Popüler Konu Sevdiğim sözler

Çok gereksiz şeyleri çok düşünüyorum; sanırım o yüzden sürekli aklımdasın.

Paul Auster

Alnını ne kadar dik tutarsan yere o kadar sağlam basarsın.

Cenap Şehabettin

Ey gönlümün sol yarısı; aklıma koydum seni, aklım almadı, kalbime koydum seni, sana doymadı !

Hz. Mevlana

Hüzün taze tutar aşk yarasını, yaramdan da hoşum yarimden de.

Hz. Mevlana

11333476848462363725119.jpg

"Müzik gözyaşına ve anılara en yakın sanattır."

Oscar Wilde

Çoğu zaman üç beş kişi için yazdığımızı sanırız, onlar bizi okumazlar. Asıl seslendiklerimiz, hiçbir zaman tanımayacağımız, başka üç beş kişidir. A. İlhan

Pişman değilim. çünkü ben sevdikçe, sen hep canımı yaktın. kalmaya ise sebebin çoktu ama sen hep gitmeye bahane aradın...

Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı.

William Golding

Kalpmidir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi sevmek nedir? Bir muma ateş olmak mıdır, yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

Hz. Mevlana

O ki; rüyana gireceğim diye söz verdi. Nice yıllar geçiyor ki bu söz yüzünden gözüme uyku girmedi.

İskender Pala

Senin içine girdiğim zaman dışımda kalıyorsun, senin dışından sana bakınca içime sığmıyorsun.

Özdemir Asaf

İstediğim tek şey gece başını yastığa koyduğunda, aklına gelebilmek.

İlhan Berk

Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa ben de senden nefret ediyor olurdum.

B.Dylan

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın.

Tolstoy

İnsan başkalarına yardım ettiği, başkalarını sevdiği kadar yükselir. Dünyada hayatın bir tek manası varsa o da sevmektir.

”Annemi düşündüm. Onu düşünmek, bir diş düştükten sonra kalan boşluğu dilinle hissetmek gibiydi. Aklım defalarca hep o boş noktaya, annemin olması gerektiğini hissettiğim yere gidiyordu.”

-Kate Dicamillo / Winn-Dixie Sayesinde(Sf.86)

‎Yanağımdaki gamzeden haberin yokmuş...
Hiç güldürmedin ki yüzümü!

"Cezmi Ersöz"

Kendini gereksiz yere,
Gereksiz zamanlarda,
Gereksiz insanlar için yoruyorsan;
En gerekli zamanda,
En değerlinin sadece kendin olduğunu
Çok gereksiz bir acıyla anlarsın..

"Boris VİAN"

Gidenin de kalanında gönlü hoş olsun..

Eklentiler