- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
Merhabalar hanımlar,yaklaşık 1 haftadır çok üzgünüm.Benim 5 aylık bir ilişkim vardı.Ufak tefek sorunlar dışında ciddi tartışmalarımız olmuyordu.Geçtiğimiz haftalarda yine tartışmıştık telefonda.Ben hatalıydım ve ileri gitmiştim ama sonrasında sevgilimden özür diledim hatalarımı kabul ettim ve değişeceğime dair ona söz verdim ve psikolojik destek almaya başladım.Ama kendisinin üzgün olduğu zamanlarda annesi ondan gizli telefonunu karıştırmış ve mesajlarımızı okumuş,tartıştığımız mesajlarda dahil.Mesajlarda kendimizi kaybetmiştik o da ben de kırıcı olmuştuk.Ama bir daha yapmayacağımıza dair söz verip bu yönde adımlar atmıştık.Annesi büyük olaylar çıkarttı.Benimle olmasını hatta görüşmesini yasakladı.”Ya o ya biz,onunla konuştuğunu bile duyarsam seni redderim,onu öldürürüm.” tarzında cümleleride oldu.Sevgilim çok arada kaldı ama bitmesinide istemiyordu ikimizde çok acı çektik ama annedir sonuçta.Ona aldığım herşeyi geri gönderdiler.1 haftadır çok acı çekiyorum Allah’a dualar ediyorum hep.Çıkmazdayım.Fikirlerinize ihtiyacım var.