• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Düpedüz bunalımdaydım. Paso uykum geliyordu, yataktan kalkarken bile esniyordum. İki de bir geriniyordum. Bir keresinde canıma kıymayı dahi denedim. Fakat intihar mektubu yazarken uyuyakaldım

Karadelikte gümbürdeğen bir kara trenin biletsiz yolcusuyum. Tekinsizliğin anavatanı ıssızlığa sürüldüm..

Bülbülden vefa ummayın; çünkü her dem başka bir gül üzerinde öter.

Sadi demiş iyi demiş ...

bak bu kendi yazdığım atasözünü de çok severim ;

"vefa dediğin iç güdüsel bir davranıştır !"

Kazen

"Bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım AMA dün yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü aklım olmazdı."

KİM DEMİŞ BİLMİYORUM AMA GÜZEL DEMİŞ BENCE. :34:

$1922494_630020257033740_1023627342_n.webp................................................

"Ben 'gidiyorum' dediğimde; 'gitme' diyen birini değil, 'ben de geliyorum, yalnız gidemezsin' diyen birini istiyorum."

Can Yücel

Düştüğünde yanında olan değil, kalkman için el uzatan dosttur. Unutma, kötü günde katkısı olmayanın; İyi günde hissesi yoktur.

Dostoyevski

Anladım ki, İnsanlar; Susanı korkak. Görmezden geleni aptal. Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.. Ama yanılıyorlar.

"İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme, duydukları senin sesin, fakat aklından geçirdikleri kendi düşünceleridir."

Hz. Mevlana

Şehrime gel sevgilim..
Yarın çık gel..
Bırak her şeyi, bırak bekleyenim var de, gel.
Gel ki bu şehir adımlarınla anlamlansın.
Gel ki bu şehir nefretim olmaktan çıksın..
Gel ki nefes alayım.
Gel...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X