sevdigimin yaptıgı.s yorum bekliyorum kızlar

şu an o son dedıgını yapmak zırundayım içim almıyor ama kalbim o elimden cocuk ondan ve bır evlılık var ortada

amin gercektende zor muessese allah ablanın yasını uzun etsın keske bana da akıl verecek yanımda duran bır ablam büyügüm olsa
Q

Ayni sehirde degiliz ama telfndan da olsa destekcim.
Allahm onu benden almasin. Cok sukur.
Neolur sucu kendinde arama. Nden ben diye osyan etme allaha.
Kurban oldgm allah bi hal caresine koyar. Senyeterki isyan etme.
Dua et bol bol. Konusmak istersen msj at bana. Dertlesirz istersen.

tamam canım tesekkurler atarım..

ah kardeşim yaaa çok üzülüyorum şuan sana. takma kafana her kadının problemi var.bu utanç eşinin utancı.daha yeni evlisin ortada bi bebek var allah bağışlasın.adam demiyo ailemle huzuruma bakayım baba oldum ben...aklı oynaşlarda terbiyesiz.kusura bakma kocan ama tutamıyorum kendimi.daha neler demek isterdim ama neyse 2. cezamı almak istemiyorum benim bu durumlarda psikolojim çok zayıf senin nasıl acaba.yani ben asla unutamam.en ufak kavgada aklıma gelir dahada hırçınlaşırım

bende oyleyım canım ya çok takıntılıyım içimden sayıp sövmek gelır ama susmanın en iyisi olacagıyla yatıstırırm kendımı

Ne yazışmış mesela ? Yazdınız mı ben görmedim de :26:

bende oyleyım canım ya çok takıntılıyım içimden sayıp sövmek gelır ama susmanın en iyisi olacagıyla yatıstırırm kendımı

valla oda iyi.yani kendini sakinleştırebiliyosan çok güzel..ben ruh hastasıyım ozaman.eşim biz daha sevgiliyken hatta en başlarındayken bi kız arkadaşıyla yaşadığı bişeyi anlatmıştı bana.tabi hiç hoş olmayan bişeyi anlatmıştı.... 3 yıldır birlikteyiz 2 yıldır ewliyiz bir oğlum var ay sonunda 1 yaşında olacak inşallah.ben hala her kavgada bana bunu anlatmıştın diye kavgayı büyütürüm.aklımdan atamadım.hep aklımda hala.bak üzerinden kaç yıl geçti ewlendik çocuğumuz oldu hala unutmam.sanırım ölene kadarda aklımdan atamıcam.takıntılıyım sanırım ve kendimi sakinleştiremem aslaaaaa...seni tebrik ediyorum.senin yaşadığını ben yaşasam anında izmirde ailemin yanındaydım.tabi benim davranışımda hoş değil ama yaşananlar kadınları maalesef tahammülsüz yaptı.sonrada derler eski kadınlar böylemiydi biraz sabır etmesini bilmiyor şimdikiler.ben hiç sanmıyorum eski kadınların yeni nesil kadınlar gibi iğrençliklere mağruz kaldığını.

seninde mı ailen ızmırde .?

Yani bakıyorum, okuyorum, düşünüyorum ama eşinizin yaptıklarının elle tutulur hiçbir yanı yok.
Bir tek eski sevgilisi değil, birden fazla kızla konuşmaları oluyor adamın. Hoş, bi tek eski sevgilisi olsa gene kabul edilir bir şey değil.
Anladığım kadarıyla eşiniz kıza 'bekar mısın' diye soruyor. Evli bir erkeğin neyine bunu öğrenmek? Karşı tarafın mesajları nasıl peki?
Eşiniz bir açık bulsa buluşacakmış eski sevgilisiyle.
Affettiyseniz artık daha fazla üzmeyin kendinizi. Çocuğunuz da var, en azından onun için ayakta durun.

Zaten bi onun için dayanıyorum canım ya haklısın belki de daha fazla yıpranmaya gerek yok

konyadayım eşimde konyalı

anladım canım bende muğladayım. boşver bak başka konularla dağıt kafanı.madem effettin eşini artık unutmaya bak.en azında kendini üzememiş olursun.böyle şeyler unutulmaz ama kendinede unutmuş numarası yap.allah mutlaka hakettiğini verecek kötülerin.eşine en büyük vicdan azabını versin o yeter ona.ama akıllanmaz tekrar yaparsa asla affetme.ve takip et telefonunu eşinin.sen hiç bakmıyodun sanırım eşinin telefonuna adam rahatça halletmiş bide silme gereği bile duymamış.eşin bile olsa gözün kapalı güvenme hayal kırıklığın büyük olur

oyle canım zaten bundan sonra maymun gozunu actı aaeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…