• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim ve ailem arasında kaldım!!!

ev

evet on yargılılar ben ısterdımkı bırde bız onlara gıdelım oyle kararlarını versınler ama onlar hemen hayır dedıler

aılem her konuda on yargılıdır onlara gore bır memleketten bırı kotuyse o memleketın hepsı kotu

Sen bu kadarmi degersizsin?
Niye ailenin safında değilsin?
Gitsinler gelsinler aşindirsinlar kapınızı tabiri caizse ikna edene kadar.
Ne demek sevdiğim isterse kaciririm
Bunu soyleme cesaretini senden alıyor!
Neden aileni bu kadar degersizlestiriyorsun 5-6aydır gorustugun biri için?
Çok pisman olacaksın!

Sen bu kadarmi degersizsin?
Niye ailenin safında değilsin?
Gitsinler gelsinler aşindirsinlar kapınızı tabiri caizse ikna edene kadar.
Ne demek sevdiğim isterse kaciririm
Bunu soyleme cesaretini senden alıyor!
Neden aileni bu kadar degersizlestiriyorsun 5-6aydır gorustugun biri için?
Çok pisman olacaksın!

evet o bı hata yaptı farkında telafıde etmek ıstedı aılem kabul etmedı ama aılemınde benı dovmesıne gerek yok hadı dovdu neden telefon acıkken dovuyorlar oda duymus sonrasında annem ablamdan arayınca ablam zannedıp o sekılde cıkıs yapmıs annemın oldugunu duyunca susmus zaten

Ablan yada annen farkedermi? Ablan ailenin bir ferdi,ayrıca saydığın sebepler yüzünden kacmayi dusunursen kendine yazık edersin.
Ailenin yaptıklarını bir ömür kafana kakan bir kv ve her tartışmada sana koz olarak kullanan zayıf noktandan vuran bir esin olacak. Yapmazmi sanıyorsun?
Hemcinsin olarak tek tavsiyem kaçma!

Önce biraz sakin ol! Eğer seni seviyorsa beklemek zorunda.
Şuan olay çok sıcak biraz zamana bırakın... Ailemden seviyorum dedim diye şiddet gördüm diyorsun, peki şimdi ikna etmeye çalıştıkça daha kötü olmuycakmı sence?
Kesinlikle kaçma! Ailen önyargılı olabilir. Biraz bekleyip ablanla halletmeye çalış bu konuyu.
Umarım herşey gönlünce olur...

Back
X