Popüler Konu Sevdiğim sözler

En anlamlı bakış, bir çift ıslak gözde saklıdır. Çok şey anlatır; Çünkü dil bağlanır, yürek konuşur.

"Her şeyin sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız."

Martin Luther King

İçinde bir tutam delilik olmayan hayat eksik bir hayattır...

Paulo Coelho

Hayatta öğrendiğim her şeyi 3 kelime ile özetleyebilirim: "hayat devam ediyor..."

Robert Frost
54920547913766880147120.jpg

Çağımızın problemi; besin değeri olmayan ama tok tutan ilişkiler, yemekler, haberler, diziler, filmler, dostluklar, hayaller ve öğretiler...

Sherlock Holmes:

" Öncelikle bu işte kadinlar rol almıyordı, yoksa bir entrika falan düşünmem gerekirdi."

Son düzenleme:
Sherlock Holmes:

"Bu önemsiz bir ayrıntı Watson; ama dünyada ayrıntılardan daha önemli birşey yoktur..."

Sherlock Holmes:

"Sana sessiz kalma yeteneği bahşedilmiş Watson. Bu seni çok değerli bir dosta dönüştürüyor."

Sherlock Holmes:

"Dünyadaki en tehlikeli türlerden biri işsiz, arkadaşsız kadındır.

En zararsız ve çoğunlukla en faydalı olmalarına rağmen yine de başkalarını suça teşvik eden en büyük güçtürler.

Biçaredir yalnız kadın, göçmendir.

Onu ülkeden ülkeye, otelden otele götürecek kaynaklara sahiptir.

Çoğunlukla nereden geldiği belli olmayan emeklilik ödeneklerinin ve huzur evlerinin arasında kaybolmuştur.

Kurtlarla dolu bir dünyada küçük bir kuzudur.

Kurt onu kaptığında merak eden kimsesi çıkmaz."

Sherlock Holmes:

"Dünyanın güneş etrafında döndüğünü bilmek işime yaramıyorsa, neden bu bilgiyi kafamda tutayım ki."

Sherlock Holmes:

"Bir kadının sezgileri bazen en mantıklı çıkarımlardan bile daha değerli olabilir. Karmaşık beyinleriyle art arda sıraladıkları senaryoları mutlaka dikkate alın. Bunlar sizi hiç tahmin etmediğiniz sonuçlara ulaştırdığında haklı olduğumu anlayacaksınız."

Sherlock Holmes:

"Kanunun diğer tarafında olsaydım en başarılı suçlu ben olurdum. "

Seyircilerden biri sordu; "Gerçek miydi gerçekten! Yani size gerçek gibi mi gelmişti duvarlar ?

(Richard Bach ın - "Hipnozcu" Kitabından)

O müzik bir kere çalar . Keşke o an dinleseydin Tatlı Prens ! Neyse . Hadi hadi.. şimdi git ve uyu...

Eskisi kadar özlemiyorum seni
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda…
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor…
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum…
Biraz kırgın…
Biraz da kirletti sensizlik beni!
Nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama
“İyiyimler” yamaladım dilime.
Tedirginim aslında, seni unutuyor olmak,
Hafızamı milyon kez zorlamama rağmen
Yüzünü hatırlayamamak korkutuyor beni…
Gel diye beklemiyorum artık,
Hatta istemiyorum gelmeni..
Nasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde.
Arasıra geliyorsun aklıma, banane diyorum
Benim derdim yeter bana banane!
Alıştım mı yokluğuna?
Vaz mı geçiyorum, varlığından?
Tedirginim aslında,
Ya başkasını seversem?
İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem…

Özdemir ASAF..

Oysa çocuktuk biz daha.. Yüzleri çil çil,güleç bir avuç güneşli çocuk..Siz li biz li oynayacaktık sakınmadan öteki-ni berikini.. Güneş biz yanyanayken doğacaktı ancak ; aynı gökyüzünün altında aynı hayale tutunacaktık ,sarılacaktık daha biz size siz bize, dokunacaktık inadına,umarsızca.. Belki boyumuz kadardı cesaretimiz,ama senin adın sen değilken daha,benim adım da ben,BİZ tanışıyorduk .. Ben oyuncak değil oyuncuyken,sen sahte değil samimiyken,sen konuşup ben dinlerken.. Ben oynayıp sen gülerken ve sahnede,ve sokakta ve çocukken,ve birlikte ip atlarken,hiç bu kadar ayıramadılar BİZ i..

Özz-g-e..

Gece kadar siyah, cehennem kadar sıcak ve kadın kadar tatlı içeceksin kahveyi...

Kolombiya Atasözü :)

$monroe.webp

Son düzenleme:
Back
X