• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Matematik bu işin neresindeydi bilmiyorum ama onu hayatımdan çıkardığımdan beri kendimi hiç toplayamadım...

O yüzden sessizliğimi bölmeyin!

-Emre Karataş

Çünkü farklıydı bakış ACILARIMIZ ...

Herkes tütünü ilk kimin bulduğunu bilmek isterdi; bense ilk sigarayı kimin yaktırdığını ...

Beni senin gibi bir de annem terk etmişti, ki göbeğimde durur onun yokluğundan bana kalan çukur ...!
-Sunay Akın

(bu sözden çok etkilenmiştim..)

''Bozukluklar çabuk harcanır'' demişlerdi. Ve haklıydılar...

Çünkü ben aklımı onunla bozmuştum.O yüzden çabuk harcandım...

-Emre Karataş

Sen bu aşkı bin parçaya böldün. Sürekli gittin geldin , ve yine gittin .

Her seferinde suçlu ben oldum. Oysa kendi çaresizliğinde kıvrandığını ikimizde biliyorduk..

Seni ancak kıyamete dek sürecek olan sürgünlüğün kurtarabilirdi.

O yüzden seni kalbimden sürgün ettim.

-Uygar Karakaya / (b)aşka sürgün

‘’ Dayan be gönlüm! Biçare değilsin Yaradan sana yar. Kimsesiz değilsin, Yanında Kimsesizler Kimsesi var. Biliyorum, Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla. Dünya sana dar. Ama dayan gönlüm! Dayan ki Her gecenin mutlaka bir sabahı var.’’ Hz.Mevlana

Son düzenleme:
Biri yükseğe çıkmaya görsün.
Herkesde bir anaIık duyguşu beIirir. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarIar..
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseIer vardır..

Bizim mantık evIiIiği dediğimiz şey her iki tarafın da gençIik çıIgınIıkIarında buIunup iyice kurtIarını döktükten sonra yapıIan evIiIiktir..

Öyle zamanlar olur ki; Nereye gittiğin önemini yitirir; Çünkü asıl önemli olan, yanında kiminle gittiğindir !

Evlenme kafese benzer, içindekiler çıkmak için, dışındakiler girmek için uğraşırlar..

Namaz kilan bir cemaatin önünde durup, 'önümde diz çöküyorlar' diye böbürlenen bir deliden farkin yok !
Var sen, sana secde ediyorum say...
oysa bakmayi bilmeyen gözlere görünmeyenler var;
Allah var, Ask var..!!

Herkes zekidir. Ancak bir balığı, ağaca çıkma yeteneği ile ölçerseniz, hayatının geri kalanını aptal olduğuna inanarak yaşar. --Albert Einstein--

ona demeliydim ki; bırak beni içimde öyle sert ve bükülmez bir çekirdek var ki beni değiştiremezsin.
beni didik didik edebilirsin, canıma okuyabilirsin, fakat düzeltemezsin beni...''

Back
X