Popüler Konu Sevdiğim sözler

Saçım canınızı mı sıkıyor, uzamalarına izin vereceğim. Davranışlarımdan rahatsız mı oldunuz? O zaman onları pekiştireceğim. Ne zaman çok şiddetli aşağılanma altında kalsam, kayıtsız kalmaya devam edeceğim. Sonunda gerçek beni bulacağım. Tiksintiye... Utanca... Tüm bunlara rağmen beni olduğum gibi seveceksiniz."

Notre joun Viendra

Ya hatalarınla yüzleşir yada hatalarınla yüzsüzleşirsin.. Cahil olmak ayrı, pislik olmak ayrıdır..! *Dostoyevski*

Alçakça söylenen bir söze asla karşılık verme, çünkü o sözün sahibinde, onun gibi daha nice alçak söz vadır..! *Hz. Ali*

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu, herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer..! *Bill Cosby*

Hayatta öyle insanlarla birlikte olacaksın ki onlar için 'iyi mi?' diye sormadan 'iyi ki var' diyebilesin..! *Aragon*

"İnsanların dediklerine takılma çünkü onlar, senin yaptıklarının iyi olup olmadığına değil, onlara bir yararı olup olmadığına bakarlar..!"

"Sen verdikçe dost görünen çok olur..!
İste de gör hepsi birden yok olur..!
Sen kendi kendine yetmeyi öğren;
Tüm dünyanın malına gönlün tok olur..!"

*Hz.Mevlana*

"Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan, nasıl olsa hep o paspasın altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye..!"

"İnsan gelişimi bir trene benzer;
Kendini aşan insan, garından;
Haddini aşan insan, rayından çıkmış demektir..!"

*Robin Sharma*

"Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma..!
Anlatılanları iyi dinle ama hepsini doğru sanma..!
Sessiz kalmak, birşey bilmediğin anlamına gelmez;
Çok konuşmakta, çok şey bildiğini göstermez..!
Herkesi kendine eşit gör..!
Her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık;
Çok büyük görmekte korkaklıktır..!
Cesaret akıldan gelirse cesarettir;
Bilgisizlikten gelirse cehalettir..!"

*Mevlana Celaleddin Rumi*

"Sakın kınamayın, çünkü kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz..!" *Hz. Muhammed (s.a.v.)*

"Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.. Dağı bile taşır insan aşık olup inanınca..!" *Şems-i Tebrizi*

Ey Sevdiğim..!
Sen benim en gizli sadakam ve cehennemle arama set olacak en tatlı gözyaşımsın..!
Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın..!
Sen kalbimin en mahrem yanı, Rabbimin armağanı ve en güzel yangınımsın..!
Herkes gitsede Ey Sevgili..! SEN BANA KALANSIN..!
Çünkü sen AŞKSIN..! EZBERİMSİN..! Evvelim, Ezelim ve Ebedimsin..!
Sebebim, Nefesim ve Ahirim SEN, çaresizliğin ayak ucunda demlenen yüreğimde armağan edilen sonsuzluk hediyesi SEN,
Göğsümde taşıdığım eşsiz paye. Sen benim acıya dayanma gücüm, sen benim yüreğime işlenmiş SABRIMSIN..!

*Biricik Eşime *​

"Sabır suskunluk değil, işitilmeyen bir feryattır..! HER KİŞİNİN DEĞİL, ER KİŞİNİN HARCIDIR..!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…