Popüler Konu Sevdiğim sözler

Çok şey vardı anlatılacak, o yüzden sustum. Birini söylesem diğeri yarım kalacaktı, sen duydun mu sustuklarımı?
Oğuz Atay

b00bd49674229c987fbf935b6e801ee0.webp

Bazen dağımıza kar, yolumuza yağmur yağsa da, çözüm içimizdeki Hira' ya çekilmekte belki de...

There's "hell" in hello, "good" in goodbye, "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "ex" in "next", & "if" in life.

Ben, sen, biz...
İç kanamaları durmayan üç ayrı hastayız şimdi. Hepimiz tekiliz.
Hepimiz aşk tarafından terk edileniz.

Yitirdiğim kadar bulmanın,
Uyuduğum kadar uyanmanın,
Can verdiğim saatlerin hesabından can almanın vaktidir, şimdi.
Yâr olmaya yüz tutmuşken, yârdan oldum kısmetlerin kıtlığında.

Ardı, boş.
Ötesi ömür, berisi karayazı, dahası yazgı hatasıdır.
Aşkın bir arada tutamadığı birbirini anımsatan iki ayrı yalandık, biz.
Buna sadece ayrılık kandı.
Ve o’nu bir yere,
Beni bir başka yere attı.

Ardı, azap.
Ötesi yok, berisi yokmuş

kendime not...yap yapabilirsen
Mutlu olmak için, içinde bulunduğunuz ‘an’ dan daha iyi bir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin. Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur. Pek çokları mutluluğu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta. Oysa mutluluk insanın boyu hizasındadır.
Unutmayın;
Yarın kimseye vaad edilmemiştir!’’

İnsanoğlu işte.. Ne ana rahmine sığar ne dünyaya.. Bi karış toprağa sığar ama...

Her yara tende bir iz için, hatırlanması yasak bir giz için kabuk bağlar...

Ne kadar değişirsen değiş, ilk nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı...

Öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz. Bu sadece başkaları için zordur. Aynı şey salak olduğunuzda da geçerli...

Ey İnsan kaf dağı kadar yüksekte olsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma…her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.

Öyle güzel gülüyor ki, başkası görüp aşık olacak diye ödüm kopuyor..

Eğer sürekli hastalık yada nefret kızgınlık ve olumsuzluk düşünceleri taşırsanız, bedeniniz bu düşünceleri fiziksel boyuta dönüştürecektir.

Back
X