Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bir gün gelir; Dünyanın bir yerinde yıllarca haberin olmadan yaşamış birine, Bütün hayatını anlatmak istersin..

"Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa, bende senden nefret ediyor olurdum."

1395888_522834497800161_947388065_n.jpg

Git demek kolay ama gittikten sonra üzüleceksin. “eğer git diyebilecek kadar güçlüysen, hoşçakal deyip susmasını da bileceksin.

"Bir kişinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir!''

“Bazen vazgeçmek en güzelidir.
Bir yerlerde duracağına uzağında dursun.”

Şimdilerde.! Altından geçtiğim, Bütün ağaçlar yapraklarını döküyor...! Havada hazan var, Yüreğimde hüzün!!

Seni Seviyorum demek değil ki marifet,
Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek...

Dokunsalar, ağlayacağım bir ömür boyu
ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça. bir anlık değil boğulduğum bilinmezlik. acısı çıkıyor sustuklarımın; oysa ben iyiyim görünürde!

Mutlu olmanın yolunu karşındakini mutlu etmek sanıyorduk.
Yanıldık!
Çünkü ne kadar mutlu ettiysek o kadar "yalnız" kaldık..

Öyle günlerim oluyor ki, etrafımda küçük bir hareket, en hafif bir ses bile istemiyorum.

Yine gece oldu; kafamda sorular, belirsizlikler, düşünceler... Boğuluyorum sanki, sanki hiçbir şeyin düzelmeyeceğini hissediyorum... Ama her şeye rağmen, her şeyin hayırlısı diyorum, kendimi avutuyorum...

Öyle zaman olur ki, odada yalnızken bile "yok oluverir" insan, bunun nedenleri çoktur, kişi yaşarken bile ölebilir.

Küçükken hayvanlarla konuşabilsem ne ilginç olurdu diye düşünürdüm.
- Meğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir sürü hayvan varmış.

Back
X