• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

image.webp

image.webp

image.webp

image.webp

Özgürlüğü seviyorum diyip;sonrada insanlar '' Ne Der '' diye her yaptığı işte, kendini birilerine beğendirmeye çalışanlar...Onlar,aslında başkalarının düşünce zincirleriyle esir tutulmaktadır..Tıpkı benim ve çoğu insanın buraya yazıyı yazdıktan sonra gelen beğeni sayısına göre yazının güzelliğini baz alacağı gibi:KK14:

ey kor bu yer bu gok bu yıldızlar boştur boş
onu bunu bırak da gonlunu hoş tut hoş
durmadannkurulup dağılan şu alemde
bir nefestir alacağın o da boştur boş
edit: Ömer hayyam

"Belki başka türlü buluşsaydık seninle, başka bir takvimde karşılaşsaydık mesela, başka bir iklimde açsaydık gözlerimizi birbirine, başka bir masalda alsaydı dudakların o emanet yangını dudaklarımdan, ikimizinde ismi aşk ihtimaliydi ... Aşk ihtilaliydi. Oysa bu 74 İstanbul’unda sen ve ben yasaklanmış kitaplar gibi terk ediliyorduk tüm ihtimallerden. O ihtimallerin kökünü kurutmalı diyorum ... alın yazımızı birleştiren bütün parşömenler yakılmalı. Adımızın yan yana anıldığı o anlar , o anlar darağacında sallandırılmalı. Hangi deniz, hangi gökyüzü, hangi martılar ve hangi İstanbulsa bizi birbirimize getiren,şimdi kurşuna dizilmeli ...”

Üzülme deymez sözünü duymaktan sıkıldım. Deymeyenlere zaten üzülmem.
Üzüldüyüm şey; deymeyenlere yüreğimin deymiş olması..

- Lütfen ateş etmeyin, ben Polonyalıyım
+ Neden o zaman o lânet olası Alman paltosunu giyiyorsun?
- Üşüyorum ...

Pianist

Benim kendime bile vefam yok ki sana vefasızlığımdan sual olunsun.
İki satırı bir araya getirsem üçüncüsünde şaşırıyorum.

Nazan Bekiroğlu

Back
X