Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün kopan bir yaprakti,düsen bir kuru dal. Bugünden güzel degil bulacagin yarinda aç ellerini bir bak yanan avuçlarinda, dün gitmis yarin yok bize bir bugün kaldi. Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa , Bilki o seni benden daha çok seviyor demektir...
Uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpan martıların. Sonsuz huzuru anlatan denizin maviliğinde gördükleri, Kendi yansımaları kadar eşsiz hayat... Gülümsedikçe ve umut ettikçe yaşamaya değer...
Allahim,guvencem olan dinimi bana guzelce yasat.Gecim dunyami duzelt.Son duragim olan ahiretimi de duzelt.Hayatimi her turlu hayri artirma vesilesi, olumumu de her turlu serden kurtulup rahatlama vesilesi eyle.AMIN
Basina gelen bir musibetden dolayi hic kimse olumu istemesin.Mutlaka bir sey istemek durumunda ise"Allahim,benim icin yasamak hayirli ise beni yasat,olum hayirli ise canimi al"desin