. Bir çay söyle yağmurların kokusunda.

Cemal Süreya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…