Sevdiğimi hiç bir yerde bulamıyorum nasıl nerde bulacağıma dair taktikleriniz var mı ?

Show tv haberlerine çık. Ağla ve herşeyi anlat. Önce watsap ihbar hattını ara, kolay ulaşırsın. Sonra ooo bi bakmışsın bu çocuğu ararken evlenme teklifi yağıyor.kusura bakma böyle saçma soruya, böyle saçma cevap olur yani...:silah:

Eşkıya filminde adam bütün İstanbulu dolaşıp bulmaya çalışıyordu Keje yi. Sen de bulunduğun şehri karış karış dolaş ve bul sevdicegini anasını satiim. Aşk bunu gerektirir çünkü

maalesef gerçekleşmedi ayrıldık
Canım resmen yokluktasın şu an. Kim vardı kim bana ne demişti kimi nerden bulurum diye arayışlara girmişsin. Bence çık bi kaç cafe dolaş. Elbet yine biri rast gelir:KK6:

İtiraf.coma yazıyorlardı sanki böule durumlarda işte şurada yakışıklı erkek gördüm vqy be taş gibiydi filan yanlış hatırlamıyorsam tabi:p

Kafeye git guvenlik kameralarindan gecmis kayitlara bak. Esgalini aldiktan sonra polise git bu adam beni gaspetti de. Polisler esgalden bulsun sizi gaspeden bu kisi mi diye yuzlestirsin. Cocugu gorur gormez teklifini kabul ediyorum de. Polis de hani seni gaspetti derse "kalbimi gaspetti" dersin.

Ve sonra herkes aglayarak uzaklasir...

Kafeye git guvenlik kameralarindan gecmis kayitlara bak. Esgalini aldiktan sonra polise git bu adam beni gaspetti de. Polisler esgalden bulsun sizi gaspeden bu kisi mi diye yuzlestirsin. Cocugu gorur gormez teklifini kabul ediyorum de. Polis de hani seni gaspetti derse "kalbimi gaspetti" dersin.

Ve sonra herkes aglayarak uzaklasir...
ha ha çok güldüm:))
boyle konuya böyle cevap olurdu ancak:halay:

Back
X