Popüler Konu Sevdiğim sözler

Sen kalacaksın, kimse bilmeyecek
Ve kimseler görmeyecek seni,
Yaşayacaksın gözlerimde.

Sevgiliye giden yollardan birinde, kaybettim yolumu. gökyüzü karanlık, Ay karanlık, sevgilinin yüzü aya dönük. Bir bilse bu yolda nasıl korktuğumu...

Her şey biliyor, her şey!
Sen biliyor musun bakalım?
Seni nice sevdiğimi?
Üstüne titrediğimi?

Geldiğimi?
Gittiğimi?

Son düzenleme:
Şimdi bir tren penceresinden, başka yaşamlara bakar gibiyim.

Ataol Behramoğlu

Uzak dediğin, önce içinde birikir insanın, sonrası yalnızca yoldur.

Murathan Mungan

Dağınık masa, dağınık kafaya işaretse, boş masa neye işaret?

Albert Einstein

Sen ela gözlerinde yeşil hareler, sen büyük, güzel ve muzaffer ve ulaşıldıkça ulaşılmaz olan hasretimsin.

Nazım Hikmet Ran

Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim; kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim.

Nazım Hikmet Ran

Sorma bana ne kadar seviyorsun diye. O kadar işte! Tavanı kadar sokağın, dibi kadar cehennemin.

Nazım Hikmet Ran

Mevlana derki :
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı baş başa bırakmaktır..
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır..

- Hz. Mevlana

Umudun var mı sorusuna "Umut Allah'tan..." cevabını verdiren Rabbim yardımcımız olacaktır.. Şüphesiz..

"Dua ettiğinizde çok isteyiniz; Çünkü vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez." /Hz. Muhammed s.a.v/

Bir derdin mi var? Derman O'nda.. Konuş O'nunla.. Dök içini.. Unutma, vermek istemeseydi, sana istemek duygusunu vermezdi.. Dertlilerin tek dostu O'dur, Mazlumların tek sığınağı O'dur, Çaresizlerin Çaresi O'dur... Haydi söyle, Allah kuluna yetmez mi?

"Allah bize yeter, o ne güzel vekildir" (Al-i İmran 173)

Sevdiğinden aldığın bir çiçek bile seni mutluluktan uçururken, Rabbinin sana verdiği çiçeklerin adedinin farkında mısın?

Dünya hayatının neresine baksan HER YERDE... AYRILIK... AYRILIK... AYRILIK...
Bunu anlamak istersen bak... 10 sene öncesinde etrafındakilerden ne kadar az şey kaldı.
Daha iyi anlamak istersen 90 sene sonra şu an elindekilerden ne kaldı.
Kabul et ey nefsim! SEN BU DÜNYA İÇİN YARATILMIŞ OLAMAZSIN. UYAN!

Çocuklar hiçbir şeyde her şeyi bulurlar, yetişkinler her şeyde hiçbir şeyi.
Michael Jackson

Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir uzaktan sevmek..
Elif Şafak

Back
X