• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bir şey kaldı, bir denizin kıyısında senden,
Bakışlarla yüklü, söylemelerle sessiz..
Seninle dolu, seninle sensiz bir şey..
Arandıkça bulunmamış yıllar yılı,
Bulundukça aramaklı...!

Özdemir ASAF

Ayrılık ne biliyor musun? Ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede, ne güz, ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte... İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık...

Ayrılık yağmurdan vazgeçiş, sudan üşüme; yalnızca gölge vermesi ağaçların. İyiliğin küfre dönmesi ayrılık... Güneşin bir ceza gibi doğması dünyaya. Başını alıp gitmek gibi bir geri dönüş...

Şükrü Erbaş

Yüzüm kime dönük olursa olsun,
Yüreğim hep sana dönük olacak...

Cemal Süreya

"Muhakkak bir gün senle ben aynı anda birbirimizi düşüneceğiz,
Yeter ki sen ömrünün herhangi bir saniyesinde de olsa beni düşün..."
Nazım Hikmet Ran

Doğruların yemin etmeye ihtiyacı yoktur… Hz.Mevlana

Gözsüze el eyledim,sağır sözüm anladı.Dilsiz çağırıp söyler dilimde ki sözümü.Yunus Emre

Baktığın dağların düşüncesi bile ağlatır beni,Hür olurum buyruklarını bir bir donansam sultanım.Cahit Zarifoğlu Hz. Muhammed için yazmış.

Yaptığımız şeyler için duyduğumuz pişmanlığı zaman bir ölçüde dindirebilir,ama yapmadığımız şeyler için duyduğumuz pişmanlığı hiçbirşey silemez.

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Back
X