Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için..
Bazen hatırlamak gerekir, hatırlanmak için..
Bazen ağlamak gerekir, açılmak için..
Bazen anmak gerekir, anılmak için..
Bazen de susmak gerekir, duymak için..
Diyorlarki Dost acı söyler? Acıyı söyleyene Dost denilmez ki.!Seni sevmeyen acı söyler Dostun sana söyleyeceği acı dahi olsa senin canını acıtmayacak şekilde tatlı dille söyler.
Ne düşünürsün ey gönül, yalnız değilsin şu dünyada
Gökle yer arasında bir sahibin var, sakın unutma
Dün öyleydi, bugün böyle, yarın ne olacak diye kendini yorma
Can veren Rabbim, seni senden önce düşünür meraklanma
♥ Bugün günlerden salı.Saat sabahın en güzel saati.. Mevsim umut mevsimi. Gün ise bugün. Ne geçmişe veda etmeli insan, ne hatıraları unutmalı, en güzeli bu günü yakalamalı.. Arada bir kalbinizi yoklayın, Aşk gelir eninde sonunda. Yeter ki siz sevdadan kaçmayın
Ne kadar zaman geçerse geçsin, hangi öznelere iyi geceler öpücüğü verirse versin tenlerimiz,
Seni hala titreye titreye seviyorum, biliyorsun aslında
Yine de bil istedim
Sadece bil,
İstedim
Ve gün gelipte donuk gözleriyle okurken idam fermanını, Cevapsız ve biçare tek bir nefeste helal edersin verdiğin emeği; "O değil de, niye sevemedin ki beni?"
Hiç kimse, doğuştan, başka bir insanın ten rengi, geçmişi ya da dini yüzünden ondan nefret etmez. İnsanların nefreti öğrenmesi gerekir. Ve eğer, onlara nefret öğretiliyorsa, sevgi de öğretilebilir...