Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Unutmayın, yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur. Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir.
...Erkeklerin öyle bakışları,öyle bir gülüşleri,ellerini kaldırışları,hülasa kadınlara öyle bir muamele edişleri var ki...Kendilerine ne kadar fazla ve ne kadar aptalca güvendiklerini fark etmemek için kör olmak lazım.Herhangi bir şekilde talepleri reddedildiği zaman düştükleri şaşkınlığı görmek,küstahça gururlarını anlamak için kafidir.Kendilerini daima bir avcı ,bizi zavallı birer av olarak düşünmekten asla vazgeçmiyorlar.Bizim vazifemiz sadece tabi olmak,itaat etmek ,istenilen şeyleri vermek...Biz isteyemeyiz,kendiliğimizden bir şey veremeyiz...Ben bu ahmakça ve küstahça erkek gururundan tiksiniyorum.(Kürk Mantolu Madonna/Sabahattin Ali-81-82 Maria Puder)
Muhakkak ki bütün insanların birer ruhu vardı,ama bir çoğu bunun farkında değildi ve gene farkında olmadan geldikleri yere gideceklerdi.Bir ruh ,ancak bir benzerini bulduğu zaman ve bize,bizim aklımıza ,hesaplarımıza danışmaya lüzum bile görmeden,meydana çıkıyordu...Biz ancak o zaman sahiden yaşamaya.-ruhumuzla yaşamaya-başlıyorduk.(Sabahattin Ali-Kürk Mantolu Madonna -87 Hatip zade Raif )
Samimi insanlar can sıkarlar, neden mi?
Oyun oynamasını bilmezler, bu yüzden samimi kadınlar yalnız kalır!
Çünkü onlarla: yalnızca fikir alışverişi yapılır, kırıştırılmaz…
Hayat ne gideni getirir,ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın, yada yaşamadım diye ağlamayacaksın.
Tolstoy