Sevdiğimden ayrıldım sayılır ama kaybetmek istemiyorum :(

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Görüştüğüm ve uzun zaman Sonra sevdiğimi,sevildiğimi hissettiğim bir çocuk vardı.Beraberken çok güzel vakit geçirdik ama arada bazı pürüzler vardı geçmişten gelen.Aşmak için zamana ihtiyacımız vardı ama dün aşamadığımızı anladım bir mesajıyla.Bitsin istemiyorum ama bitmemesi için zorlamak hiç istemiyorum.Bana karşı bir şeyler hissettiğinden de adım kadar eminim.Ben hissetmeyen adamı da gördüm çünkü.Bundan sonra Ne yapıp onun ilgisini çekebilirim? Sen gitsen de hayat devam ediyor diyerek takılmam mı beni merak etmesini sağlarmış Yoksa ortadan kaybolmuş gibi mi yapsam? Hiç emin olamıyorum.Belki bu çabalar çok anlamsız ama çaresizlik işte :(

Ergenlik ne güzel yaa. Ayrılsam mı ayrılmasam mı? Yoksa beni arasa da süründürsem mi yada kabul mü etsem?

Geri döndürmek için ne yapsam da dikkat çeksem?

Valla özlüyorum bu boşluğu, bu kafa rahatlığını..

Kafa rahat değil ki.Kim kimin ne yaşadığını nerden bilecek ? Belki kaybetmek istemediğim halde kaybediyorumdur.Bu insanın kafasını rahat tutar mı sizce ?

Bence gereksiz düşünceler bunlar seven adam be geçmişe Bakar ne başka bişeye ayrıca neymiş öle geçmişten gelen pürüzler geçmişinde var mıydı yoktu o zaman onu ilgilendirmez böyle saçma sapan adamlarla vakit çürütmeyin

Biri sizden vazgeciyorsa emin olun gerçekten sevmedigi içindir.Sizde unutun gitsin derim.Seven insan sevdiginin yanında olur.Ben ne sevgiler gördüm aşamadıkları şey yoktur.:KK200:

Tek bildiğim fazla kasmamak gerekiyor. Kısmetse olur, kısmet değilse hangi taktiği uygularsan uygula olmaz. Tek yapılacak şey önüne bakıp hayatını devam ettirmek. Eğer yanında olursa ne ala, olmazsa da önemli olmamalı çünkü yaşın çok genç. Biri gider başkası gelir. Hayat o kadar kısa ki... Böyle şeylerle üzülmeye değmez.O yolu mu denesem bunu mu yapsam diye uğraşma. Okulun varsa okuluna git, derslerine bak; işe gidiyorsan işinle ilgilen. Hayırlısıysa olsun demek lazım.

Back
X