takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 53
- 32
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
yaklaşık 5 6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz aileler geldi geçen hafta ama ailem hiç beğenmedi onları ve beni vermek istemiyorlar ayrıl diyorlar. ama biz birbirimizi çok seviyoruz en son ailem pazar gunu vermeyiz seni dediler ve son sözlerini söylediler bende bunu erkek arkadasıma anlattım oda annesiyle konustu sen nasıl tavır sergıledın neden boyle karsı cıkıolar daha sonra ablamı aradı ve ablamda cok ustune gıdınce eger sevdıgım ıstıyorsa kımseye soz dusmez alırım onu demıs daha sonra bayagı bır tartısma falan oldu evde aksam erkek arkadasımı aılem arıyor annem konusuyor anneme kızınız ıstıyor bız bırbırımızı sevıyoruz sız engel olamazsınız kımsınız dıo evet burda yanlıs kelıme kullanmıs kabul edıyorum ama bızı ayırmaya calıstıkları ıcın cıldırmıs durumda kalkıp evıme gelıcekmıstı ama aılesı tutmus ve ben gelme dedım ve o aksam evde sıddette gordum kapılar ustume kıtlendı ve sevdıgım adam bana kac gel bana alıyım senı dıo ama ben arada kaldım gıtsem aılem arkada kalcak gıtmesem sevdıgımı kaybetcem gercekten cok sevıyoruz ve dun babası aramıs aılemı konusmus kesınlıkle hayır dıo aılem erkek arkadasımın aılesıde sevıosa kız senı gelsın kızımız olsun ayrılmayın konus demıs sızce ne yapmalıyım bana bır akıl verın ama cok sevıyorum onu gunlerdır bırsey yemıyorum aglıyorum sureklı bana yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim şimdiden herkese...