• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim ve ailem arasında kaldım!!!

takkedustukelgorundu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
356
189
53
32
yaklaşık 5 6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz aileler geldi geçen hafta ama ailem hiç beğenmedi onları ve beni vermek istemiyorlar ayrıl diyorlar. ama biz birbirimizi çok seviyoruz en son ailem pazar gunu vermeyiz seni dediler ve son sözlerini söylediler bende bunu erkek arkadasıma anlattım oda annesiyle konustu sen nasıl tavır sergıledın neden boyle karsı cıkıolar daha sonra ablamı aradı ve ablamda cok ustune gıdınce eger sevdıgım ıstıyorsa kımseye soz dusmez alırım onu demıs daha sonra bayagı bır tartısma falan oldu evde aksam erkek arkadasımı aılem arıyor annem konusuyor anneme kızınız ıstıyor bız bırbırımızı sevıyoruz sız engel olamazsınız kımsınız dıo evet burda yanlıs kelıme kullanmıs kabul edıyorum ama bızı ayırmaya calıstıkları ıcın cıldırmıs durumda kalkıp evıme gelıcekmıstı ama aılesı tutmus ve ben gelme dedım ve o aksam evde sıddette gordum kapılar ustume kıtlendı ve sevdıgım adam bana kac gel bana alıyım senı dıo ama ben arada kaldım gıtsem aılem arkada kalcak gıtmesem sevdıgımı kaybetcem gercekten cok sevıyoruz ve dun babası aramıs aılemı konusmus kesınlıkle hayır dıo aılem erkek arkadasımın aılesıde sevıosa kız senı gelsın kızımız olsun ayrılmayın konus demıs sızce ne yapmalıyım bana bır akıl verın ama cok sevıyorum onu gunlerdır bırsey yemıyorum aglıyorum sureklı bana yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim şimdiden herkese...

Benzer seyleri bende yasadim. Sebepsiz yere annem sorun cikardi beni istemeye gelmek istediklerinde ve bu bir sure devam etti. Simdi 4 aydir evliyiz. Sabir edin. Kacmak yapacaginiz son sey olsun. Bukadar kolay degil cunku :)

Sevgiliniz ne iş yapıyor öncelikle; gelir düzeyi ne.Sadece sevgiyle olmuyor .yarın rest çeker gidersiniz anlaşamaz yada sefil bir hayat sürerseniz geri dönüşnüz olmaz.

devlet memuru kendisi işi iyi çok şükür çıkarılma gibide bi durum söz konusu değil kuzeni orda müdür çünkü.

Yaklaşık 5-6 aylık ilişkin var, o kadar süredir tanıdığını varsayıyorum.
Bırak 5-6 ayı 10 yıllık tanıdığım biri için bile ailemi karşıma almazdım. Ki 5-6 aylık seni çok seven sevgilin çok seviyosa evlenmek kavuşmak istiyosa kendini ailene sevdirmeyi denemeliydi. Hakaretle gelir alırım kaçırırım gibi hareketlerle ailene saygısı olmayan bi insan sana ne kadar saygı gösterebilir iyice düşün.

Hem ailenin bu kadar katı bi şekilde istememe sebebi senide acaba diye düşündürmüyo mu? Ailenin istememe sebebi nedir?

ailen neden istemiyor sebep ne?

işsiz güçsüz bi tipse tabiki hayır diyecekler.

ben ne olursa olsun aileni dinle derim.

Benzer seyleri bende yasadim. Sebepsiz yere annem sorun cikardi beni istemeye gelmek istediklerinde ve bu bir sure devam etti. Simdi 4 aydir evliyiz. Sabir edin. Kacmak yapacaginiz son sey olsun. Bukadar kolay degil cunku :)

ama erkek arkadasımı aksam zorla aratcaklar bana senı sevmıyorum arama benı dedırtmek ıcın bende bunu soyledım ona dedım boyle dedırtcekler ama ben senı sveıyorum ortam durulana kadar en azından rahat bırakana kadar benı dedım oda ay sonuna kadar sure verıyorum baktın ıkna olmuyorlar kac gel alıyım senı dedı o yuzden kararsızım ve gozu karadır gercekten.

ailen neden istemiyor sebep ne?

işsiz güçsüz bi tipse tabiki hayır diyecekler.

ben ne olursa olsun aileni dinle derim.

ailem o akşam geldiklerinde annesi biraz donuk mizaçlı biri ve ailem ona taktı hayır olmaz kadın cok donuk olmaz kız gormeye geldıler ılk defa kadınlar namazdan sonra erkeklerın yanına gecıp hıc bısey konusulmadı neden olmadı bunlar dıye taktılar

ama erkek arkadasımı aksam zorla aratcaklar bana senı sevmıyorum arama benı dedırtmek ıcın bende bunu soyledım ona dedım boyle dedırtcekler ama ben senı sveıyorum ortam durulana kadar en azından rahat bırakana kadar benı dedım oda ay sonuna kadar sure verıyorum baktın ıkna olmuyorlar kac gel alıyım senı dedı o yuzden kararsızım ve gozu karadır gercekten.

Ailen neden istemiyor? Ben bu aceleyi anlamiyorum ve hemen ilk gunden ailene aldigi tavri hic anlamiyorum. Kendini biraz sevdirmeye calismasi gerekir. Biz o sekilde denedik. Aileler buyukler girdi araya. Biraz savasin hemen kolaya kacmayin. Ailenin istememe sebebi neyse once o sorunu cozmeye calisin. Gittikce daha cok buyutuyorsunuz.

yaklaşık 5 6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz aileler geldi geçen hafta ama ailem hiç beğenmedi onları ve beni vermek istemiyorlar ayrıl diyorlar. ama biz birbirimizi çok seviyoruz en son ailem pazar gunu vermeyiz seni dediler ve son sözlerini söylediler bende bunu erkek arkadasıma anlattım oda annesiyle konustu sen nasıl tavır sergıledın neden boyle karsı cıkıolar daha sonra ablamı aradı ve ablamda cok ustune gıdınce eger sevdıgım ıstıyorsa kımseye soz dusmez alırım onu demıs daha sonra bayagı bır tartısma falan oldu evde aksam erkek arkadasımı aılem arıyor annem konusuyor anneme kızınız ıstıyor bız bırbırımızı sevıyoruz sız engel olamazsınız kımsınız dıo evet burda yanlıs kelıme kullanmıs kabul edıyorum ama bızı ayırmaya calıstıkları ıcın cıldırmıs durumda kalkıp evıme gelıcekmıstı ama aılesı tutmus ve ben gelme dedım ve o aksam evde sıddette gordum kapılar ustume kıtlendı ve sevdıgım adam bana kac gel bana alıyım senı dıo ama ben arada kaldım gıtsem aılem arkada kalcak gıtmesem sevdıgımı kaybetcem gercekten cok sevıyoruz ve dun babası aramıs aılemı konusmus kesınlıkle hayır dıo aılem erkek arkadasımın aılesıde sevıosa kız senı gelsın kızımız olsun ayrılmayın konus demıs sızce ne yapmalıyım bana bır akıl verın ama cok sevıyorum onu gunlerdır bırsey yemıyorum aglıyorum sureklı bana yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim şimdiden herkese...
sakın kaçma sakın.
seni seven adam kaç gel demez zaten.
sabret aileni ikna edeceğim der.

ayrıca hiç kimse seni ailen kadar sevemez.
ailen onların bir yanlışını, kötü yanını gördü ki evlenmeni istemiyorlar.
senin şimdi aşktan gözün kör, kulağın sağır.
o yüzden yanlış şeyler yapma.

sabret ve bekle.
seni seviyorsa er geç aileni ikna eder.

bu arada kızımın erkek arkadaşı kızını kaçırırım, siz kimsiniz dese, mümkün değil evlenmelerine izin vermem. gerekirse kızımı eve kilitlerim, o dengesizi dövdürürüm vs.
o hangi dağın odunu ki kızımı kaçıracakmış der eşek sudan gelene kadar ayrıca döverim.

ailem o akşam geldiklerinde annesi biraz donuk mizaçlı biri ve ailem ona taktı hayır olmaz kadın cok donuk olmaz kız gormeye geldıler ılk defa kadınlar namazdan sonra erkeklerın yanına gecıp hıc bısey konusulmadı neden olmadı bunlar dıye taktılar
yazık vallahi bu erkek analarına da yazık konuşsa çok konuşuyor derler konuşmasa donuk derler ne istiyor analarınız acaba ? :)

sen sakın kaçmayı falan düşünme aileni razı et.

Canım kaçmak bir çözüm değil.
Biraz durulsun ortalık sen ayrılmak istemiyorsan ayrılma.
Ama sen ailene kabul ettirene kadar da onlar size gelmesin.
Sevgilinle konuş biraz sakin olun. Fevri olmayın. Biraz daha zamana bırakın sen kararlı olursan ailen napacak turşunu kuracak değil ya elbette seni anlayacaklar. Sen simdi biraz arada kalan tarafsın ama bir anda fazla herkes gerilmiş bu gerilimin bitmesini bekleyin ve erkek arkadaşına sakin olmasını söyle.

Yaklaşık 5-6 aylık ilişkin var, o kadar süredir tanıdığını varsayıyorum.
Bırak 5-6 ayı 10 yıllık tanıdığım biri için bile ailemi karşıma almazdım. Ki 5-6 aylık seni çok seven sevgilin çok seviyosa evlenmek kavuşmak istiyosa kendini ailene sevdirmeyi denemeliydi. Hakaretle gelir alırım kaçırırım gibi hareketlerle ailene saygısı olmayan bi insan sana ne kadar saygı gösterebilir iyice düşün.

Hem ailenin bu kadar katı bi şekilde istememe sebebi senide acaba diye düşündürmüyo mu? Ailenin istememe sebebi nedir?

ilk defa geldikleri akşam neden nişan isteme konusulmamıs neden annesı donuk mizaçlı biirymiş o yuzden bunlardan ınsan olmaz dıolar evet kısa sure olabılır ama sevdim aileme karsı yaptıgı saygısızlıgın farkındayım ama aılem yumusasa emınım oda duzelır aılem ters konusunca oda sınırlenınce agzından cıkmıs

DAHA 5 6 AY OLMUŞ ne kadar tanıyosunuz da birbirinizi deli gibi seviyo oluyosunuz anlamadım ne acele evlenmek için zamana bırakın KAÇMADA YAPMA ÖYLE BİŞEY

Yazmayı unutmuşum sakın ama sakın kaçmayı düşünme. Bu cok yanlıs bir şey cunku bin pişman olursun ilerde.

Back
X