• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

“Beni al, zamanın dışına götür. Biraz
sarıl, biraz koru, biraz öp; sonra yine
sokağa bırak. Elimden tut, var
olmayan şeylere ekle,

Zihnimin bataklığından kurtar.”

Emrah Serbes​

“Bize hep acılar kaldı, bize hep yağmur…
Unutmasan bile artık
Unutur gibi yapacaksın.
Ve buruşturup-buruşturup attığım kağıtlarda,
Hiç bitiremediğim
Bir şiir olarak kalacaksın…”

YUSUF HAYALOĞLU

Şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır.
Bir lokma ekmek için şerefini çiğnetmeye;
bir anlık eğlence için servetini tüketmeye,
bir zamanlık mevki için el ayak öpmeye,
insanları ezip geçmeye,
günlük menfaatler için onurunu terk etmeye,
bir kısım insanlara kızıp tüm insanlara düşman olmaya değmez bu hayat !

Can Yücel

Ve oturuldu bir takım şeyler söylendi
imla kurallarıyla mutsuzluk üstüne...

Turgut Uyar

Sevmiş olmaktan daha beter değil mi, inanmış olmak?
Şurası acıyor işte mütemadiyen.
Kızıyorsun, çok kızıyorsun kendine, ona.
Kırılıyorsun, kızgınlık geçiyor da, şurası işte, acıyor ya hani be koyu koyu, irin irin akıyor ya hani..
Ve kırılınca kaynamıyor ya tekrar, kemik gibi kalp.
Bunu ezber edelim mi?
Hafifleriz belki.
Belki "yine yeniden sevenin Allah belasını versin" deriz, ant içeriz, tutarız.
Bir yemin gibi gırtlağında, bir günah gibi koynunda, bir sevmek, bin defa ölmek gibi filan.
Ne diyordum.
İnanmış olmak kötü be.
Özür yok.
Af yok.
Telafisi.
Tekrarı.
Yok.
Bir yara gibi işte
Kanamak var
İlelebet..

Ben hâlâ aynı turuncuyum, gün batımında, ve artık hiç sevilmiyorum.
Ezel Roz Manaz

yaşam.webp

Yine yazıyorum sana. Bugün küsüz sevgilim. Bugün sen de ben de kırgınız. Bir kavga, bir anlık öfkemizden oldu. Susuyorum sana. Belki de senden bekliyorum yazmanı. Yine de diyorum madem yazamıyorum inadımdan, ellerim başka yerlere dokunup sevsin seni.. Buradan yazıyorum özlemimi sana.. Küsüm sana gecelerdir. Çocuk dersin ya arada bana, yine küstü bu küçük kız sana.. Çünkü.. Sen bu hayatta benim en güzel kıyımsın.. Nasıl ki yağmur yağınca küsülür denize, insanların aklına gelmez sevmek denizi kış mevsimi üşüttüğünde. Sen beni kırdığın zaman üşüyorum ben de, aklıma gelmiyor öfkemden o an en güzel kıyım dediğim insana bağırmak. Üşüyorum, unutuyorum denizi. Unutuyorum huzurumu.. Oysaki deniz en dizgin huzur değil midir?
Bu kavgada bağırmadım sana, yazmadım. Biraz kafanı dinle diye. Seversen dönersin nasılsa dedim.. Sen bana mutlaka dönersin.. Sessizce duruyorum bu gece.. Sen, benim en sevdiğim sessizliğimsin.
Sessizce, çocuk gibi bir kenarda ağladığım can kırıklarım gibi senin bana olan kızgınlıkların.
Bilirim ki, sen üflersen geçer yine.
Babam da üfledi dizlerimi düştüğümde, küçüklüğüm boyunca.. Bu yüzden belki bu kadar derin seviyorum seni. Yaramı geçirdiğin için bir üflemende. Yaramı geçirmeyi, acımı sindirmeyi bildiğin için. Beni bu kadar iyi bildiğin için. Gitmen, dizlerimden daha çok acı verir bana. İçime kanar yaram. Bu yüzden sana tek bedduam var kızdığım zaman "benden hiç gidemeyesin.."

~ alwayswish

Back
X