• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

"Herkesin iKi seçeneği vardır.
Ya SEVGiYLE dolu oluruz ya da KORKUYLA..."

_____Einstein___

"Mutlu Olmayı Yarına Bırakmak, Karşıya Geçmek İçin Nehrin Durmasını Beklemeye Benzer Ve Bilirsin, O Nehir Asla Durmaz"

Kαybettim sandıkların,
kurtulduklarındır belki.
Unutma,
Kimi gittiği yeri MUTLU eder,
kimi terkettiği yeri.
'

____ O. Wilde ____

Kim var diye sağa sola bakmıycaksın;
''BEN VARIM''diyip yürüyeceksin!

"Bu dünyada, bir başkasının yükünü hafifleten hiç kimse gereksiz değildir.''

____ Charles Dickens ___

''Belki tavırların beni en ağır küfürlerlere tahrik eder ama benim yüzümdeki o iplemez gülüş senin gelmişini geçmişini tatmin eder'' Nejat İşler

Son düzenleme:
Belki de konuşuyordur gözlerin ama ben gözce bilmiyorum ki
Sessizce biliyorum
Usulca biliyorum
Masumca biliyorum.
-Cemal Sureya-

Sen ordan bi canım dersin,
Benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burda
-Can Yücel-

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik
Yanımdayken bile doyamazken sana , nasıl anlatılır ki sensizlik!
-Sunay Akın-

Hayatının yönetmenliğini başkasının yapmasına izin verirsen sürekli başkalarına oyunculuğunu beğendirmek zorunda kalırsın..

İnsanları bize geldiklerinden iyi tanıyamayız. Nasıl olduklarını anlamak için onlara gitmeliyiz.' Goethe

Son düzenleme:
İnsanları tanıyan yalnızlaşır... Hz. Ali

Bir insanı tanımanın en iyi yolu, onun hakkında başkalarının söylediklerini değil onun başkaları hakkında söylediklerini dikkate almaktır. Leo Aikman

"Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile sonunda O (c.c) kimsenin bilmediği patikalar açar. Sen şu an göremesen de dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sûfi; dilediği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir."
Şems-i Tebrizi (k.s)

''Einstein'e, Dünya Güzellik Kraliçesi " Seninle evlenelim, çocuğumuz da benim kadar güzel ve senin kadar zeki olsun" demiş.Einstein'in cevabı ise çok mantıklıdır :" Ya, benim kadar çirkin ve senin kadar aptal olursa..?''

Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için.
Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.

Back
X