Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi ki Geldin ! Yüreğimin zarif acısı...
Şimdi bu şehir, adının incesiyle gülümsüyor kuşlara.. Basıp geçtiğin yollar, dokunduğun duvarlar… Her yer şarkı söylüyor. Kimyası değişiyor gökteki yıldızların. Parlıyor aklımdaki kuyruklu uçurtmalar.. Şimdi her evin gölgesinde bir avuç su kalbim. Yüzünü yıkıyor göçüp gitmiş babalar. Ağzını uzatıp yudumluyor, terlemiş şen çocuklar.. İyi ki geldin bak! Şimdi bu şehir çocuk, bu şehir baba, bu şehir aşk…
Uzak şehirler çeker de beni
ben beni kandıramam
canıma dadanan acı
okşar beni eliyle
aldırmam
ve derim ki
tanrım
kör bir çocuk rüyasında ne görür
bildiği ne var ki
karanlıktan başka
Yağmura,nisana ve yaşıma aldanıp uçurumları kıyı sanarak ve dağlar erişilmeyince acı verir sözünü unutarak kaf dağına gitmek istedim ırmak inadıyla yürüdüm uzaklara bir derviş olup yürüdüm uzaklara yanıldı denektaşım geriye döndüm Kutsal Sözler Panayırı’na sığınıp ipeksi bir sessizliğe büründüm:
Bir hayat, mahçup ve duru.. Tanrım, gülleri ve sessiz harfleri koru... "İbrahim Tenekeci"
Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin…
sen yaz saati uygulaması, ben kış saati...
ortak bir takvimimiz bile olmadı...
seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri....
bu zamanlar yoksa bize düşman?
Bekle beni anne, bir sabah çıkagelirim
Bir sabah anne bir sabah
Acını süpürmek için açtığında kapını
Adı başka, sesi başka
Nice yaşıtım koynunda çiçekler, çicekler içinde bir ülke getirirler...