• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

"Asla, kış mevsiminde bir ağacı kökünden kesme.
Moralin bozukken olumsuz kararlar verme.
Bekle...
Sabret...
Fırtına geçer......
Yine bahar gelir."

Kimin hayatını yaşıyorsun sen? Kendininkini mi? Öyle mi? Hep mi? Dursan baksan şimdi ne kadar kendin kaldın bu hayatta? Kendinde ne kadar sen varsın? Dursan baksan şimdi, kendini ikna ede ede ne kadar yol gittin kendinden? “Olması gereken bu” diye, “Hayatın zaten pek fazla numarası yok” diye? “Zaten daha ne olacaktı?” diye.. ”Burası iyi, güvenli” diye diye diye diye… .. Ne kadar yol gittin kendinden kendine hikayeler anlata anlata? Düşünsene, o hikayelerle ne kadar çok zaman oyalandın aslında başkasının olan hayatlarda? .. Oysa bir gün… Kendine geri yürüyeceksin. Bu yüzden dikkat et de fazla uzaklara gidip geri dönüş yolunu kaybetmeyesin..

Ece Temelkuran

Düştüğüm çok oldu biliyor musun; Ve düşürüp bir şeyleri düşündüğüm çok oldu ! Ağlar gibi olup da ağlayamadığım, Ağlamaz gibi durup da ağladığım; Ç/ağladığım çok !

Y.Odabaşı

Sustum..
Düşündüm..
Durgunlaştım..
En çok 'Hüzün'dü adım..
Ama;...
Elhamdülillah hiç yalnız kalmadım..
Yöneldim, sesimi işitene ve bir Ayet düştü dilime..
“ Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz ederim.. ”

Kazanan her zaman çözümün bir parçasıdır,
Kaybeden her zaman problemin bir parçasıdır
Kazananın her zaman bir programı vardır,
Kaybedenin her zaman bir özürü vardır
Kazanan "Bu işi senin için yaparım" der,
Kaybeden "Benim işim değil ki" der
Kazanan her sorunda bir çözüm görür,
Kaybeden her çözümde bir sorun görür
Kazanan "Uzak ama yolu biliyorum" der,
Kaybeden "Yakın ama yolu bilmiyorum" der
Kazanan çakılların yanındaki çimeni görür,
Kaybeden çimenin yanındaki çakılları görür
Kazanan "Zor olabilir ama mümkün" der,
Kaybeden "Mümkün ama çok zor" der
Kazanan konuşmak yerine yapar,
Kaybeden yapmak yerine konuşur
Kazanan ağlamak yerine çalışır,
Kaybeden çalışmak yerine ağlar
Kazanan beynini çalıştırır,
Kaybeden çenesini .....

Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil, hayal gücüdür. Bu yüzden hayal gücünüzün hantallaşmasına izin vermeyin. Zira, bilim sizi sonuca, hayal etmekse her yere götürür.

(Albert Einstein)

12096589_1163429560353686_5778682555670761830_n.webp

bir ben kaldım, bir ben kaldım tenhasında gecenin, avutulmamış ben...

Bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa..Bir deli rüzgar çıksa ; alıp götürse yılların içimde bıraktıklarını...

İyi'ki demedim Keşke'de demedim .
Çünkü biliyorum ki bunlar şeytanın sözü.!
Yaralarım açıldı ,dertlerim çoğaldı .
Açılan yarama çoğalan derdime,
ZAMAN ve DUÂ sürdüm....
Sabırla bekliyorum...

Hz. Mevlana

Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş.
Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış.
Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış.
Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış.

Bir yerde yangın varken biri seni ibadet etmeye çağırıyorsa, bil ki bu bir hainin davetidir.

Sonradan ilahi adalet diye adaleti göklere çıkardılar ki, yeryüzünde ondan söz edilmesin.

Dindar bir toplumu ancak din adına, din alimleri kandırabilirdi ve öyle de oldu.

Okuyun. zira mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor!

Tribünden gelen sesler süren savaşlardaki mazlumun sesini kısıyorsa futbol afyondur!

Bir Müslüman görürüz; sesini çıkarmaz, olup biteni dinlemez, hiçbir şey umurunda değildir; ama kendi düzeni ve tezgahı en küçük bir darbeye uğrasa feryadı arşa yükselir. Her gün yaşanmakta olan facialar onda, bir gazete haberi kadar bile merak uyandırmaz. ‘Allahım kereminle bizi…’ diye dua etmesinin ne etkisi olur? Bizi ne demektir?

ALi ŞERİATİ

Back
X