Sevdiğimden "boşa beni diyesim var"

Cok zor bir durum. Ne desem bilemedim. Cocuklariniz biraz daha büyüdükten sonra boşanabilirsiniz belki ama simdi dogru zaman mi?

Cok zor bir durum. Ne desem bilemedim. Cocuklariniz biraz daha büyüdükten sonra boşanabilirsiniz belki ama simdi dogru zaman mi?
Bosanalim demekten korkuyorum. Çünki iyi biri o da beni kişilik olarak seviyor. Belki o da itiraf edemiyor uyumsuz olduğumuzu. Çocuklar ilkokula gidiyor ben çalışıyorum. Artık çok üzülmeye başladı eşim diyorki ben en aktif zamanlarimdayim ihtoyaclarim var yoksa beni mi istemiyorsun falan diyor. Cevap veremiyorum hayır seni seviyorum benim sorunum bu diyorum

Bosanalim demekten korkuyorum. Çünki iyi biri o da beni kişilik olarak seviyor. Belki o da itiraf edemiyor uyumsuz olduğumuzu. Çocuklar ilkokula gidiyor ben çalışıyorum. Artık çok üzülmeye başladı eşim diyorki ben en aktif zamanlarimdayim ihtoyaclarim var yoksa beni mi istemiyorsun falan diyor. Cevap veremiyorum hayır seni seviyorum benim sorunum bu diyorum

Aslinda sikintiniz her seyi ustunuze almakta. Size gore iliskim cok kisa 5 yil fakat sunu soyleyeyim bir donem ben de esimle ayni sikintilari cektim. Onu istemedim cinsel olarak isteksizligim yoktu onu istemiyordum çünkü beni tatmin etmiyordu. Ben de ilk basta sorun bende diyordum ama oyle değildi ben isteksiz bir kadin değildim. Onu erkek olarak istemiyordum. Bunu onunla acikca konustum. Sorunun onda oldugunu bana zevk veremdigini. Sonra deneme seksleri yapmaya başladık ve once benin tatmin olmami onemsedi bu sayede iliskimiz kurtuldu. Size de tavsiye ederim. Once uzulup kirilacaktir ama kurtulmasi icin bir ihtmal varsa o da ugrasacaktir.

Aslinda sikintiniz her seyi ustunuze almakta. Size gore iliskim cok kisa 5 yil fakat sunu soyleyeyim bir donem ben de esimle ayni sikintilari cektim. Onu istemedim cinsel olarak isteksizligim yoktu onu istemiyordum çünkü beni tatmin etmiyordu. Ben de ilk basta sorun bende diyordum ama oyle değildi ben isteksiz bir kadin değildim. Onu erkek olarak istemiyordum. Bunu onunla acikca konustum. Sorunun onda oldugunu bana zevk veremdigini. Sonra deneme seksleri yapmaya başladık ve once benin tatmin olmami onemsedi bu sayede iliskimiz kurtuldu. Size de tavsiye ederim. Once uzulup kirilacaktir ama kurtulmasi icin bir ihtmal varsa o da ugrasacaktir.
Kismen haklısınız fakat ben zamanında bunu söyledim ona tatmin olmadığımı ilk önce üzerine alınmadı. Ama sorunu çözemedik iyice soğudum. .şuan bana küs : )konusamiyoruz da ikimizin de boğazında dugumleniyor sözcükler kimse kimseyi kırmak istemiyor çünkü. .bana en Son "en aktif yaşımdayım ne yapayım haa " dedi ve küstü. .yani aldatayim mi boşay8mmi demek istiyor sanırım

Sex candır :KK53: ama bunun için boşanılır mı yani o_O

Insallah taslanman ama bence evet, anacim ömür boyu istemiyerek seks yapilir mi? Iskence bu! Birde karsi taraf istekli ise.
Tekrarliyorum terapi deneyin en azindan sonra yapmadim etmedim, yok tekrar deniyelim mi gibi git geller olmasin.

Bence yine de çocuklarının hatrina birkac kez daha konusmayi dene. Ten uyumu önemli sen de kendini olumlu motive et asılabilir bu problem. İnsallah.

Senin icin can ise eğer empati kur : ) sen çok isteklisin esin değil napardin
Eşim benim kadar istekli değil ama bir hastalığı falan olsa benim için hiç sorun değil de sırf istemiyor diye bilemiyorum bir psikoloğa gitmesini isterdim sanırım

Sevişmek istemiyorsanız mutlaka bir sebebi vardır
Eşiniz kişisel temizliğine önem vermiyorsa,
Eşiniz sizden sıklıkla yapamayacağınız, içinizden gelemeyecek özel isteklerde bulunuyorsa,
Sizi ilişkiye hazırlamıyorsa,
Ve eşinizi sevmiyorsanız

Sevişmek istemezsiniz. Ama siz seviyorsunuz. Uyumlu bir çiftsiniz.
Uyumsuzluk sadece cinsel anlamda kalıyorsa bu sorun halledilebilir. Neden istemediğinizi düşünün, bulursunuz. Sonra eşinize güzel güzel sebepleri onu kırmayacak şekilde anlatın. Emin olun cinsel hayatını yeniden kazanmak onun için şuan çok önemli olur ve söyleyeceğiniz şeylere dikkat etmesi gerektiğini bilir.

Boşanmayın.

Olabilir cinselliği sevmeyen Kadınlar olabilir .

Merhaba bayanlar. 10 yıllık evliyim çocuklarım var.eşimle hiç kavga etmeyiz hemen hemen. O iyi bir ev erkeği ben de sorumluluk sahibi anneyim. Fakat gelin görün ki benim cinselligi sevmememden dolayı bana işkence gelmeye başladı bu durum. Önceden görev olarak yaptığım bu durum beni rahatsız ediyor ve bildiğiniz eşimi reddediyorum. Oda hali ile tepki veriyor. Ben ona haksızlık yapıyorum diyorum. ..beni bosamali bunu hakettim. .ama nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Seviyorum onu ve ona bu haksizligi yapamam.nasıl söyleyeyim bana uygun cümleler bulun
Bence psikolaga gidin bnce yada enerji veren seyler

Bir de konu basliginizdan ve iceriginizden de anladigim kadarıyla siz kendinize dahi dürüst degilsiniz. Konuyu sevismek istemiyorum diye baslamissiniz. Konustukca esinizle sevismek istemediginiz anlasiliyor ama onu sevdiginiz icin kusur bulmak istemiyorsunuz. Onun yerine tum kusuru kendinizde bulmak istiyorsunuz. Temel sıkıntının ne olduğunun farkina varin ve bunu esinizle acikca gerekirse anlayana kadar defalarca konusun

Cinselliği sevmiyorsunuz diye kocamı boşanır..
Hayretsiniz cidden..
Şiddet deseniz boşayın derizde..
Burada kadin istemiyor erkek istiyor..zamanla tatsizlik cikar...aldatma baslar..cinsellik istemeyen kadin bile aldatilmak istemez..cinsel birliktelik istemeden yapilirsa hakikaten iskenceden farki yok..birde daha 10 yillik evliler onlerinde daha uzuuuun yillar var bunu ceken bilir..

Evlendiğimiz ilk yıl eşimin abisi bosanmamizi istemiş.sebep olarak ise beni kardeşine yakistiramamis çirkin bulmuş : ) aslına bakarsanız dogru ..fakat bazen kaderine engel olamiyorsun evlenip evlenmemek bizim elimizde olan birsey değil
Bence sen kendini seksi ve cekici bulmuyorsun .Bu yazdiklarindan kendini beğenmediğin cikiyor.
Belki :"eşim benimle zorunlu sevişiyor karisi olduğum için yoksa kim benimle sevişmek ister "diye düşünüyorsun.
Böyle sürekli kendini ezersen isteğinde azalir.
Eşin seninle evlediğine göre ve seviyormuş ve arti abisini dinlememiş ,
Yani o seni böyle olduğun gibi seviyor .
Seni arzuluyorsa seni cekici buluyor seni seksi buluyorki sevişmek istiyor.
Sende kendini sev ayna karşisinda kendine bak ve vucudunu okşa ve de ki;
"Vaybe ben çok seksiyim güzelim."
Sen kendini yeniden güzel ve seksi bulursan isteğin gelir .
Birde cinsellik sadece yatakta başlamaz beraber güzel vakitler aktiviteler yaparken oluşur.
Özellikle kadinlar için cok önemli yani erkekler cinselligi herzaman ister ama kadin bütünden mutluysa ve ruhuda doyduysa daha istekli olur.
Kadin eşinden dinlenmek ister anlaşilmak ister .

Evlendiğimiz ilk yıl eşimin abisi bosanmamizi istemiş.sebep olarak ise beni kardeşine yakistiramamis çirkin bulmuş : ) aslına bakarsanız dogru ..fakat bazen kaderine engel olamiyorsun evlenip evlenmemek bizim elimizde olan birsey değil
Kardesini eş adayına yakistirmayip kardeşine söylemek başka bir şey kardeşini boşatmaya çalışmak başka bir şey!! Bu olayı nasıl kimden öğrendiğiniz de önemli bence. Ben eşinizi erkek olarak değil insan olarak sevdiginizi biraz da bunun 'isine gidiyor,cocugunu ve beni kimseye muhtac etmiyor vs.' düşüncelerinizden kaynaklandigini seziyorum. Anladigim kadarıyla siz de dişiliğinizi aşırı bastirmissiniz. Kadınlarda cinsellik ve doyuma ulaşma salt bedenden ibaret değildir. Sizin için bu konunun tabiri caizse "Eziyet" haline gelmesinin altında başka nedenler var.Cinsel terapi bunun altında yatan nedenleri bulmak için vardır.Esinizdeki ozguvene bayıldım "en aktif zamanımdayim" diye dolanıyor. Nicelik ve nitelik farkı cinsellikte çok önemli.

Siz ortada ki sorunu bulup ele almaya çalışın ,eşiniz sizi boşuyorsa boşasin! Şu andaki durumda 'sevdicegim ben sana karilik yapamadim' modunda dolaşıyorsunuz oysa tatmin olamayan taraf sizsiniz. Kendi bedeninizi tanımaya çalışın,sizi üzen inciten ,ozguveninizi elinizden alan düşünceleriniz ile yuzlesin.Bu bosansaniz bile devam edecek hayatınız için önemli.

Merhaba bayanlar. 10 yıllık evliyim çocuklarım var.eşimle hiç kavga etmeyiz hemen hemen. O iyi bir ev erkeği ben de sorumluluk sahibi anneyim. Fakat gelin görün ki benim cinselligi sevmememden dolayı bana işkence gelmeye başladı bu durum. Önceden görev olarak yaptığım bu durum beni rahatsız ediyor ve bildiğiniz eşimi reddediyorum. Oda hali ile tepki veriyor. Ben ona haksızlık yapıyorum diyorum. ..beni bosamali bunu hakettim. .ama nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Seviyorum onu ve ona bu haksizligi yapamam.nasıl söyleyeyim bana uygun cümleler bulun

Cinselligi erkekler kdr istemeyebiliriz belki ama.bence erkegede bu konuda is dusuyor.. esini hazirlamak gibi? Bu bi tek başlangıç için degil yani daha basindan baslanmali.. tatli sozler guzel jestler kücük flörtler... vs vs gerekli.. Dümdüz hadi yatıyrzla olmuyor iste.. sizde durum nedir bilmiyrm... ama bütün bunların eksikliği monotonluk görev hissiyatı verir...

Eşim iyi biri oysaki neden onu arzulamiyorum kendime soruyorum çoğu zaman. .aslında eşimin beni begenmedigini de düşünüyorum. .
Siz kendinize güvenmediğiniz için eşinize kendinizi kapamışsınız....
Ama eşiniz öyle düşünse çoktan boşar ve çocuk yapmazdı....
Demek sizi seviyor beğeniyor ve tabikide istiyor...
Eşinıze hiç soruyrmusunuz neremi beğeniyorsun nerem hoşuna gidiyor? Alacağınız cvp belki sizi mutlu edip özgüven sağlıcak...
Abisinin yakıştırmaması sizi bence çok etkilemiş sizde belki bu yüzden bu tepkiyi veriyrsnz... ister istemez....
Ama unutmayın kim ne derse desin eşiniz sizi sevmesen istemese beğenmese ztn evlenmezdi...

Back
X