Popüler Konu Sevdiğim sözler

tumblr_odmbdfvmhx1supnf4o1_500.jpg

tumblr_odma4wHaAh1supnf4o1_500.jpg

Hayal, ipleri elden kaçırmaktır.
Oysa öyle bir dünyada yaşıyoruz ki,
o ipin ucu sizin elinizden bir kaçtı mı,
hemen bir başkasının eline geçiveriyor.
Ondan sonra siz hayal ediyorsunuz,
ama bir başkası yaşıyor.

İsmet Özel

tumblr_oda6l6WsFl1supnf4o1_1280.jpg

Gerçek olan tek şey var; Şu an burada olmak zorunda olduğum için olmak istediğim yerde olamıyorum ve bir gün burada olmak zorunda kalmadığımda olmak istediğim yerde olacağım. Bedenimle ya da ruhumla."

Olur olmadık zamanlarda ara beni istiyorum. Sırf sesimi özlediğin için ara mesela, ya da özle beni istiyorum özlediğin için ara...

"Özlemek elbette kavuşma ihtimali varsa güzel,Ancak ayrılıkları bile özel kılan tek şey; O'nun da bir yerlerde seni özlediğini hissedebilmek!.."

Ben seninle çay içmek istiyorum.
Seni duymak,
seni görmek,
seni bilmek,
seni yanımda hissetmek istiyorum.
Sana şiir okumak istiyorum,
yazmaktan bıktım, usandım.
Ben artık yazıları sana söylemek istiyorum.
Küçük bir evde, büyük hayaller kurmak istiyorum.
Sobanın yanında, seninle birlikte, üşüyen ellerimi çayın sıcaklığına bırakmak istiyorum.
Ben aslında sevmek değil,
seninle yaşlanmak istiyorum.
Özdemir Asaf

Beni özleyecek isen adam gibi özle!
Mesela gün ortası özle beni, işin başından aşkınken özle, mutluyken özle...
Hatta şuan özle...
Gecenin bir yarısı yazacak kimsen kalmadığında özleme beni! Sabah yine unutacaksan arama, sorma...
Özlemenin de bir adabı var sonuçta...

Sen beni hiç sevmedin ki...
Hiç derinden hissederek sarılmadın bana. Koklayarak öpmedin, özlemedin... Yani üzülme, büyük bir kayıp sayılmam senin için...
Şimdi mutlu olmamı istiyorsun, her şeyin iyisine layık olduğumu söylüyorsun.
Ve ekliyorsun; "Sen benim hayatımdaki en değerli şeysin, öyle de kalacaksın..."
Kimi kandırıyorsun?
Birkaç gün geçmeden bir başkasıyla olacaksın. Hatta bunları bana söylediğine göre zaten bir başkasıylasın, belki de onunla uyuyorsun...
Neyse...
Ne benim için endişelen ne de hakkımda iyiyi dile... Benden aldığın her şey gibi iyi dileklerin de kalsın seninle.
Yani benim için üzülüyormuş gibi davranma. Çünkü sevmediğin bir şeyin acına üzülemezsin. Hüznünü bana değil, yokluğuna gerçekten üzüleceğin birine sakla bu yüzden.
Çünkü sen, hiç sevmedin ki beni zaten...

Back
X